سرکه سیب، کاملا طبیعی
متفاوت به لحاظ رنگ، بو و طعم
عمده روشهایی که در تهیه سرکه طبیعی سیب مورد استفاده قرار میگیره عبارتند از :
۱. تهیه سرکه سیب با استفاده از آب و سیب ( در این روش از مواد مغذی موجود در خود سیب استفاده نمی شود )
۲. تهیه سرکه سیب با استفاده از آبمیوه سیب ( در این روش فیبر موجود در سیب از بین میرود )
۳. تهیه سرکه سیب با استفاده از عمل تخمیر ( که بهترین و مفیدترین روش میباشد )
اگر حرفه ای نباشید تشخیص این سه نوع سرکه از هم برایتان مشکل خواهد بود، ولی ما این اطمینان را به شما می دهیم که سرکه سیب دلپسند عاری از هرگونه افزودنی حتی آب بوده و با استفاده از عمل تخمیر تهیه و بدست آورده شده است.
سرکه سیب صنعتی فاقد ارزش غذایی می باشد بنابراین از استفاده آن بپرهیزید چرا که شیوه عمل آوری اینگونه سرکه ها به گونه ای است که در تولید آنها از میوه سیب استفاده نمی گردد.
آدرس: چهارراه ابوریحان ( به طرف ترمینال ) _ کوچه سمائی ( سومین کوچه از سمت راست _ نبش بانک ملی ) _ سنگک پزی دلپسند ( آقای تیمور فدای _ سرکه داخل سنگ پزی فروخته میشه )