گلکسی بادز ۲ پرو؛ تنها ایربادزی که می‌تواند هدفون سونی را به چالش بکشد

به نقل از دیجیکالا:

گلکسی بادز 2 پرو سونی

گلکسی بادز ۲ پرو شاید بهترین هدفون بازار از لحاظ کیفیت پخش محتوای صوتی یا حذف نویز فعال نباشد اما با توجه به قیمتی که دارد به راحتی می‌تواند بهترین‌های بازار از جمله هدفون بی‌سیم قدرتمند سونی WF-1000XM4 را به چالش بکشد.

گلکسی بادز ۲ پرو را باید نهایت توانایی سامسونگ در ساخت یک هدفون بی‌سیم دانست. شرکت کره‌ای پیش از معرفی این محصول گلکسی بادز پرو را به عنوان هدفون پریمیوم و گلکسی بادز ۲ را به عنوان یک میان‌رده‌ی قدرتمند در سبد محصولاتش داشت اما گلکسی بادز ۲ پرو تلفیقی است از قابلیت‌های خوب و حتی نام این دو محصول تا بدین ترتیب شاهد محصولی باشیم که نه تنها کیفیت صدای بسیار خوبی دارد بلکه قادر است در زمینه‌ی حذف نویز فعال که یکی از شاخص‌ترین قابلیت‌های هر هدفون بی‌سیمی به حساب می‌آید، عملکردی فوق‌العاده عالی را از خود به نمایش بگذارد.

از آن‌جایی که این روزها ایربادزها در حال تبدیل شدن به یکی از محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین گجت‌های بازار هستند، سامسونگ هم طبیعتا نمی‌خواسته از رقبا عقب بماند. در نتیجه برای ساخت این محصول به بهترین شکل ممکن، هرچه در چنته داشت رو کرد. البته در این مطلب قرار نیست به بررسی بادز ۲ پرو و قابلیت‌های مختلف آن بپردازیم. هدف‌مان فقط یک چیز است، همان قابلیتی که ایربادزهای بی‌سیم پریمیوم را از نمونه‌های میان‌رده و یا حتی اقتصادی جدا می‌کند؛ قابلیتی که سامسونگ آن را در گلکسی بادز پرو و بادز ۲ در دسترس کاربرانش قرار داده اما در بادز ۲ پرو آن را به شکل بهتری تعبیه کرده تا بدین ترتیب این محصول بتواند توانایی رقابت با بهترین‌های بازار را داشته باشد.

با شنیدن نام ایربادز شاید نخستین چیزی که به ذهن‌تان برسد، ایرپادز پرو اپل باشد. محصولی که واقعا از لحاظ حذف نویز عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشته و اگرچه چند سالی است که از حضور آن در بازار می‌گذرد اما همچنان کمتر هدفونی را می‌بینیم که توانسته باشد در این بخش از ایرپادز پرو بهتر ظاهر شود. البته یک شرکت هست که در ساخت ایربادز بی‌سیم، هم کارنامه‌ی درخشانی دارد و هم در حال حاضر یکی از بهترین محصولات آن در بازار در دسترس قرار دارد؛ سونی WF-1000XM4، محصولی که شاید بتوان گفت در بین هم‌نوعان خود، از لحاظ حذف نویز فعال بهترین عملکرد را دارد. اما پرسش اینجاست که آیا سامسونگ، گلکسی بادز ۲ پرو را آنقدر به قابلیت‌های خوب مجهز کرده که بتواند جای نماینده‌ی سونی را در صدر بگیرد؟

قابلیت حذف نویز با عملکردی عالی

طبق ادعای نویسنده‌ی منبع، او به محض تجربه‌ی گلکسی بادز ۲ پرو به وضوح حس کرده که عملکرد محصول در حذف نویز نه تنها از نسل‌های قبل بهتر شده بلکه حتی از ایرپادز پرو اپل هم تا حدودی بهتر است. او مدعی شده سیستم حذف نویز فعال گلکسی بادز ۲ پرو حداقل در حذف صداهایی با فرکانس پایین، عملکرد درخشانی دارد.

یکی از دلایلی ک باعث شده هدفون یادشده عملکرد خوبی در زمینه‌ی حذف نویز داشته باشد، به خاطر سری‌های آن است که به بهترین شکل ممکن طراحی شده‌اند. اگر هدفون‌هایی با این قابلیت را دیده باشید، احتمالا می‌دانید که یک سری سیلیکونی هم روی آن‌ها قرار دارد تا بدین ترتیب در مسدود کردن راه ورودی صداهای محیط، به سیستم حذف نویز کمک کنند. سری‌های گلکسی بادز ۲ پرو شاید در مقایسه با قبل تغییری نداشته باشد اما این به خاطر عدم نوآوری نیست، به این خاطر است که عملکرد سامسونگ در طراحی این سری در نسل‌های قبل هم واقعا عالی بوده و نیازی به تغییر حس نمی‌شد. سری‌هایی که شرکت کره‌ای برای محصولات جدیدش تولید کرده یک تعادل عالی و تقریبا می‌توان گفت بدون نقص بین راحتی قرارگیری در گوش و حذف نویز ایجاد می‌کنند. البته چون برخلاف نماینده‌ی سونی، جنس این سری‌ها از فوم نیست، شاید درون گوش به آن محکمی که انتظار داشته باشید ننشینند اما اگر این اتفاق بیفتد، همه چیز به بهترین شکل ممکن پیش می‌رود.

هدفون سونی WF-1000XM4

البته زمان‌هایی هم وجود دارد که شاید اصلا به قابلیت حذف نویز نیازی نداشته باشید. برای مثال در خیابان هنگام راه رفتن و گوش دادن به موسیقی هستید. در همین حین شخصی از شما آدرس محلی را می‌پرسد. طبیعتا در این زمان شما باید صدای محیط را بهتر بشنوید تا بتوانید با اطرافیان‌تان گفت‌و‌گو کنید. سامسونگ درست مثل هدفون نسل قبل، در این محصول هم قابلیت تشخیص صدا را قرار داده به این صورت که به محض شنیدن صدای گفت‌و‌گو، حذف نویز فعال را به حالت توقف در آورده و حالت محیطی را فعال می‌کند و وقتی هم که گفت‌و‌گو به پایان رسید، بار دیگر این قابلیت فعال می‌شود. اگر نگران این هستید که شاید بین گفت‌و‌گویتان مکثی وجود داشته باشد و هدفون به اشتباه آن را به عنوان پایان مکالمه در نظر بگیرد، باید بگوییم سامسونگ این قابلیت را به گونه‌ای تنظیم کرده که ۱۰ ثانیه بعد از قطع شدن صدا، منتظر می‌ماند. اگر هیچ صدای گفت‌و‌گویی نیامد، مجددا قابلیت حذف نویز را فعال می‌کند.

در گلکسی بادز پرو این قابلیت نسبتا خوب است. اما در یک سری از مکان‌ها نظیر کافه یا رستوران که مکالمه‌ی افراد به وضوح به گوش می‌رسد، عملکرد این هدفون در تشخیص صدا اندکی با مشکل مواجه می‌شود. اما در بررسی‌های انجام شده توسط همین وب‌سایت، به نظر می‌رسد عملکرد بادز ۲ پرو به مراتب در این زمینه بهتر شده است. گلکسی بادز ۲ پرو شاید نتواند از لحاظ جداسازی صدای محیط، تاج و تخت سونی WF-1000XM4 را تصاحب کند اما به نظر می‌رسد حذف نویز فعال را به شکل کاربردی‌تری در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

شاید شنیدن اینکه چنین قابلیت‌هایی در یک هدفون امروزی بکار گرفته شده زیاد شما را متعجب نکند اما با توجه به عملکرد سامسونگ طی چند سال گذشته در این زمینه، می‌توان وجود چنین قابلیت‌هایی را با این میزان کیفیت، عالی در نظر گرفت. نماینده‌ی شرکت کره‌ای حذف نویز را به لطف قابلیت تشخیص صدا، به بخش مهمی از زندگی کاربران بادز ۲ پرو تبدیل کرده است؛ به این صورت که دیگر نیاز نیست هربار آن را بنا به دلایل مختلف از گوش خارج کنید.

گلکسی بادز ۲ پرو یک تحول است، نه انقلابی بزرگ

اگرچه با توجه به تعریف و تمجیدهای فراوانی که از این محصول شده، شاید انتظار داشته باشید که در نهایت بگوییم سامسونگ توانسته با این هدفون یک تغییر انقلابی در این زمینه به وجود بیاورد. اما در حقیقت اینطور نیست. قابلیت‌هایی نظیر کیفیت صدای ۲۴ بیتی (منحصرا زمانی در دسترس است که محصول جفت‌شده به آن از برند سامسونگ باشد)، سازگاری صدای فراگیر با صدای واقع‌گرایانه ۳۶۰ درجه و دالبی اتموس، سنسور تشخیص حرکت سر و هشدار جهت تکان دادن سر و گردن برای جلوگیری از خشکی آن‌ها، از جمله امکانات بسیار خوب این هدفون به حساب می‌آیند اما نمی‌شود هیچ یک از آن‌ها را انقلابی در نظر گرفت.

به صورت کلی، گلکسی بادز ۲ پرو هرچه را که باعث موفقیت هدفون‌های دو نسل قبل سامسونگ شده را با خود به همراه دارد و برخی از آن‌ها را هم حتی بهبود بخشیده است. ولی با این حال، نمی‌تواند رقیب قدر و البته گران‌قیمت‌تر خود یعنی سونی WF-1000XM4 را شکست دهد. هرچند باز هم باور داریم از لحاظ کاربردی‌تر بودن قابلیت حذف نویز، گلکسی بادز ۲ پرو توانسته تنها هدفونی باشد که نماینده‌ی سونی را به چالش می‌کشد.

منبع:Android Authority