در شرایط خاص ممکن است این قسمت از بدن با مشکل مواجه شود و افراد درد هایی با شدت متفاوت را تجربه کنند. برای آشنایی با دلایل بروز کمر درد، راه های کنترل و کاهش کمر درد، مزایای درمان کمر درد با کمربندهای طبی، تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
داروخانه اینترنتی مهتاطب تمامی محصولات معرفی شده در مقالات مجله مهتاطب متعلق به سایت داروخانه اینترنتی مهتاطب(داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی) می باشد و شما عزیزان میتوانید کلیه محصولات مورد نیاز خود را از طریق مراجعه به سایت مهتاطب به آدرس www.mahtateb.com خریداری نمائید. مشاوره خرید قرصها تقویت مفاصل و کمربندهای طبی در برنامه واتساپ-ایتا-روبیکا: 09302007587 |
دلایل ایجاد و تشدید کمر درد
ستون فقرات به مهره های کوچکی تقسیم می شود که بین هر دو مهره لایه ای غضروف مانند به نام دیسک وجود دارد. بروز هر گونه مشکل و آسیب در این غضروف ها می تواند منجر به کمر درد های خفیف یا شدید شود.
💠 اسپاسم های عضلانی
💠 دیسک های آسیب دیده
💠 کشیدگی عضلات یا رباط ها
💠 صدمات مختلف مانند شکستگی یا سقوط
درد موجود در ستون فقرات ممکن است در صورت بروز مشکلات خاصی شدت پیدا کند که خوشبختانه در این صورت امکان کاهش و درمان کمر درد با کمربندهای طبی وجود دارد. این مشکلات به شرح زیر است:
عوامل تشدید درد کمر
1) دیسک پاره شده: همان طور که گفته شد بین هر دو مهره موجود در ستون فقرات لایه محافظی به نام دیسک وجود دارد. اگر این دیسک پاره شود فشار مضاعفی بر روی عصب وارد می شود و موجب کمر دردهای شدید می شود.
3) سیاتیک: سیاتیک یک درد بسیار شایع و شدید است که از انتهای کمر شروع می شود و تا انتهای ساق پا، ادامه پیدا می کند. این مشکل به دلیل فشار دادن برآمدگی یا فتق دیسک بر روی عصب ایجاد می شود.
4) آرتروز: استئوآرتریت یا آرتروز نیز شرایط دیگری است که می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در مفاصل کمر و سایر نقاط بدن شود.
بیشتر بخوانید: بهترین قرص درمان آرتروز
6) پوکی استخوان: مهره های ستون فقرات بار زیادی را تحمل می کنند. در افراد درگیر با پوکی استخوان به دلیل ضعیف شدن استخوان ها، تحمل این فشار دشوار می شود و احتمال بروز درد و شکستگی در ستون فقرات وجود دارد. در این حالت یکی از بهترین روش ها، درمان کمر درد با کمربندهای طبی و محافظت از ستون فقرات، به کمک آن ها است.
7) انحنای غیرطبیعی ستون فقرات: ستون فقرات ممکن است به دلایل مختلف مانند مشکلات مادرزادی و یا قرار گرفتن مداوم در یک حالت نادرست دچار انحنا شود. این تغییر حالت غیر طبیعی است و موجب بروز مشکلات بسیار و درد کمر می شود.
8) مشکلات کلیوی: وجود ناراحتی های مختلف مانند سنگ یا عفونت کلیه نیز می تواند باعث کمردرد شود.
علاوه بر موارد گفته شده، بلند کردن نادرست وسایل سنگین و انجام حرکات ناگهانی نیز از دیگر عواملی هستند که می توانند منجر به کمر درد و تشدید این مشکل شوند.
راه های کنترل و درمان کمردرد
🔷 با مشورت پزشک از مسکن های ضد التهابی مانند ایبوپروفن استفاده کنید.
🔷 هنگام بلند کردن اجسام سنگین مراقب باشید و این کار را به درستی انجام دهید.
🔷 برای کاهش کمر درد تمرینات و حرکات کششی مناسب با توجه به نظر پزشک را اجرا کنید.
🔷 وضعیت بدن خود را هنگام نشستن، استفاده از رایانه، تبلت و تماشای تلویزیون بررسی کنید.
🔷 در صورت داشتن اضافه وزن، از یک رژیم غذایی سالم و متعادل برای کاهش وزن استفاده کنید.
🔷 اطمینان حاصل کنید که بالش و تشک روی تخت شما به درستی از کمر و ستون فقرات حمایت می کنند.
علاوه بر موارد گفته شده، تا حد امکان فعال بمانید و سعی کنید به فعالیت های روزانه خود ادامه دهید. استراحت های طولانی مدت ستون فقرات شما را تنبل و ضعیف می کند و موجب افزایش درد، در آن می شود.
برای تهیه کمربند و شکم بندهای طبی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مهتاطب مراجعه کنید و اگر در مورد محصولات ارتوپدی سوالی داشته یا نیاز به مشاوره داشتید می توانید با شماره 65389342-021 تماس گرفته و با من یا همکارانم در مجموعه داروخانه اینترنتی مهتاطب مشاوره نمائید.
نظرات،سوالات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
📋مطالب پیشنهادی:
روش صحیح بستن گردنبند طبی(آتل گردن)
بهترین روش های کم کردن درد مچ
ساده ترین روش های درمان پوکی استخوان