با افزایش خروجی سد زایندهرود بیش از ۵۰ هزار هکتار از مزارع غرب و شرق استان به مدت ۱۸ روز زیر کشت پاییزه میرود.
به گزارش همشهری آنلاین، این در حالی است که یک عضو صنف کشاورزان شرق اصفهان در این باره به همشهری میگوید: «آب سد زایندهرود در حال حاضر برای مزارع کشاورزی غرب اصفهان بازگشایی شده و چند شهرستان غرب استان از این آب برای زمینهای کشاورزی خود استفاده میکنند.»
حسین محمدرضایی ادامه می دهد: «قرار است سد زایندهرود به مدت ۷ روز به روی مزارع غرب اصفهان باز باشد و پس از آبیاری زمینهای کشاورزی آنها، آب سد برای مزارع شرق اصفهان بازگشایی خواهد شد.»
عضو صنف کشاورزان شرق اصفهان تاکید میکند: «در شرق اصفهان، شهرستان اصفهان، هرند و ورزنه قرار دارد که به مدت ۱۰ روزی زمینهای کشاورزی این شهرستانها آبیاری خواهند شد.»
او یادآور میشود: «قرار بود در تابستان ۱۴۰۳ آبی برای آبیاری باغات شرق اصفهان بگیریم ولی اعلام کردند آب سد برای آبیاری پاییزه استان اصفهان نگهداری میشود. آنها قول دادند در فصل پاییز آب خوبی در اختیار کشاورزان استان قرار میگیرد. متاسفانه در فصل تابستان آبی در اختیار کشاورزان قرار ندادند و برخی باغات که پسته و میوه بود، تقریبا از بین رفت.»
محمدرضایی معتقد است مقداری آبی که در اختیار کشاورزان قرار دادند، چندان مناسب نیست. عضو صنعت کشاورزان شرق اصفهان میگوید: «با این مقدار آبی که برای کشت پاییزه در نظر گرفته شده است، کشاورزان خیلی نمیتوانند کشت مناسبی انجام دهند و فقط ۲۰ تا ۲۵ درصد زمینها کشت خواهد شد.»
او اضافه میکند: «سال گذشته آبرسانی بهتری برای آبیاری مزارع در اختیار باغداران و کشاورزان گذاشتند.»