چطور کوکو سیب زمینی را به شکل پیتزا بپزیم؟

چطور کوکو سیب زمینی را به شکل پیتزا بپزیم؟

سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که می توان در انواع غذاها آن را استفاده کرد. ماده ای مغذی که برای تمام گروه های سنی مناسب است و معمولا منع خاصی برای آن در نظر گرفته نمی شود.

همشهری: کوکو سیب زمینی با طعم پیتزا یکی از کوکوهایی است که اگر آن را طبخ کنید همه اهالی خانواده از آن استقبال می کنند و به یکی از غذاهای روتین هفتگی تان تبدیل می شود.

کوکو سیب‌زمینی پیتزایی

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد: ۵نفر

مناسب: بزرگسال

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۵عدد بزرگ

شیر: ۴قاشق غذاخوری

کره یا مارگارین: ‌۶۰گرم

تره فرنگی خرد شده: ۲عدد متوسط

پیاز: ‌یک عدد

پنیر چدار رنده‌شده: ۱۷۵گرم

تخم‌مرغ: یک عدد

نان سفید: ۹۰گرم

روغن، ‌نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

دستور پخت: ‌

۱. سیب‌زمینی‌ها را با کمی نمک آب‌پز کنید. سپس پوست‌شان را بکنید و به‌صورت پوره دربیاورید. در ادامه شیر و کره را بیفزایید.

۲. تره‌فرنگی و پیازهای خردشده را با کمی نمک به‌مدت ۱۰دقیقه آب‌پز کنید. سپس پوره سیب‌زمینی، ‌تره‌فرنگی و پیاز را مخلوط و پنیر، نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید.

۳. تخم‌مرغ را در ظرف جداگانه‌ای بشکنید و با چنگال هم بزنید. مغز نان را نیز در یک کاسه جداگانه بریزید.

۴. مایه کوکو سیب‌زمینی را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و به‌شکل تخت درآورید. سپس هرکدام را ابتدا در تخم‌مرغ هم‌زده و سپس در خرده‌های مغز نان فرو ببرید تا تمام سطح آن به نان آغشته شود.

۵. کوکوها را روی حرارت ملایم گاز سرخ کنید. سرخ کردن هر سمت از کوکوها به ۲ تا ۳ دقیقه زمان نیاز دارد تا ترد و طلایی شود.

نکته:

‌ـ استفاده از پنیر پیتزا در طبخ کوکو سیب‌زمینی، طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند، اما کالری غذا را نیز بالا می‌برد.