سیبزمینی جزو مواد غذایی کم کاری است که با داشتن ویتامینها، موادمعدنی و آنتیاکسیدان ارزش غذایی بالایی داشته و جایگاه ویژهای در سفره ایرانیها دارد.
همشهری: یکی از غذاهایی که با سیبزمینی تهیه می شود، رولت سیبزمینی است. این غذا نسبتا سریع آماده میشود، برای وعده ناهار و شام مناسب است و بین کودکان و بزرگسالان و حتی سالمندان طرفداران بسیاری دارد. اگر با روش پخت این غذا آشنا نیستید، مطلب زیر را بخوانید:
رولت سیبزمینی
مواد لازم:
سیبزمینی درشت: ۳ عدد
تخممرغ درشت: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
ربگوجه: یک قاشق غذاخوری
جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
ربگوجه، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت:
۱. پیاز خردشده را همراه گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای در تابهای جداگانه سرخ کرده و با ربگوجه و نمک و فلفل و زردچوبه طعمدار کرده و کنار بگذارید.
۲. سیبزمینی را رنده کرده، تخممرغها را به همراه جعفری خردشده، پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده به خوبی مخلوط کنید.
۳. خمیر بهدست آمده را روی سینی فر پخش کنید و بگذارید تا سطح مایه رولت، طلایی شود.
۴. مایه گوشت چرخکرده را روی آن بریزد و به آرامی رول کنید.
۵. سینی را دوباره داخل فر بگذارید تا روی رولت طلایی شود سپس بیرون بیاورید و برش بزنید.
نکته: میتوانید وقتی رولهای سیبزمینی آماده شد روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید. چند دقیقه با درجه گریل در فر بگذارید تا طلایی شود.