طرز تهیه ۶ کیک خوشمزه با میوه‌های تابستانی

به نقل از دیجیکالا:

بالاخره فصل تابستان هم از راه رسید. در این فصل میوه‌های متنوعی در بازار به چشم می‌خورند. یکی از بهترین روش‌ها برای گذراندن عصرهای گرم تابستان، درست کردن کیک خانگی با میوه‌های تابستانی است. کیک‌های تابستانی طعمی عالی دارند و می‌توانند روش خوبی برای جمع کردن اعضای خانواده در کنار یکدیگر باشند. اگر اهل درست کردن کیک هستید و از این کار لذت می‌برید، پیشنهاد می‌کنیم کیک‌هایی که در ادامه آورده شده‌اند را حتما درست کنید. در مقاله‌ی امروز دیجی‌کالا مگ تصمیم داریم طرز تهیه‌ی ۶ کیک تابستانی شگفت‌انگیز را آموزش دهیم. تا پایان مقاله در کنار ما بمانید.

۱. کیک توت‌فرنگی

اول از همه به سراغ کیکی برویم که مطمئن هستیم طرفداران زیادی دارد. توت‌فرنگی یکی از میوه‌های تابستانی محبوب است که می‌توان با آن کیک‌ها، پای‌ها و نوشیدنی‌های متنوعی را درست کنید.

کیک توت‌فرنگی که در ادامه طرز تهیه‌ی آن را در اختیارتان قرار داده‌ایم، یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید در تابستان درست ‌کنید. طعم بی‌نظیر این کیک می‌تواند هر کسی را انگشت به دهان کند.

مواد لازم

  • شکر سفید: دو فنجان
  • کره‌ی نرم شده: یک فنجان
  • تخم‌مرغ به دمای اتاق رسیده: چهار عدد
  • آرد سفید: دو و سه چهارم فنجان
  • بکینگ‌پودر: دو و نیم قاشق چای‌خوری
  • شیر به دمای اتاق رسیده: یک فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • پوره‌ی توت‌فرنگی: نصف فنجان

طرز تهیه

۱.
اولین قدم برای تهیه‌ی کیک توت‌فرنگی، قرار دادن فر روی ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد است تا گرم شود. قالب گرد کیک را هم با مقداری کره یا روغن چرب کنید.

۲.
آرد و بکینگ‌پودر را دو بار الک کنید. یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و در آن کره و شکر را بریزید و خوب بزنید تا پف‌دار شوند. تخم‌مرغ‌ها را هم خوب با چنگال بزنید و به مخلوط شکر اضافه کنید. دوباره مواد را هم بزنید. مخلوط آرد، جوش‌شیرین و شیر را به مایه‌ی کیک اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

۳.
عصاره‌ی وانیل و پوره‌ی توت‌فرنگی را به مواد اضافه کنید. برای درست کردن پوره‌ی توت‌فرنگی، کلاهک توت‌فرنگی‌های یخ زده را بکَنید و آن‌ها را نصف کرده و به مخلوط‌کن منتقل کنید. توت‌فرنگی‌ها را چند پالس بزنید تا پوره‌مانند شوند.

۴.
مایه‌ی کیک را درون قالب بریزید و آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید. پس از این مدت، با احتیاط درب فر را باز کرده و یک خلال‌دندان داخل کیک فرو کنید. خلال‌دندان را از کیک خارج کنید. اگر کیک به آن نچسبیده بود، یعنی کیک آماده است. اما اگر کیک به آن چسبیده بود، آن را دوباره برای چند دقیقه در فر قرار دهید. این مرحله را باید هنگام تهیه‌ی تمام کیک‌ها انجام دهید.

۵‌.
کیک را از فر خارج کنید و آن را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. نوش جان.

۲. کیک آلبالو

کیک آلبالو یک کیک تابستانی خوشمزه

آلبالو یک میوه‌ی خوش‌رنگ و مقوی است که می‌توانید با آن یک کیک تابستانی معرکه درست کنید. با تهیه‌ی این کیک نه تنها فرصت امتحان کردن یک کیک لذیذ را پیدا می‌کنید، بلکه از خواص این میوه‌ هم برای سلامتی خود برخوردار می‌شوید.

مواد لازم

  • آرد سفید: دو فنجان
  • بکینگ‌پودر: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شکر سفید: یک و نیم فنجان
  • کره‌ی نرم شده: نصف فنجان
  • شیر: یک فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • آلبالوی نصف شده و بدون هسته: چهار فنجان
  • آب آلبالو: یک و یک چهارم فنجان

طرز تهیه

۱.
برای تهیه‌ی این کیک تابستانی، اول از همه فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب را هم با کمی کره یا روغن چرب کنید‌.

۲.
در یک کاسه آرد، بکینگ‌پودر و نمک را دو بار الک کنید. در یک کاسه‌ی دیگر، یک فنجان از شکر و کره را با استفاده از همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید. همزدن را حدود ۴ تا ۵ دقیقه ادامه دهید تا مخلوط پف کند. شیر و عصاره‌ی وانیل را اضافه کنید و مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا غلیظ و یکدست شوند. مخلوط شیر را با مخلوط آرد یکی کنید و برای بار آخر مواد را به‌خوبی هم بزنید.

۳.

مایه‌ی کیک را به قالب چرب شده منتقل کنید. آلبالو‌ها را روی مایه‌‌ی کیک قرار دهید. آب آلبالو را روی آن بریزید و نصف فنجان شکر باقیمانده را روی مایه بپاشید.

۴.

قالب را در فر قرار دهید و بگذارید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر باشد تا خوب پخته شود. برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در آن فرو کنید. اجازه دهید کیک چند دقیقه خنک شود. سپس از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

۳. کیک زردآلو و دارچین

ترکیب زردآلو و دارچین طعمی بهشتی به این کیک تابستانی می‌دهد. تهیه‌ی این کیک جذاب وقت چندان زیادی از شما نمی‌گیرد. پس آستین‌هایتان را بالا بزنید و کیک زردآلو و دارچین را همین الان درست کنید‌. شک نکنید که از تهیه‌ی این کیک تابستانی خوش‌طعم پشیمان نمی‌شوید.

مواد لازم

  • شکر سفید: نصف فنجان (به علاوه‌ی سه قاشق غذاخوری)
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره: سه قاشق غذاخوری
  • عصاره‌ی وانیل: یک قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: یک و نیم فنجان
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • زردآلو‌ی تازه‌ی خرد شده و بدون هسته: دو فنجان
  • شیر: دو سوم فنجان
  • پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

۱.
اول فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب کیک کنگره‌دار را چرب کنید.

۲.
یک کاسه بردارید و در آن نصف فنجان شکر، تخم‌مرغ و کره را با همزن برقی بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط نرم شود. عصاره‌ی وانیل را اضافه ‌کنید و دوباره مواد را بزنید.

۳.
در یک کاسه‌ی دیگر آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آن را دو بار الک کنید.

۴.
آرام‌آرام مخلوط آرد و شیر را به مخلوط کره اضافه کنید. به‌آرامی زردآلو‌های خرد شده را درون مایه‌ی کیک بریزید.

۵.
سه قاشق غذاخوری شکر و دارچین را در یک کاسه‌ی کوچک با هم مخلوط کنید. یک سوم از مخلوط به دست آمده را کف قالب چرب شده بپاشید. مایه‌ی کیک را درون قالب بریزید تا نیمی از آن پر شود. نیمی از مخلوط دارچین را روی مایه بپاشید و بقیه‌ی مایه‌ی کیک را داخل قالب بریزید. باقیمانده‌ی مخلوط دارچین را هم روی کیک بپاشید.

۶.
قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب بپزد و زمانی که خلال‌دندان را در آن فرو کردید، چیزی به آن نچسبد. کیک زردآلو و دارچین شما حاضر است. نوش جان

۴. کیک هلو

کیک هلو

کیک هلو هم یکی دیگر از کیک‌های تابستانی است که برای فراموش کردن گرمای طاقت‌فرسای تابستان گزینه‌ی خوبی به شمار می‌رود. طعم خاص و به‌یادمادندنی کیک را که بچشید، خستگی از تنتان بیرون می‌رود.

مواد لازم

  • تخم‌مرغ: سه عدد
  • شکر سفید: یک و سه چهارم فنجان
  • روغن سبزیجات: یک فنجان
  • آرد سفید: دو فنجان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • هلوی‌ تازه‌ی خرد شده و بدون هسته: دو فنجان
  • گردوی خرد شده: نصف فنجان

طرز تهیه

۱.
بعد از اینکه فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گذاشتید، قالب را با کمی کره یا روغن خوب چرب کنید.

۲.
آرد را دو بار الک کنید. در یک کاسه‌ی بزرگ تخم‌مرغ، شکر، روغن، آرد، نمک، دارچین، جوش‌شیرین، هلو و گردو را با همزن دستی خوب با یکدیگر مخلوط ‌کنید.

۳.
مایه‌ی کیک را در قالب بریزید و آن را در فر قرار دهید. اجازه دهید کیک به مدت ۵۰ دقیقه در فر بماند تا خوب بپزد. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود. نوش جان.

۵. کیک تمشک شکلاتی

اگر تا به حال کیک تمشک را امتحان نکرده‌اید، الان بهترین فرصت برای این کار است. کیک تمشک شکلاتی با مزه‌ی منحصر‌به‌فرد خود می‌تواند یک عصرانه‌ی تابستانی عالی را تشکیل دهد. اگر طرفدار کیک‌های شکلاتی هستید، این کیک فوق‌العاده را از دست ندهید.

مواد لازم

  • شکلات: ۶۰ گرم (به علاوه‌ی حدود ۱۸۰ گرم برای روکش کیک)
  • تخم‌مرغ: ۷ عدد
  • آرد سفید: یک فنجان
  • کره‌ی به دمای اتاق رسیده: یک فنجان
  • شکر سفید: دو فنجان
  • عصاره‌ی وانیل: یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • خامه‌ی قنادی زده شده: سه چهارم فنجان
  • تمشک یخ‌زده: ۱۲۰ گرم

طرز تهیه

۱.
برای تهیه‌ی کیک تمشک، ابتدا فر را روی ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید. قالب کیک را هم چرب کنید.

۲.
یک قابلمه‌ی کوچک روی اجاق بگذارید و ۶۰ گرم شکلات را در آن آب کنید‌. می‌توانید شکلات را در مایکروویو هم آب کنید. اجازه دهید شکلات آب شده خنک شود.

۳.
سفیده‌ها و زرده‌های تخم‌مرغ را جدا کنید. در یک کاسه‌ی کوچک زرده‌ها را با چنگال خوب بزنید.

۴.
یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و در آن کره، یک و نیم فنجان شکر و عصاره‌ی وانیل را با هم مخلوط ‌کنید تا پف کند. شکلات آب شده را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا یک مخلوط نرم به دست بیاید. آرد را دو بار الک ‌کرده و به مواد اضافه کنید. همه‌ی مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

۵.
در یک کاسه‌ی دیگر، سفیده‌های تخم‌مرغ را بزنید تا کف کنند. آرام‌آرام نصف فنجان شکر باقیمانده را به سفیده‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط سفیده‌ی تخم‌مرغ را به مخلوط شکلات آب شده اضافه کنید و برای بار آخر مواد را به‌خوبی هم بزنید.

۶.
مایه‌ی کیک را به قالب منتقل کنید و قالب را به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۷.
برای درست کردن روکش کیک یا همان فراستینگ، خامه را در یک قابلمه بریزید و آن را روی اجاق قرار دهید. اجازه دهید خامه به جوش بیاید. ۱۸۰ گرم شکلات را خرد کرده و به خامه اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط نرم شود.

۸.
مخلوط خامه را در یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید. کاسه را در یخچال قرار دهید تا مخلوط خامه به اندازه‌‌ی کافی غلیظ شود.

۹.
فراستینگ را از یخچال بیرون بیاورید و آن را روی کیک پخش کرده و خوب صاف کنید. تمشک‌ها را روی کیک قرار دهید. از خوردن این کیک تابستانی لذت ببرید.

۶. کیک انبه

کیک انبه

آخرین کیکی که می‌خواهیم درست کردن آن را آموزش دهیم، کیک انبه است. اگر مزه‌ی انبه را دوست داشته باشید، برایتان فرقی ندارد اسموتی یا کیک این میوه را بخورید، چون در هر صورت از طعم آن لذت می‌برید. اگر از طرفداران پروپا‌قرص انبه هستید، پیشنهاد می‌کنیم کیک انبه را از دست ندهید.

مواد لازم

  • انبه‌ی شیرین خرد شده: یک و نیم فنجان
  • شکر سفید: یک فنجان
  • مارگارین: نصف فنجان
  • تخم‌مرغ متوسط: دو عدد
  • آرد سفید: دو فنجان
  • بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • بادام (ترجیحا خرد نشده): دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱.
اولین مرحله برای تهیه‌ی کیک انبه، قرار دادن فر روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد است. قالب را هم با کره یا روغن چرب کنید.

۲.
انبه‌، شکر، مارگارین و تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و ۳ تا ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند.

۳.
در یک کاسه آرد، بکینگ‌پودر و جوش‌شیرین را دو بار الک کنید. مخلوط انبه را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴.
مایه‌ی کیک را درون قالب چرب شده بریزید. قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. سپس با احتیاط آن را از فر بیرون بیاورید و بادام‌ها را روی مایه‌ی کیک فرو کنید.

۵‌.
قالب را دوباره در فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه بماند. با خلال‌دندان امتحان کنید که کیک خوب پخته است یا نه. سپس آن را سرو کنید. از خوردن این کیک خاص در کنار خانواده لذت ببرید.

کلام آخر

تنوع میوه‌ها در فصل تابستان زیاد است. از جمله میوه‌های تابستانی می‌توانیم انبه، توت‌فرنگی، تمشک، هلو و … را نام ببریم. عصرها که گرسنه می‌شوید، می‌توانید خوراکی‌های مختلفی را به‌عنوان عصرانه میل کنید. کیک یک گزینه‌ی عالی و راحت برای عصرانه است. در مقاله‌ی امروز دیجی‌کالا مگ طرز درست کردن ۶ کیک تابستانی را آموزش دادیم که طعم هیجان‌انگیزی دارند. این کیک‌ها را حتما امتحان کنید و نظرات خود را درباره‌ی آن‌ها در بخش کامنت‌ها با ما و مخاطبان دیگر در میان بگذارید.

منبع: all recipesall recipesall recipesall recipesall recipesall recipes