به نقل از دیجیکالا:
هر ایرانی کوکو سبزی را به شیوهی خاص خودش تهیه میکند. برخی کوکو سبزی را در فر میپزند، برخی آن را به صورت رولتی درست میکنند و برخی هم کوکو سبزی ساده و اصیل را از همه بیشتر دوست دارند. در این قسمت از آموزش آشپزی دیجیکالا مگ طرز تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی را آموزش میدهیم؛ یکی از غذاهایی که عضو جدایی ناپذیر سفرههای ایرانی است.
تفاوت روزشها در طبخ کوکو سبزی، در ترکیبات کوکو سبزی هم پیش میآید. هر کس ممکن است به سلیقهی خودش سبزی کوکو را کم و زیاد کند یا سبزیهایی مانند اسفناج را به دستور پخت کوکو سبزی بیفزاید.
اما در هر حال وجود چاشنیهایی مثل زرشک و گردو همیشه طعم کوکو سبزی را بهتر میکند. در ادامه طرز تهیه قدم به قدم کوکو سبزی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
- طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه به روش اصیل روسی
- طرز تهیه کوردون بلو؛ فستفود سالم و لذیذ برای مهمانیها
- طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با ۶ روش متنوع
مواد لازم برای ۴ نفر
- سبزی کوکو: ۴۰۰ گرم (۲۰۰ گرم تره، ۱۰۰ گرم جعفری، ۵۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شوید)
- تخممرغ: ۵ عدد
- آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
- گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- سیر له شده: ۴ حبه
- زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سبزی
۱.
تخممرغها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال در حدی که از لختگی در بیایند هم بزنید.
۲.
سبزی کوکو، گردو، زرشک، پیاز، سیر، ادویهی کاری، زردچوبه، آرد سوخاری، آرد سفید و نمک را در یک ظرف دیگر روی هم بریزید اما فعلا تخممرغ را اضافه نکنید. اگر تخممرغها را زود اضافه کنید، مایهی کوکو سبزی آب میاندازد.
۳.
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، به میزان کافی روغن کف آن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
۴.
زمانی که تابه گرم شد، تخممرغها را به مواد دیگر کوکو سبزی اضافه و با هم مخلوط کنید.
۵.
پس از این که مایهی کوکو سبزی حاضر شد، نمک آن را تست کنید.
۶.
حرارت شعله را زیاد کنید و بعد مایهی کوکو را داخل تابه بریزید. حرارت باید طوری باشد که اطراف کوکو خیلی سریع شروع به سرخ شدن کند. در غیر این صورت تخممرغها در کف ظرف تهنشین میشوند.
بعد از حدود ۳ یا ۴ دقیقه حرارت شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو کاملا بپزد و اطراف آن طلایی شود.
۷.
بعد از این که یک طرف کوکو سبزی پخت و طلایی شد، آن را به آرامی برگردانید. میتوانید پیش از برگرداندن به دلخواه آن را برش بزنید. از اطراف کمی روغن روی کوکو بریزید و اجازه دهید این بار با در باز طرف دیگر آن سرخ شود.
۸.
در نهایت کوکو ز را با زرشک و گردو تزیین و سرو کنید.