به نقل از دیجیکالا:
در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی را با تمام نکات و ریزهکاریهای لازم برای خوشمزه شدن آن آموزش میدهیم. در آشپزی ایرانی غذاها و پیشغذاهای خوشمزهی زیادی با بادمجان تهیه میشود که کشک بادمجان یکی از محبوبترین آنها است. بادمجان از قدیم نقش پر رنگی در غذاهای ایرانی داشته است؛ همینطور کشک که به غذاها طعم ترش و شور ملایمی میدهد و مکمل خوبی برای طعم بادمجان است.
کشک بادمجان علاوه بر این که در برنامهی غذایی اکثر خانوادههای ایرانی جا دارد، در بسیاری از مهمانیهای ایرانی هم، چه سنتی و چه مدرن، سرو میشود. چرا که کشک بادمجان علاوه بر وعدهی اصلی میتواند یک پیش غذای مجلسی هم باشد؛ حتی میتوان با آن ساندویچهای کوچک درست و بهعنوان فینگرفود سرو کرد.
یکی دیگر از خوبیهای کشک بادمجان این است که میتوانید آن را بسیار سریع آماده کنید. اگر از قبل بادمجان سرخ شده در فریزر خود داشته باشید، این غذا در عرض چند دقیقه آماده میشود.
مواد لازم برای برای ۴ نفر
- بادمجان: ۲٫۵ کیلو
- کشک (ترجیحا محلی): ۳ قاشق غذاخوری
- گردو ریز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز خلالی: ۲ عدد بزرگ
- نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر له شده: ۵ حبه
- زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
۱.
بادمجانها را پوست بگیرید، هر کدام را از وسط به صورت طولی نصف کنید، در یک آبکش بچینید و روی آنها نمک بپاشید. یک ساعت به بادمجانها زمان بدهید تا تلخی آنها گرفته شود؛ باید آب تیرهرنگی از بادمجانها خارج شود. بعد از یک ساعت بادمجانها را با آب گرم بشویید، با یک دستمال تمیز رطوبت آنها را بگیرید و سپس سرخ کنید.
۲.
بعد از سرخ شدن، بادمجانها را از تابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی ضخیم یا حولهی کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
پیازها را در همان تابه با کمی روغن تفت دهید تا جایی که رنگ آنها کاملا طلایی شود.
۳.
بعد از این که پیازها طلایی شدند، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و نعنا خشک را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. از آنجا که نعنا به سرعت میسوزد، دقت کنید که حرارت باید خیلی کم باشد.
۴.
بادمجانهای سرخ شده را مجددا به تابه اضافه کنید.
۵.
بادمجانها را با دیگر مواد مخلوط کنید، سپس نصف پیمانه آب به تابه بیفزایید و اجازه دهید با در بسته کاملا بپزند. بعد از این که بادمجانها کاملا پختند، با استفاده از پشت قاشق آنها را له کنید. اگر تمایل دارید که بادمجانها کاملا له شوند و بافت کشک بادمجان شما یکدست شود، میتوانید این کار را با گوشتکوب انجام دهید.
۶.
پس از له کردن بادمجانها، گردوی خرد شده و کشک را به آنها اضافه کنید. میزان کشک به غلظت و طعم کشک و سلیقهی شما بستگی دارد. بعد از اضافه کردن کشک، نمک غذا را بچشید و در صورت لزوم کمی نمک به آن اضافه کنید.
۷.
در آخر کشک بادمجان را در ظرف سرو ریخته و روی آن را با کشک، پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.