اگر به دنبال یک غذای ساده و راحت اما در عین حال خوشمزه هستید، پیشنهاد میکنیم این ویدیوی تلنت از دستهی آموزش آشپزی را از دست ندهید. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیهی نودل مرغ و سبزیجات را به شما آموزش دهیم. این غذا میتواند یک وعدهی متفاوت و محبوب برای فرزندان شما نیز باشد.
مواد لازم
مواد | مقدار |
نودل رامن با طعم مرغ کرهای سامیانگ | ۲ بسته |
سینهی مرغ | یک عدد |
هویج | یک عدد |
کلم پیچ | یک چهارم پیمانه |
پیازچه | سه تا چهار شاخه |
مناسب: ۲ نفر
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات
۱.
دو بسته نودل کرهای را باز کنید. هر بسته نودل حاوی یک بسته سس و ادویه مخصوص میباشد. یک عدد سینه مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید. یک عدد هویج بزرگ را هم نواری و باریک برش بزنید. یکچهارم یک کلم پیچ را نیز باریک برش بزنید.
۲.
در یک تابهی جادار مقداری روغن بریزید. مرغها را داخل آن بریزید و با حرارت بالا تفت دهید. حرارت باید بالا باشد تا آب میانبافتی مرغ خارج نشود و خشک نشود. سپس یکی از ادویهها و یکی از سسها را باز کرده و به مرغ اضافه کنید. بعد از چهار پنج دقیقه که مرغ تفت خورد از تابه خارج کرده و سبزیجات را اضافه کنید. اگر میخواهید هویج بیشتر بپزد ابتدا هویج را اضافه کنید و چهار پنج دقیقه تفت دهید بعد کلم پیچ را اضافه کنید. سبزیجات که هفت هشت دقیقه تفت داده شدند، چند شاخه پیازچه را خلالی برش بزنید و به سبزیجات اضافه کنید. سپس مرغها را به تابه برگردانید. حالا مایع نودل شما حاضر است.
۳.
دو عدد نودل را داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید دو الی سه دقیقه بپزد و نرم شود و سپس آبکش کنید. نودلها را به مایع نودل اضافه کرده و ادویه و سس بسته دوم را نیز به نودل اضافه کنید. همهی مواد را روی حرارت باهم مخلوط کنید تا طعمها به خورد هم بروند.
نودل مرغ و سبزیجات آمادهست. نوش جان.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.