قبلا در مطلب خواص روغن زردچوبه به بررسی فواید یکی از بهترین انواع روغن های ضروری سلامتی بدن و پوست و مو پرداخته ایم.
در این مقاله نحوه درست کردن روغن زردچوبه با استفاده از پودر زردچوبه و زردچوبه تازه را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.
روش اول : پودر زردچوبه
مواد لازم
- پودر زردچوبه – 1 فنجان
- روغن آووکادو – 10 قاشق غذا خوری
- روغن هسته انگور – 10 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون – 10 قاشق غذا خوری
روش تهیه روغن زردچوبه
در یک بطری شیشه ای تمیز، پودر زردچوبه را با روغن آووکادو، روغن هسته انگور و روغن زیتون ترکیب کنید و بگذارید به مدت دو هفته بماند.
پس از دو هفته محتویات شیشه را از صافی رد کنید تا پودر زردچوبه گرفته شود و سپس در یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و نگهداری کنید.
روغن زردچوبه را که به این روش تهیه می شود، بیشتر به صورت موضعی برای کاهش التهاب بدن و درمان درد مفاصل و عضلات استفاده می کنند.
روش دوم : ریزوم یا ساقه زیر زمینی زردچوبه تازه
![چگونه روغن زردچوبه درست کنیم؟](http://www.coca.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%87.jpg)
مواد لازم
- زردچوبه تازه
- روغن نارگیل یا روغن زیتون
روش ساخت روغن زردچوبه
ریشه زردچوبه را بشویید و خشک کنید و سپس بر روی یک سنگ سفت بسایید تا پوره آن تهیه شود. (شما می توانید با یک چاقوی تیز ریشه تازه زردچوبه را به صورت حلقه حلقه ببرید و در یک آسیاب با سرعت بالا بریزید تا پوره آن به دست آید.)
![ریشه زردچوبه را بر روی سنگ بسایید تا پوره آن به دست آید](http://www.coca.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.jpg)
در یک تابه یک فنجان روغن نارگیل خانگی بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود، حالا پوره زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده شود.
![پوره زردچوبه و روغن نارگیل را درون یک تابه بریزید](http://www.coca.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D9%BE%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%DA%86%D9%88%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D8%AF.jpg)
تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
![بگذارید زردچوبه به مدت 1 دقیقه در روغن تفت بخورد](http://www.coca.ir/wp-content/uploads/2019/01/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%86-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.jpg)
روغن زردچوبه آماده است، وقتی که روغن به دمای اتاق رسید، از صافی رد کرده و در یک شیشه خشک و تمیز بریزید.
روغن زردچوبه را که به این روش تهیه می شود بیشتر برای آروماتراپی به کار می برند.
منابع : theindianspot – wellandgood