به نقل از دیجیکالا:
سامسونگ، شرکت بزرگ فناوری کرهای که برای سالها عنوان بیشترین فروش گوشیهای هوشمند در جهان را در اختیار داشته، به دلایل متعددی نظیر مشکل زنجیره تامین ناشی از کووید-۱۹ و اوضاع اقتصادی نه چندان خوب چندین کشور، نتوانسته به اهداف فروش گوشیهای هوشمند خود برسد.
از آنجایی که فروش جهانی گوشیهای هوشمند کاهش یافته و تقریباً همه شرکتهای بزرگ فناوری را تحت تأثیر خود قرار داده، غول فناوری کره جنوبی نیز از این مشکل مصون نمانده است. گزارش جدیدی از وبسایت «Taiwan Economic Daily» ادعا میکند که این شرکت قصد دارد سال آینده عرضه گوشیهای هوشمند خود را به میزان ۱۳ درصد کاهش دهد و این نرخ تقریباً معادل ۳۰ میلیون گوشی هوشمند است.
طبق این گزارش منتشر شده، یکی از دلایل این اقدام احتمالی سامسونگ، کاهش قابل توجه فروش گوشیهای هوشمند در بازارهای جهانی است. با این تفاسیر این شرکت نمیتواند به اهداف قبلی خود در فروش گوشیهای هوشمند برسد و بازار همچنان شاهد تقاضای ضعیفتری در این حوزه است.
در حالی که سامسونگ توانست سهم عرضه به بازار محصولات خود را در سه ماهه سوم سال جاری (سهماهه سوم ۲۰۲۲) نسبت به سهماهه قبل (سه ماهه دوم ۲۰۲۲) افزایش دهد، اما آمار این شرکت در مقایسه با فروش سال قبل شاهد کاهش حدود هشت درصدی بوده است.
دلیل افزایش فروش این شرکت در سه ماهه سوم سال جاری، گوشیهای سری گلکسی A بودهاند. این گوشیهای هوشمند در واقع به سامسونگ کمک کردهاند تا ضمن قرار گرفتن در جایگاه اول، سهم بازارش را از ۱۸ به ۲۱ درصد ارتقا دهد. این در حالی است که نرخ فروش جهانی گوشیهای هوشمند در سهماههی دوم سال ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۹ درصد کاهش یافته است.
آن طور که پیشبینی میشود در سه ماه چهارم سال ۲۰۲۲ هم میزان تقاضا برای خرید گوشیهای هوشمند چندان افزایش نخواهد داشت و حتی ممکن است که سهماههی اول سال ۲۰۲۳ را تحت تأثیر خود قرار دهد. با این تفاسیر این مشکلات موقتی خواهند بود و بهزودی رفع میشوند. با این حال اما، مشکلات لجستیکی و مرتبط با تولید نظیر محدودیتهای واردات از کشورهای در حال توسعه که به تأخیر بیشتر در فرآیندهای گمرکی منجر میشود، همچنان وجود خواهد داشت.
باید اشاره کنیم که در حال حاضر این تنها سامسونگ نیست که شرایط چندان خوبی ندارد، بلکه بسیاری از تأمینکنندگان قطعات گوشیهای هوشمند، از جمله شرکت Murata مستقر در ژاپن، Yageo مستقر در تایوان، Tongxin Electic و Duntai نیز از مشکلات مشابهی رنج میبرند. در همین راستا شرکت Murata که ماژولها و قطعات الکترونیکی آیفونهای اپل، گوشیهای هوشمند سامسونگ و سایر شرکتها را تأمین میکند، هشدار داده که تقاضای گوشیهای هوشمند در بازار بزرگ چین نشانهای از بهبود ندارد و در سال آینده شاهد کاهش خواهد بود.
شرکت Tongxin Electic نیز اعلام کرده که این مشکلات به این زودیها حل نخواهد شد و شاید به حداقل ۶ ماه زمان نیاز داشته باشد. این شرکت پیشبینی کرده که در سهماهه دوم یا در پایان سهماهه سوم سال آینده، شاهد بهبود روند فروش گوشیهای هوشمند در بازارهای جهانی خواهیم بود.
منبع: Gizmochina