زیره سبز و سیاه چه فرقی دارند؟

زیره سبز و سیاه چه فرقی دارند؟

زیره سبز گاهی با زیره سیاه اشتباه گرفته می شود، درست است که هر دوی آن ها به عنوان ادویه استفاده می شوند و دارای خواص و فواید تقریبا مشابهی هستند اما باید بگوییم که زیره سبز با زیره سیاه فرق دارد.

در ادامه همراه باشید تا با همه ی تفاوت های زیره سبز و زیره سیاه آشنا شوید؛

زیره سبز با زیره سیاه چه فرقی دارد؟

  1. زیره سبز از نظر طعم قوی تر از زیره سیاه است؛ زیره سیاه طعم و مزه ای مانند شیرین بیان دارد و از نظر ظاهری بیشتر با انیسون و رازیانه مقایسه می شود در حالیکه زیره سبز طعم تلخ و زمینی دارد و مزه ی آن تندتر است.
  2. رنگ دانه های زیره سبز از دانه های زیره سیاه روشن تر است.
  3. دانه های زیره سبز از نظر اندازه بزرگ تر از دانه های زیره سیاه هستند. زیره سیاه دانه های کوچک هلال شکل و چند وجهی دارد.
  4. زیره سبز و زیره سیاه از گیاهان مختلفی به دست می آیند؛ زیره سبز میوه خشک شده ی گیاه Cuminum cyminum است در حالی که زیره سیاه میوه ی خشک شده گیاه Carum carvi می باشد و در فارسی به نام های دیگری همچون زیره کرمانی، شاه زیره و زیره کوهی معروف است
  5. دانه های زیره سیاه را بیشتر برای تهیه غذا های آلمانی، نان چاودار، نان تست فرانسوی، کیک و کلوچه و سوسیس خانگی استفاده می کنند. در حالی که زیره سبز را بیشتر برای تهیه غذا های مکزیکی و هندی به کار می برند.
  6. زیره سبز یکی از اجزای اصلی ادویه های گرام ماسالا و پودر کاری است.
  7. زیره سیاه یک گیاه دو ساله است در حالی که زیره سبز یک گیاه یک ساله می باشد.

منابع : thespruceeats – spiceography