عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به همشهری گفت که این وزارتخانه درباره فیلترینگ سایت ها تصمیم گیرنده نیست.
به گزارش همشهری آنلاین، وزیر ارتباطات گفت: «بحث تصمیمگیری در مورد مسدودسازی یا رفع مسدودسازی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست. در عموم موارد، تصمیمگیریها برعهده کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه است که دبیرخانهاش در دادستانی کل کشور قرار داشته و ۱۳عضو دارد.»
او افزود: «این کارگروه براساس قانون جرائم رایانهای تشکیل شده که در سال۸۸ تصویب شده است؛ آن موقع شورایعالی فضای مجازی نبود. ۱۲ عضو دارد که بعدا شورایعالی فضای مجازی البته بدون حق رأی به آن اضافه شد. در هر صورت وزارت ارتباطات یک عضو از این ۱۳ عضو است؛ حتی دولت هم اکثریت ندارد و فقط ۶ عضو از اعضای این کارگروه به دولت اختصاص دارد.»
زارع پور ادامه داد: «طبیعتا من در مورد تصمیمگیری، فلسفه و این قبیل مسائل، چون حوزه کاری ما نیست، نمیتوانم صحبت کنم، اما مثلا پلتفرمی مانند توییتر که نمونه داخلی آن شاید یک سال، یک سال و نیم است که راه افتاده، بهنظرم ۱۵ سال پیش یعنی سال۸۸ مسدود شده است. من بهعنوان وزیر ارتباطات، برنامه و راهبردم این است که ظرفیتهای داخلی را اینقدر تقویت کنیم که بتوانند با نمونههای مشابه خارجی رقابت کنند و اعتقاد دارم که این توانمندی در کشور وجود دارد. میتوانیم در خیلی از زمینهها هم نیاز داخلی و هم نیاز خارجی را برطرف کنیم.»
بیشتر بخوانید:
وزیر ارتباطات گفت: «میتوانیم نیاز مردم و کشور را از طریق جوانان، شرکتهای دانشبنیان و سکوهای داخلی تامین کنیم و مخصوصا در یک سال، یک سال و نیم اخیر هم ظرفیت داخلی نشان داده که این قابلیت را دارد؛ البته وزارت ارتباطات هم تمامقد از آنها حمایت میکند و تمام زیرساختهای لازم را برایشان فراهم کرده است. الحمدلله نشان دادند که میتوانند پذیرای میلیونها نفر، حتی دهها میلیون نفر از مردم عزیزمان باشند. امروزه پلتفرمهای داخلیمان، ماهانه میزبان بیش از ۴۰میلیون نفر از مردم هستند و ما هم کمک و پیگیری میکنیم که روزانه ظرفیت آنها افزایش پیدا کند.»