ریلمی یکی از برندهای چینی محبوب بازار در تولید گوشیهای هوشمند است که خوشبختانه در بازار کشور ما هم امکان خرید گوشیهای آن وجود دارد. اگرچه تنوع محصولات این شرکت در بازار کم است اما با این حال تصمیم گرفتیم به معرفی ۷ گوشی ریلمی بپردازیم که متناسب با میزان بودجهای که دارید، میتوانند نیازهای شما را برطرف کنند.
راهنمای خرید گوشی ریلمی
۱. گوشی موبایل ریلمی مدل ۱۱ پرو پلاس ۵G
۲. گوشی موبایل Realme مدل ۱۱ ۵G
۳. گوشی موبایل ریلمی مدل ۱۱ ۴G
۴. گوشی موبایل Realme مدل ۱۰
۵. گوشی موبایل ریلمی مدل C55
۶. گوشی موبایل Realme مدل Narzo 50
۷. گوشی موبایل ریلمی مدل C51
راهنمای خرید گوشی ریلمی؛ سخن پایانی
راهنمای خرید گوشی ریلمی
۱. گوشی موبایل ریلمی مدل ۱۱ پرو پلاس ۵G
ریلمی ۱۱ پرو پلاس یکی از بهترین گوشیهای میانردهی ریلمی است که اصلیترین دلیل حضور آن در این لیست، زیبایی نفسگیر، قدرت سختافزاری مطلوب و دوربین اصلی قدرتمند است. ریلمی در ساخت این گوشی از چرم استفاده کرده اما متأسفانه فریم را پلاستیکی در نظر گرفته تا بدین ترتیب از لحاظ کیفیت ساخت، خیلی نتوانید روی این محصول حساب کنید اما در مدلهایی که پنل پشتی چرمی است، از نظر زیبایی جای هیچ بحثی وجود ندرد. البته ریلمی ۱۱ پرو پلاس در یک مدل با پنل پلاستیکی هم عرضه میشود.
ریلمی ۱۱ پرو پلاس یک گوشی ۱۸۶ گرمی با ضخامت ۸٫۲ میلیمتر است که اندازهی آن علیرغم ۶٫۷ اینچی بودن به ۱۶۱٫۶ میلیمتر میرسد. این یعنی حواشی اطراف صفحه آنقدر کم است که نیازی نبود ریلمی خیلی گوشی را بزرگ طراحی کند. حالا پنل نمایشگر ۹۰٫۵٪ از بخش جلو را به خود اختصاص داده که برای یک میانرده واقعا عالی است.
نمایشگر این گوشی از نوع AMOLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی، استاندارد +HDR10 و بیشینهی روشنایی تقریبا ۸۰۰ نیت است که تراکم پیکسلی آن هم به ۳۹۴ پیکسل در هر اینچ میرسد و این یعنی شما هم از بابت دیدن محتوای بصری به اندازهی کافی لذت خواهید برد و هم زیر نور آفتاب، مشکل خاصی نخواهید داشت.
قلب تپندهی این محصول دایمنسیتی ۷۰۵۰ با لیتوگرافی ۶ نانومتری است که از دو هستهی Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و شش هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز بهره میبرد. گرافیک Mali-G68 MC4 هم به این محصول در انجام کارهای گرافیکی کمک میکند. این قدرت پردازشی و گرافیکی آنقدر خوب است که بتواند در انجام کارهای روزمره بالاترین سرعت را ارائه دهد و همچنین در انجام بازیهای معمولی هم شما را همراهی کند. به خصوص که وجود ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت حافظهی داخلی هم خیالتان را از بابت انجام چندین کار به صورت همزمان و ذخیرهسازی اطلاعات آسوده میکند.
دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی در این گوشی که از لرزشگیر اپتیکال هم پشتیبانی میکند میتواند در وضوح ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند. اگرچه انتظار بیشتری داشتیم اما ویدیوها و تصاویری که این گوشی ثبت و ضبط میکند آنقدر کیفیت بالایی دارند که در بررسیها، قدرت دوربین آن را در حد پرچمدار توصیف کردهاند. دوربین سلفی هم ۳۲ مگاپیکسلی است و میتواند در وضوح ۱۰۸۰P فیلمبرداری کند.
باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به کار رفته در این گوشی از شارژر ۱۰۰ واتی پشتیبانی میکند. نه تنها طول عمر بسیار خوبی را از آن شاهد خواهید بود بلکه برای شارژ کامل آن هم فقط به ۲۸ دقیقه زمان نیاز خواهید داشت.
۲. گوشی موبایل Realme مدل ۱۱ ۵G
ریلمی ۱۱ ۵G مدل استاندارد محصول شمارهی ۱ محسوب میشود که در سال ۲۰۲۳ راهی بازار شد. این گوشی ۱۹۰ گرمی از لحاظ طراحی به لطف فریمهای آلومینیومی جذابیت بیشتری دارد اما دیگر خبری از پنل چرمی نیست چرا که در ساخت آن از پلاستیک استفاده شده است.
این گوشی ۱۹۰ گرمی از نمایشگری با پنل IPS LCD با رفرشریت ۱۲۰ هرتز، بیشینهی روشنایی تقریبا ۶۰۰ نیت، وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۳۹۲ پیکسل بر هر اینچ بهره میبرد و این یعنی در حد و اندازههای یک گوشی میانردهی ارزانقیمت ظاهر میشود. نمایشگر ریلمی ۱۱ ۵G تقریبا ۸۶٫۶٪ پنل جلو را به خود اختصاص میدهد و اندازهی آن هم ۶٫۷۲ اینچ است.
دایمنسیتی ۶۱۰۰ پلاس در این گوشی به عنوان قلب تپنده ایفای نقش میکند که از دو هستهی Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۲ و شش هستهی Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز بهره میبرد و در کنار ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی، قادر است در انجام کارهای روزمره و بازیهای سبک، عملکرد بسیار سریع و روانی از خود به نمایش بگذارد.
دوربین اصلی این گوشی ۱۰۸ مگاپیکسلی است اما خبری از لرزشگیر اپتیکال نخواهد بود. در کنار این دوربین هم سنسور ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق را شاهد خواهید بود که به دوربین اصلی در ثبت تصاویر پرتره کمک میکند. مجموعهی عکاسی و فیلمبرداری با دوربین ۱۶ مگاپیکسلی سلفی کامل میشود و میتوان گفت با توجه به قیمت، تجربهی خوبی از ثبت و ضبط خاطرات شیرین زندگی خود خواهید داشت. توجه داشته باشید فیلمبرداری با هر دو دوربین به ۱۰۸۰P@30 محدود میشود.
ریلمی ۱۱ از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که از شارژر سریع ۶۷ واتی پشتیبانی میکند. باتری به راحتی میتواند تا ۱ روز شما را همراهی کند و به لطف شارژر قدرتمندی هم که درون جعبه قرار گرفته، در مدت زمان کمتر از ۵۰ دقیقه کاملا شارژ میشود.
۳. گوشی موبایل ریلمی مدل ۱۱ ۴G
ریلمی ۱۱ ۴G اگرچه از لحاظ فناوری و یک سری قابلیتها، پایینتر از مدل ۵G است اما جذابیتهای خاص خود را دارد. مثلا اینکه نوع پنل آن Super AMOLED با بیشینهی روشنایی نزدیک به ۱۰۰۰ نیت است که یعنی در زیر نور خورشید میتواند به راحتی محتوا را به شما نشان دهد. از طرفی رفرشریت آن به ۹۰ هرتز میرسد.
پردازندهی به کار رفته در این گوشی دایمنسیتی ۶۰۲۰ است که از لحاظ تعداد، نوع و فرکانس هستهها با مدل ۵G تفاوتی ندارد ولی خبری از اینترنت ۵G در آن نیست. شما در این محصول ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی دریافت خواهید کرد. این یعنی هر کاری که مدل ۵G از پس انجام آن برآید، این مدل هم قادر به انجام آنهاست.
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی به لطف سنسور ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق میتواند در ثبت تصاویر عملکرد خوبی داشته باشد و شما را راضی نگه دارد اما با یک گوشی که فراتر از انتظار ظاهر شده باشد طرف نیستیم. دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی هم تصاویر رضایتبخشی را ثبت میکند اما متأسفانه هیچ یک از این دو مدل بیشتر از ۱۰۸۰P@30 قادر به فیلمبرداری نیستند. هرچند کیفیت، رنگبندی و میزان جزئیات فیلمها در این وضوح هم خوب است.
ظرفیت باتری ریلمی ۱۱ ۴G به ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت میرسد ولی شارژری هم که درون جعبه برایش در نظر گرفته شده ۳۳ واتی است. سرعت بالایی محسوب نمیشود اما میتواند تقریبا در مدت ۸۰ دقیقه شارژ گوشی را پر کند.
۴. گوشی موبایل Realme مدل ۱۰
ریلمی ۱۰، اقتصادی سال ۲۰۲۲ ریلمی محسوب میشود که از یک بدنهی تمام پلاستیکی بهره میبرد. این گوشی فقط ۱۷۸ گرم وزن دارد و در نتیجه برای کسانی که گوشی سبک میخواهند، انتخاب جذابی خواهد بود. ریلمی برای این محصول از پنلی ۶٫۴ اینچی استفاده کرده که ۸۴٫۴٪ پنل جلو را به خود اختصاص داده و در نتیجه علیرغم اقتصادی بودن، حواشی کمی هم دارد.
نوع پنل به کار رفته در ریلمی ۱۰ از نوع Super AMOLED با رفرشریت ۹۰ هرتز و بیشینهی روشنایی حدودا ۶۱۰ نیت است که یعنی در محیطهای خارج از خانه میتوانید شفافیت خوبی را از پنل دریافت کنید اما زیر نور مستقیم خورشید، خوانایی آن فوقالعاده نیست. وضوح این پنل به ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل و تراکم پیکسلی آن هم به ۴۱۱ پیکسل در هر اینچ میرسد که اعداد و ارقام بسیار خوبی برای یک پنل اقتصادی به حساب میآید و قطعا در تماشای محتوای بصری تجربهی زیبایی را برایتان به ارمغان خواهد آورد. این پنل توسط گوریلا گلس ۵ هم مراقبت میشود تا خط و خشهای معمولی آسیبی به پنل وارد نکنند.
این گوشی از تراشهی هلیو G99 به عنوان قلب تپنده بهره میبرد که از لحاظ فرکانس، نوع و تعداد هسته کاملا مشابه مدل شمارهی ۲ است و در نتیجه میتواند در انجام کارهایی نظیر بازیهای سبک، وبگردی و چک کردن شبکههای اجتماعی به راحتی شما را همراهی کند. البته توجه داشته باشید این گوشی در چند مدل مختلف راهی بازار شده که ترکیب حافظهی رم و حافظهی داخلی آن از ۶۴/۴ شروع شده و به ۱۲۸/۴، ۱۲۸/۶، ۱۲۸/۸ و ۲۵۶/۸ گیگابایت میرسد. برای اینکه بتوانید فعالیتهای یادشده در بالا را به بهترین شکل ممکن انجام دهید، نیاز است تا مدلهایی با حداقل ۶ گیگابایت رم را خریداری کنید.
دوربین اصلی ریلمی ۱۰، سنسوری به بزرگی ۵۰ مگاپیکسل دارد که مثل دو مدل بالا، در کنار دوربین ۲ مگاپیکسلی سنجش عمق قادر است تصاویر خوبی را به ثبت برساند. دوربین سلفی هم ۱۶ مگاپیکسلی است و مثل دوربین اصلی فقط در وضوح ۱۰۸۰P@30 فیلمبرداری میکند. به صورت کلی وقتی با این گوشی عکس و فیلم ثبت و ضبط میکنید، انتظارات خود را پایین نگه دارید.
باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به کار رفته در این محصول به راحتی تا بیش از ۱ روز شما را همراهی میکند و حتی در صورت اتمام شارژ هم فقط به ۸۰ دقیقه زمان نیاز خواهید داشت تا گوشی بار دیگر با ۱۰۰٪ شارژ کامل در اختیارتان قرار بگیرد.
گوشی موبایل ریلمی مدل ۱۰ دو سیم کارت ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت
۵. گوشی موبایل ریلمی مدل C55
ریلمی C55 برای کسانی ساخته شده که قصد دارند به انجام کارهای دانشآموزی بپردازند. یعنی افرادی که عمدهی فعالیتشان چک کردن شبکههای اجتماعی، وبگردی، رسیدگی به کارهای مدرسه و مواردی از این دست است. برای همین هم است که قیمت بسیار مناسبی دارد اما از لحاظ مشخصات فنی و قابلیتهای خاص، یک گوشی اقتصادی کاملا معمولی ولی با ارزش خرید بالاست.
این گوشی ۱۹۰ گرم وزن داشته و ابعاد نمایشگر آن هم به ۶٫۷۲ اینچ میرسد تا بدین ترتیب برای کتاب خواندن، وبگردی و… کاملا مناسب باشد. رفرشریت این نمایشگر ۹۰ هرتزی و نوع پنل به کار رفته در آن هم IPS LCD است تا بدین ترتیب دقت رنگها در آن کاملا شما را راضی نگه دارد. با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰، تراکم پیکسلی ۳۹۲ پیکسل در هر اینچ و بیشینهی روشنایی ۶۵۹ نیت، از لحاظ کیفیت، جزئیات و خوانایی در محیط بیرون هم نباید نگرانی زیادی داشته باشید.
قلب تپندهی این گوشی پردازندهی هلیو G88 با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری است و این یعنی با پردازندهی خیلی جدیدی طرف نیستیم. این تراشه از ۸ هسته با ترتیب ۲ + ۶ تشکیل شده که دو هستهی نخست از نوع Cortex-A75 با فرکانس ۲ و شش هستهی دوم از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز هستند و در کنار گرافیک Mali-G52 MC2 و ۴/۶/۸ گیگابایت رم، قادر به برطرف کردن نیازهای روزمره و سبک شما خواهد بود. البته باز هم میگوییم، سعی کنید مدلی با حداقل ۶ گیگابایت رم را تهیه کنید تا تجربهی خوبی از کار با اندروید داشته باشید.
از لحاظ سیستم دوربین، شما تفاوتی را با ۴ مدل بالا شاهد نخواهید بود؛ یعنی دوربین اصلی در کنار سنجش عمق و یک دوربین سلفی. در واقع فقط مشخصات سنسور آنها را از هم متمایز میکند. برای ریلمی C55، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی است و در کنار سنجش عمق ۲ مگاپیکسلی، میتواند تصاویر رضایتبخشی ثبت کند. دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی هم عملکرد خوبی دارد اما به شرط اینکه انتظارات خود را از آنها محدود کنید.
باتری این گوشی هم ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر سریع ۳۳ واتی است که ریلمی آن را درون جعبه هم در دسترس قرار داده است؛ شارژری که در مدت تقریبا ۷۰ دقیقه گوشی را کاملا شارژ میکند. لازم به ذکر است ریلمی C55 میتواند تا ۱٫۵ روز به راحتی شما را همراهی کند.
۶. گوشی موبایل Realme مدل Narzo 50
ریلمی مدل Narzo 50 محصولی است که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده و اگرچه جدیدترین اقتصادی ریلمی به حساب نمیآید اما خیلی هم قدیمی و به اصطلاح از مد افتاده نیست. این گوشی ۱۹۴ گرمی تماما از پلاستیک ساخته شده و از آن جایی هم که هیچ استاندارد مقاومتی مثل تمام گوشیهای ریلمی در این لیست ندارد، حتما باید به خوبی از آن مراقبت کنید.
این گوشی ۶٫۶ اینچی است و از پنل IPS LCD با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی بهره میبرد تا بدین ترتیب در محدودهی قیمتی خود، تقریبا بهترین پنل را از لحاظ رفرشریت داشته باشد. کمتر پیش میآید که با پرداخت چنین مبلغی، تجربهای اینچنینی نصیبتان شود. وضوح تصویر این پنل به ۱۰۸۰ × ۲۴۱۲ پیکسل، تراکم پیکیسلی آن به ۴۰۰ پیکسل در هر اینچ و نسبت صفحه به پنل جلو هم به ۸۴٫۶٪ میرسد تا بدین ترتیب یک گوشی اقتصادی جذاب از لحاظ کیفیت و وضوح صفحه را در مقابل خود داشته باشید.
پردازندهی هلیو G96 به عنوان قلب تپنده در این محصول ایفای نقش میکند که یک پردازندهی ۱۲ نانومتری با ۲ هسته از نوع Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۰۵ گیگاهرتز و ۶ هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز است که در کنار گرافیک Mali-G57 MC2 و ۴/۶ گیگابایت رم میتواند در انجام کارها و بازیهای سبک، بسیار خوب ظاهر شود. البته به این شرط که مدل ۶ گیگابایتی آن را خریداری کنید.
آن دسته از افرادی که به دوربین ماکرو و عکاسی از فواصل نزدیک علاقهمند هستند، از خرید این گوشی خوشحال خواهند شد چرا که در کنار سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و سنجش عمق ۲ مگاپیکسلی، یک ماکروی ۲ مگاپیکسلی هم برای Narzo 50 در نظر گرفته شده که اگرچه بهترین تصاویر ماکرو را ثبت نمیکند اما در محدودهی قیمتی خودش، میتواند تنوع خوبی برای تجربهی عکاسی شما باشد. دوربین سلفی این گوشی ۱۶ مگاپیکسلی است اما مثل بسیاری از مدلهای بالا، فیلمبرداری مجموعه به ۱۰۸۰P@30 محدود شده است.
برای Narzo 50 هم از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژر سریع ۳۳ واتی در نظر گرفته شده که قادر است در مدت زمان کمتر از ۸۰ دقیقه به صورت کامل شارژ گوشی را تکمیل کند. این باتری همچنین قادر است تا ۱٫۵ روز به راحتی شما را همراهی کند.
۷. گوشی موبایل ریلمی مدل C51
در نهایت میرسیم به اقتصادیترین گوشی این لیست یعنی ریملی C51 که پنلی ۶٫۷۴ اینچی با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۰۰ پیکسل از نوع IPS LCD و رفرشریت ۹۰ هرتزی دارد. اگرچه این پنل با بالاترین دقت و کیفیت، رنگها را برایتان به نمایش نمیگذارد اما به اندازهی کافی بزرگ و نرم هست که تجربهی خواندن متون، گشت و گذار در وب و شبکههای اجتماعی و مواردی از این دست در آن بسیار جذاب باشد.
این گوشی یونیسوک تایگر T612 را به عنوان قلب تپنده در خود دارد که از دو هستهی Cortex-A75 و شش هستهی Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز بهره میبرد و در کنار گرافیک Mali-G57 و ۴ گیگابایت رم، قادر است فقط در انجام کارهای سبک مثل موارد یادشده در بالا، نیازتان را به خوبی برطرف کند.
این گوشی دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی دارد که در کنار ۰٫۰۸ مگاپیکسلی سنجش عمق، تصاویری ثبت میکند که فقط در بهترین شرایط نوری میتواند قابل اشتراکگذاری باشد. دوربین سلفی هم چنگی به دل نمیزند چون سنسور ۵ مگاپیکسلی داشته و فقط در وضوح ۷۲۰P@30 قادر به فیلمبرداری است.
خوشبختانه برای این محصول هم از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده شده که قادر است تا ۲ روز به راحتی شما را همراهی کند. شارژر ۳۳ واتی درون جعبه هم به تقریبا ۸۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا گوشی را از ۰ تا ۱۰۰٪ شارژ کند.
راهنمای خرید گوشی ریلمی؛ سخن پایانی
در این لیست، ۷ مدل از بهترین گوشیهای ریلمی را که در بازهی قیمتی مختلفی هم قرار دارند به شما معرف کردیم. با توجه به بودجهای که دارید، این محصولات به همان اندازه در برطرف کردن نیازهای شما خوب ظاهر میشوند. ریلمی یکی از شرکتهای خوب تولیدکنندهی گوشی هوشمند در جهان است که کیفیت محصولاتش قطعا شما را راضی نگه خواهد داشت. بنابراین با خیال راحت میتوانید محصولات این لیست را انتخاب کرده و تجربهی جذابی از کار با آنها داشته باشید.
ریلمی ۷ و ۷ پرو هم از جمله گوشیهای میانردهی خوب ریلمی محسوب میشوند اما این محصولات در سال ۲۰۲۰ راهی بازار شدند. با خرید آنها، میبینید که اندروید ۱۰ به عنوان سیستمعامل پیشفرض روی گوشی نصب شده و با دریافت ۲ نسخهی جدید اندروید هم نمیتوانند امکانات سیستمعامل ۱ سال قبل گوگل را به شما ارائه کنند. در نتیجه تصمیم گرفتیم در این لیست نامی از این دو مدل نبریم. با این حال میتوانید با کلیک روی لینک زیر به صفحهی خرید گوشیهای ریلمی رفته و متناسب با نیاز و سلیقهی خود، خرید کنید.