راهنمای خرید محصولات سامسونگ؛ هر آنچه باید بدانید

راهنمای خرید محصولات سامسونگ؛ هر آنچه باید بدانید

به نقل از دیجیکالا:

سامسونگ شرکت باسابقه و بزرگی است که در حال حاضر محصولات خود را در مدل‌های متنوع و در دسته‌های مختلف در سراسر جهان به فروش می‌رساند؛ از گوشی هوشمند گرفته تا لوازم خانگی که البته در این مطلب قصد داریم به فعالیت‌های این شرکت در حوزه‌ی فناوری بپردازیم، یعنی در واقع یک راهنمای خرید برای گجت‌های هوشمندی که سامسونگ تولید و روانه‌ی بازار می‌کند و هم اکنون می‌توانید در سراسر جهان آن‌ها را خریداری کنید.

در حال حاضر در زمینه‌ی تولید محصولات و گجت‌های هوشمند، شرکت‌های بسیار زیادی مشغول به فعالیت هستند که از جمله بزرگ‌ترین آن‌ها باید به سامسونگ اشاره کنیم؛ شرکتی که در کشور کره‌ی جنوبی واقع شده است و در حال حاضر بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند در جهان هم به حساب می‌آید. سامسونگ آنقدر بزرگ هست که وقتی به خرید یک محصول دیجیتال اقدام می‌کنید، به احتمال بسیار زیاد نام آن را خواهید شنید. امیدواریم وقتی این مطلب را می‌خوانید بتوانید با سامسونگ و فعالیت‌های مختلف آن در زمینه‌های گوناگون آشنا شوید و انتخاب راحت‌تر و بهتری داشته باشید. راهنمای خرید محصولات سامسونگ به ۱۰ بخش زیر تقسیم می‌شود:

۱. سامسونگ از کجا آمد؟

لی بیانگ چول

سامسونگ در سال ۱۹۳۰ یعنی حدودا ۹۲ سال پیش توسط «لی بیانگ چول» تاسیس شد. بیانگ چول که فرد باهوشی بود، از همان ابتدا تصمیم گرفت سامسونگ را وارد چندین بخش مختلف کند که از جمله‌ی این‌ها می‌توان به غذا، نساجی، بیمه و خرده‌فروشی اشاره کرد. تا قبل از دهه‌ی ۶۰ میلادی هم فعالیت‌های شرکت فقط در همین چند بخش خلاصه می‌شد تا اینکه از آن تاریخ به بعد به تولید محصولات الکترونیکی پرداخت و اکنون در یکی از بخش‌های الکترونیک یعنی تولید گوشی هوشمند است که سامسونگ توانسته لقب بزرگ‌ترین شرکت را از آن خود کند.

سامسونگ در ابتدا یک تلویزیون سیاه و سفید را راهی بازار کرد اما به مرور زمان فعالیت خود را گسترش داد. یکی از زیرکی‌هایی که این شرکت داشت این بود که خیلی سریع وارد حوزه‌ی تولید قطعات شد. بدین ترتیب اکنون این شرکت نه تنها سازنده‌ی محصول بلکه فروشنده‌ی قطعاتی نظیر سنسور دوربین، پنل نمایشگر، پردازنده، حافظه‌ی رم و… هم به سایر شرکت‌ها نظیر شیائومی، اپل و… است.

تولید گوشی‌های هوشمند سامسونگ از سال ۱۹۸۸ رسما آغاز شد. نخستین محصول SH-100 با بدنه‌ای بسیار ضخیم، پر از حاشیه و خطوط آنتن بزرگ بود که به بسیاری از گوشی‌هایی که در همان دهه‌ی ۸۰ تولید و عرضه می‌شدند شباهت داشت. در سال ۱۹۹۰ تا اوایل سال ۲۰۰۰، سامسونگ پیشرفت بسیار کندی در زمینه‌ی تولید گوشی‌های هوشمند داشت و حضور رقبای قدری چون موتورولا و نوکیا هم باعث شد تا توجه کمتری به این شرکت شود تا اینکه در سال ۲۰۰۷ ورق برگشت. سامسونگ به رده‌ی دوم برترین شرکت فعال در زمینه‌ی تولید گوشی رسید و موتورولا را پشت سر گذاشت اما همچنان با اختلاف زیادی پشت سر نوکیا قرار داشت.

آغاز نبرد در تولید گوشی‌های هوشمند

گلکسی S اوریجینال - راهنمای خرید محصولات سامسونگ

گلکسی S اوریجینال – اولین گوشی پرچم‌دار سامسونگ از سری گلکسی S

در همان سال اپل از نخستین آیفون رونمایی کرد تا تحول عظیمی در دنیای گوشی‌های هوشمند به وجود بیاید. مردم به تدریج به گوشی‌های هوشمند تمایل نشان دادند و توجه از سوی نوکیا برداشته شد. همین موضوع به سامسونگ کمک کرد تا در سال ۲۰۱۰ قرم بزرگ خود را در دنیای گوشی‌های هوشمند بردارد. نخستین گوشی هوشمند این شرکت از سری S با سیستم‌عامل اندروید راهی بازار شد. تولید گوشی‌های هوشمند جذاب و هیجان‌انگیز سامسونگ از یک سو و اشتباهات مدیریتی نوکیا از سویی دیگر باعث شد سامسونگ در سال ۲۰۱۲، رسما به عنوان بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند در جهان شناخته شود؛ رتبه‌ای که بعد از بیش از یک دهه همچنان در اختیار این شرکت کره‌ای قرار دارد.

۲. سامسونگ چه محصولاتی را عرضه می‌کند؟

تبلت؛ سری گلکسی تب S8

گلکسی تب S8 اولترا

در دنیای تبلت‌های هوشمند که تحت سلطه‌ی اپل قرار دارد، سامسونگ هم فعالیت خوبی دارد. اگرچه این شرکت کره‌ای در این زمینه اصلا با اپل قابل مقایسه نیست اما با این حال تبلت‌های سری گلکسی تب S8 واقعاً یکی از بهترین تبلت‌های اندرویدی هستند. سری تب S8 به صورت کلی پرچم‌داران این شرکت را تشکیل می‌دهند که جدیدترین مدل‌ها شامل تب S8، پلاس و اولترا می‌شوند. سری گلکسی تب A هم نمونه‌های اقتصادی این شرکت به حساب می‌آیند که جدیدترین‌شان، تب A8 است.

لپ‌تاپ

گلکسی بوک پرو ۳۶۰

سامسونگ همچنین در تولید لپ‌تاپ هم فعالیت می‌کند که بیشترشان مبتنی بر ویندوز هستند. محصولاتی با حواشی بسیار کم، بدنه‌ی باریک و با پشتیبانی از قلم S-Pen. سامسونگ لپ‌تاپ‌های ویندوزی متعددی دارد که یکی از بهترین مدل‌های موجود، گلکسی بوک ۲ پرو است. البته این لپ‌تاپ از لحاظ وزن، اندازه و جذابیت یک مدل بسیار خوب به حساب می‌آید اما از لحاظ قدرت، نمونه‌هایی نظیر گلکسی بوک فلکس آلفا و نوت‌بوک اودیسی Z هم در دسترس قرار دارند که از پردازنده‌ی گرافیکی مجزا بهره می‌برند. در این دسته کروم‌بوک‌ها هم در دسترس قرار دارند که به دلیل موجودی کم آن‌ها در بازار ایران، خیلی به آن‌ها نمی‌پردازیم اما باید اشاره کنیم سامسونگ در ساخت لپ‌تاپ‌های اندرویدی هم فعالیت می‌کند که سیستم‌عامل آن‌ها کروم OS گوگل است. گلکسی کروم‌بوک از جمله محصولات سامسونگ در این زمینه است که زیبایی و قدرت زیادی دارد.

گجت‌های پوشیدنی

ساعت هوشمند

گلکسی واچ ۵ پرو

گجت‌های پوشیدنی سامسونگ یکی از محبوب‌ترین‌ها در بازار ایران محسوب می‌شوند که به دلیل کارایی بالا و قیمت مناسب توانسته‌اند نظر مثبت هزاران کاربر را به خود جلب کنند. در حال حاضر جدیدترین ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ ۵ و ۵ پرو هستند که از قابلیت‌هایی نظیر سنسورهای پیشرفته‌تر، قابلیت پایش خواب بهبود یافته، سنجش دمای بدن و… بهره می‌برند. همچنین این ساعت‌ها از پوشش محافظ یاقوت کبود بهره می‌برند که فوق‌العاده در برابر ضربه و خط و خش مقاوم است.

سامسونگ همچنین در دسته‌ی ساعت‌های هوشمند ارزان‌قیمت، سری اکتیو را دارد که مدل اکتیو ۲ جدیدترین آن به حساب می‌آید. البته به نظر می‌رسد سامسونگ دیگر قصد ندارد این سری را تولید کند ولی با این حال هنوز امکان خرید این محصول در بازار فراهم است. در بخش مچ‌بندهای سلامتی هم گلکسی فیت ۲ در بازار موجود است؛ محصولی نه چندان گران که می‌تواند فعالیت‌های پایه نظیر قدم، ضربان قلب، فعالیت‌های ورزشی و… را پایش کند.

مچ بند هوشمند سامسونگ مدل Galaxy Fit3
۲,۶۹۹,۰۰۰
۲,۴۸۳,۰۸۰
تومان
محبوب‌ترین ساعت‌های هوشمند سامسونگ

مشاهده همه

هدفون و ایربادز

راهنمای خرید سامسونگ

گلکسی بادز ۲ پرو

در حال حاضر گلکسی بادز ۲ پرو جدیدترین هدفون بی‌سیم سامسونگ به حساب می‌آید که به عنوان جانشین گلکسی بادز پرو و با قابلیت‌های بسیار زیادی راهی بازار شده است. اگرچه در این زمینه هم اپل است که پیش افتاده اما با این حال سامسونگ چیزی کمتر از این شرکت آمریکایی ندارد. سامسونگ همچنین از طریق شرکت هارمن که در سال ۲۰۱۷ آن را به خدمت گرفت، لوازم صوتی متعددی را راهی بازار می‌کند. هارمن یک شرکت مادر محسوب می‌شود که زیرمجموعه‌های زیادی نظیر هارمن کاردن، JBL، بنگ & اولافسن و… دارد.

البته باید به این نکته هم توجه داشته باشید که در محصولات ساخت این شرکت‌ها دیگر از برند گلکسی استفاده نمی‌شود و هر شرکت مطابق سلیقه‌ی خود آن‌ها را نام‌گذاری می‌کند. سامسونگ بهترین محصولات خود در این زمینه را با برند AKG راهی بازار می‌کند که البته یکی دیگر از برندهای زیرمجموعه‌ی هارمن محسوب می‌شود. هدفون‌های AKG شامل موارد رو گوشی، توگوشی و ایربادز می‌شوند که هم به صورت بی‌سیم و هم سیمی در دسترس قرار دارند. البته اگر به دنبال هدفون‌های True-Wireless هستید باید به دنبال محصولاتی با برند گلکسی باشید که سیستم صوتی آن‌ها توسط AKG تنظیم شده باشد.

مانیتور، تلویزیون و سایر لوازم خانگی

راهنمای خرید سامسونگ

همانطور که در ابتدای متن هم اشاره شده، سامسونگ در زمینه‌ی ساخت لوازم خانگی هم فعالیت دارد. به صورت کلی ساخت است یک وسیله‌ی الکتریکی بخواهید اما سامسونگ را به عنوان یکی از برندهای تولیدکننده‌ی آن نبینید. در بازار لوازم خانگی نام این شرکت کره‌ای بسیار زیاد به چشم می‌خورد چرا که سال‌هاست در زمینه‌هایی نظیر تلویزیون، یخچال، لوازم برقی آشپزخانه و… فعالیت می‌کند.

سامسونگ به لطف فعالیت کم‌نظیر خود در زمینه‌ی تولید نمایشگر توانسته در تولید تلویزیون و مانیتور هم عملکرد حیرت‌انگیزی داشته باشد. البته به خاطر بهره‌مندی از فناوری‌های پیشرفته، قیمت یک سری از تلویزیون‌ها و مانیتورهای خوب سامسونگ واقعاً بالاست ولی می‌توان در بین مدل‌های اقتصادی هم می‌توان گزینه‌های خوبی را یافت. سامسونگ همچنین در تولید یخچال هم فعالیت دارد اما خیلی به این بخش نمی‌پردازیم چرا که پرداختن به تمام محصولات سامسونگ در این زمینه از حوصله‌ی متن خارج خواهد بود.

محبوب‌ترین مانیتورهای سامسونگ

مشاهده همه

قطعات سخت‌افزاری؛ بخش پنهان اما پرسود سامسونگ

راهنمای خرید سامسونگ

یکی از بخش‌های پر سودی که سامسونگ در آن فعالیت می‌کند ولی خیلی به چشم نمی‌آید، سخت‌افزار است. یکی از دلایل عمده‌ی حکومت سامسونگ بر صنعت الکترونیک هم به خاطر تولید همین قطعات مورد نیاز شرکت‌های دیگر است. سامسونگ حتی قطعات مخصوص کامپیوتر را هم تولید می‌کند که از جمله این موارد می‌توان به هارد و SSD اشاره کرد که درباره‌ی SSDهای آن باید بگوییم که کیفیت فوق‌العاده بالایی دارند و از بهترین‌ها در این زمینه به حساب می‌آیند.

سامسونگ همچنین در ساخت پنل نمایشگر هم فعالیت خوبی دارد. این شرکت نه تنها هر سال گوشی‌های میان‌رده و پرچم‌دار خود را با بهترین پنل‌های نمایشگر راهی بازار می‌کند بلکه برای سایر شرکت‌ها نظیر شیائومی، اپل و… هم پنل نمایشگر تولید می‌کند. عمده‌ی پنل‌های تولید شده توسط این شرکت OLED هستند و این یعنی اگر یک محصول خوب و گران‌قیمت با چنین پنلی خریداری کنید، به احتمال زیاد سامسونگ در ساخت آن نقش داشته است.

گوشی‌های هوشمند

گوشی‌های سری گلکسی S (از سال ۲۰۰۹ تا کنون)

راهنمای خرید سامسونگ

سامسونگ در حال حاضر فقط یک سری پرچم‌دار از سری گوشی‌های غیر تاشو را راهی بازار می‌کند و آن هم سری گلکسی S است. بعد از گلکسی نوت ۲۰ و ۲۰ اولترا، دیگر خبری از پرچم‌داران سری نوت نیست چرا که سامسونگ گوشی‌های تاشو را جایگزین آن‌ها کرده است. در حال حاضر سری گلکسی S22 جدیدترین پرچم‌داران سامسونگ به حساب می‌آیند که در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا راهی بازار شده‌اند.

این گوشی‌ها به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و اگزینوس ۲۲۰۰ مجهز شده‌اند که هر دو پردازنده به دلیل اینکه سامسونگ در ساخت آن‌ها از فناوری ضعیفی استفاده کرده، اصلا کیفیت و پایداری لازم را ندارند و به شدت در انجام کارهای سنگین داغ می‌کنند و بخش بزرگی از توان خود را از دست می‌دهند. با این حال این سری به خاطر بهره‌مندی از دوربین‌های قدرتمند، طراحی جذاب و کیفیت ساخت بالا یکی از بهترین پرچم‌دارهای سامسونگ در بازار محسوب می‌شوند؛ به خصوص مدل اولترا که خیلی توسط کاربران آمریکایی مورد استقبال قرار گرفته است. سامسونگ این گوشی‌ها را تا چهار سال از لحاظ نرم‌افزاری به سیستم‌عامل جدید آپدیت می‌کند و از این حیث بهترین شرکت اندرویدی هم محسوب می‌شود.

گوشی‌های سری گلکسی زد (از سال ۲۰۱۹ تاکنون)

راهنمای خرید سامسونگ

گوشی‌های تاشوی سامسونگ از سری زد شامل دو مدل فولد و فلیپ می‌شوند. جدیدترین گوشی‌های این شرکت کره‌ای هم گلکسی زد فولد ۴ و زد فلیپ ۴ هستند که تابستان امسال با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ و با ارتقای خوبی در مقایسه با نسل قبل راهی بازار شده‌اند.

در حال حاضر کاربران زیادی به خرید گوشی‌های تاشوی سامسونگ علاقه نشان داده‌اند اما این فناوری هنوز بعد از گذشت دو سال نتوانسته آنطور که باید توجه مردم را به صورت فراگیر به خود جلب کند. با این حال سامسونگ فکر می‌کند آینده متعلق به این گوشی‌هاست و به همین خاطر سرمایه‌گذاری زیادی روی این بخش انجام داده است. البته شرکت‌های دیگر نظیر شیائومی و هواوی هم فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده‌اند.

برخی از شرکت‌ها نظیر ایسوس و لنوو حتی لپ‌تاپ و تبلت تاشو هم در حد یک نمونه‌ی اولیه و محصول واقعی تولید کرده‌اند اما به خاطر کمبود تقاضا و عدم نیاز بازار هنوز آن‌ها را در تعداد بالا راهی بازار نکرده‌اند. با این حال گفته می‌شود سال ۲۰۲۳، سال شکوفایی این فناوری‌های جذاب خواهد بود؛ جایی که به نظر می‌رسد باید شاهد تولید گوشی‌های رول‌شونده هم باشیم.

در حال حاضر گوشی‌های تاشوی سامسونگ به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ گلکسی زد فولد و گلکسی زد فلیپ که تفاوت اصلی آن‌ها در اندازه و نحوه‌ی تاشدن است. گوشی‌های سری زد فولد مانند کتاب هستند و از چپ به راست یا برعکس باز و بسته می‌شوند. گوشی‌های سری زد فولد هم دقیق برعکس، مانند صدف از بالا به پایین یا برعکس باز و بسته می‌شوند. مدل‌های فلیپ هم به خاطر قیمت بسیار پایین و شباهت زیادی که به گوشی‌های کنونی دارند بیشتر مورد استقبال قرار گرفته‌اند.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Fold4 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Flip4 تک سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

گوشی‌های سری گلکسی A (از سال ۲۰۱۴ تاکنون)

راهنمای خرید سامسونگ

می‌رسیم به سری گوشی‌های گلکسی A که در بین محصولات سامسونگ هم بیشترین محبوبیت را دارند هم اینکه تعدادشان بسیار زیادتر است چون در واقع بخش میان‌رده و اقتصادی را شامل می‌شوند. این گوشی‌ها که اکنون قابلیت‌های بسیار پیشرفته‌تری در مقایسه با قبل دارند به خاطر قیمت پایین‌تر در مقایسه با پرچم‌داران سامسونگ توانسته‌اند نظر مثبت میلیون‌ها کاربر را از سراسر جهان به خود جلب کنند.

سامسونگ این روزها گوشی‌های سری گلکسی A را به پردازنده‌های بسیار قدرتمندتر از قبل، دوربین‌هایی با لرزشگیر اپتیکال، استاندارد مقاومتی IP67، پشتیبانی نرم‌افزاری ۴ ساله (مثل پرچم‌دارها)، طراحی جذاب، نمایشگرهای باکیفیت با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی و… مجهز می‌کند. در نتیجه به مراتب ارزش خرید آن‌ها در مقایسه با قبل بیشتر شده است.

جدیدترین گوشی‌های سامسونگ از این سری گلکسی A53، گلکسی A33 و A73 هستند که اوایل امسال راهی بازار شدند و قابلیت‌های بسیار خوبی هم با خود به همراه دارند از جمله دوربین قدرتمند با لرزشگیر اپتیکال، نمایشگر با رفرش‌ریت بالا، پردازنده‌ی قدرتمند، بدنه‌ی ضد آب و قیمت مناسب.

گوشی‌های سری گلکسی M (از سال ۲۰۱۹ تاکنون)

راهنمای خرید سامسونگ

سامسونگ همچنین از سال ۲۰۱۹ تاکنون تصمیم گرفته گوشی‌های میان‌رده از سری M را هم تولید و روانه‌ی بازار کند. این گوشی‌ها که بیشتر برای جلب توجه کاربران جوان تولید و روانه‌ی بازار می‌شوند قیمت بسیار مناسبی دارند و ترکیب سخت‌افزاری آن‌ها هم در نوع خوب جالب است. این گوشی‌ها معمولا باتری بسیار پرظرفیتی دارند و پردازنده‌ی آن‌ها هم در برخی از مواقع خیلی بروز نیست مثل گلکسی M62 که با پردازنده‌ی قدیمی اما پرچم‌دار اگزینوس ۹۸۲۵، قدرتمندترین گوشی سال ۲۰۲۱ از سری M سامسونگ لقب گرفت در حالی که نه استاندارد مقاومتی دارد، نه دوربینی با لرزشگیر اپتیکال و نه نمایشگر ۱۲۰ هرتزی. ولی از آن طرف باتری ۷۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دارد!

گوشی‌های سری گلکسی F

این سری هم عضو جدیدی از میان‌رده‌های سامسونگ برای یک سری بازارهای محدود است و در کشور ما هم خیلی در دسترس قرار ندارند. این گوشی‌ها از لحاظ ظاهر و قابلیت بسیار به سری M شباهت دارند و در واقع باید گفت نمونه‌ی تغییر برندیافته‌ی این سری هستند. جدیدترین گوشی‌ها از سری گلکسی F به ترتیب گلکسی F13 و F23 هستند که در ماه ژوئن و مارچ امسال راهی بازار شدند.

۳. رقبای اصلی سامسونگ چه شرکت‌هایی هستند؟

اپل

در حال حاضر بزرگ‌ترین شرکتی که به عنوان دومین شرکت بزرگ فعال در زمینه‌ی تولید گوشی هوشمند در تعقیب سامسونگ است، اپل نام دارد. این شرکت پرآوازه‌ی آمریکایی در حال حاضر بخش گجت‌های پوشیدنی و تبلت‌ها را از رقیب کره‌ای خود برده و حالا در تلاش است تا جایگاهی را که سامسونگ بیش از یک دهه آن را مال خود کرده، از آن خود کند.

شیائومی

اگر از اپل فاکتور بگیریم، یکی دیگر از بزرگ‌ترین شرکت‌های رقیب سامسونگ شیائومی است! شرکتی که در حال حاضر در رده‌ی سوم از لحاظ تولید گوشی قرار دارد و طی چند سال اخیر هم پیشرفت خارق‌العاده‌ای داشته است. شیائومی به لطف دو شرکت زیرمجموعه‌ی خود یعنی ردمی و پوکو توانسته در بازارهایی که به گوشی‌های اقتصادی اهمیت زیادی می‌دهند خوش بدرخشد و یکی از تهدیدهای بزرگ سامسونگ به حساب بیاید. هرچند این شرکت چینی فعلا اصلا در حد و اندازه‌هایی نیست که بخواهیم آن را در کلیت با سامسونگ مقایسه کنیم.

ال‌جی

یکی دیگر از بزرگ‌ترین شرکت‌های رقیب سامسونگ ال‌جی است! ال‌جی از بازار گوشی‌های هوشمند خارج شده اما این بدان معنا نیست که شرکت کره‌ای فقط در این بخش فعالیت می‌کرده است. اتفاقا ال‌جی در زمینه‌ی تولید محصولاتی نظیر تلویزیون، کامپیوتر، لوازم آشپزخانه و مواردی از این دست، با سامسونگ رقابت زیادی دارد و شاید در برخی موارد از این شرکت پیش باشد.

۴. چه چیزی باعث می‌شود سامسونگ از رقبا بالاتر قرار بگیرد؟

راهنمای خرید سامسونگ

وقتی می‌گوییم سامسونگ بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده‌ی گوشی و یکی از بهترین و شناخته‌شده‌ترین‌ها در زمینه‌ی تولید لوازم الکترونیکی است، یعنی فروش محصولاتش اصلا نباید کار سختی باشد. اما با این حال فقط نام برند نیست که باعث شده این شرکت تا این اندازه موفق باشد. قطعا سامسونگ یک سری سیاست‌های خوبی هم داشته که منجر به دستیابی به چنین جایگاهی شده است. در زیر به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

دسترسی جهانی به محصولات سامسونگ

یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت سامسونگ، بازاریابی قدرتمند و هوشمندانه‌ی آن است. سامسونگ از همان ابتدا تلاش کرد در بازارهای جهانی فعالیت داشته باشد و همین مورد هم سبب شده اکنون تمام مردم جهان این برند را می‌شناسند یا حداقل یک بار از محصولاتش استفاده کرده‌اند. بسیاری از رقبا به خصوص چینی‌ها غالبا محصولات خود را در بازارهای داخل چین به فروش می‌رسانند و تحریم هواوی هم که در حال پیشی گرفتن از سامسونگ بود مزید بر علت شد تا بدین ترتیب سامسونگ همچنان با قدرت در صدر حضور داشته باشد.

تعداد و تنوع بالای محصولات

یکی دیگر از دلایل موفقیت سامسونگ، تعداد و تنوع بالای محصولات این شرکت است. این شرکت فقط در بخش گوشی‌های هوشمند ۵ سری دارد و هر کدام از آن‌ها را با هدف و قابلیت‌های خاصی راهی بازار می‌کند. این فقط راجع به گوشی‌ها بود؛ تبلت، ساعت‌های هوشمند، هدفون‌های بی‌سیم، تلویزیون، لوازم آشپزخانه و… هم از جمله زمینه‌هایی است که سامسونگ در آن‌ها فعالیت گسترده‌ای دارد.

از طرفی دیگر، سامسونگ در تمام محدوده‌های قیمتی هم محصولاتی برای عرضه دارد. مثلا شما چه به دنبال یک گوشی ۱۰۰ دلاری باشید چه ۲۰۰۰ دلاری، سامسونگ محصولی برای ارائه به شما دارد. همین تنوع مثال‌زدنی باعث شده وقتی به فروشگاهی می‌روید یا به وب‌سایتی سر می‌زنید، در دسته‌ی گوشی‌های هوشمند بیشترین تنوع را در گوشی‌های سامسونگ شاهد باشید.

ارائه‌ی آپدیت طولانی مدت در سریع‌ترین زمان ممکن

سامسونگ در حال حاضر تنها شرکت اندرویدی است که گوشی‌های خود را تا ۴ سال از لحاظ نرم‌افزاری و ۵ سال از لحاظ امنیتی آپدیت می‌کند. به صورت کلی اپل در این زمینه با ۵ سال ارائه‌ی آپدیت پیشتاز است اما باید این را هم در نظر گرفت که اپل خودش سازنده‌ی سخت‌افزار و نرم‌افزار است، از طرفی این شرکت هر سال حدودا ۲۰ مدل مختلف گوشی را آپدیت می‌کند؛ در نتیجه ارائه‌ی آپدیت طولانی مدت کمترین انتظاری است که باید از آن داشت.

اما سامسونگ سازنده‌ی سخت‌افزار است ولی نرم‌افزار را از گوگل دریافت می‌کند، رابط کاربری خود را متناسب با آن سفارشی‌سازی کرده و سپس برای گوشی‌های خود که تنوع فوق‌العاده بالایی دارند عرضه می‌کند. از نکات مثبتی که کار سامسونگ را در ارائه‌ی آپدیت نرم‌افزاری بسیار ارزشمند می‌کند این است که حتی میان‌رده‌هایی نظیر گلکسی A33 که پریمیوم هم نیستند تا ۴ سال آپدیت می‌شوند. این یعنی سامسونگ بعد از عرضه‌ی اندروید جدید باید آن‌ها را برای گوشی‌های مختلف به شکل گوناگونی سفارشی‌سازی کند و این کاری است که این شرکت با سرعت بسیار بالایی هم انجام می‌دهد. بنابراین اگر بگوییم در زمینه‌ی آپدیت نرم‌افزاری بی‌نظیر است، بیراه نگفته‌ایم.

شجاعت در خلق نوآوری‌های جدید

یکی دیگر از مهم‌ترین عوامل برتری سامسونگ در مقابل رقبا، اشتیاق سیری ناپذیر این شرکت برای خلق نوآوری‌های جدید است. همین موضوع سبب شد در حالی که همه‌ی شرکت‌ها مشغول تولید گوشی‌های معمولی بودند، این شرکت با پذیرش تمام ریسک‌ها، از گوشی تاشوی خود رونمایی کرد که اکنون در حال تبدیل شدن به جذاب‌ترین گوشی‌های بازار هستند. همین اتفاق با سری گلکسی نوت هم رخ داد و مسیر طراحی گوشی‌ها تغییر کرد.

۵. پرسش‌های متداول درباره‌ی سامسونگ

وضعیت آپدیت نرم‌افزاری گوشی‌های سامسونگ چگونه است؟

سامسونگ در حال حاضر بهترین شرکت اندرویدی از لحاظ سرعت ارائه‌ی آپدیت پایدار و پشتیبانی نرم‌افزاری است. این شرکت تا ۴ سال گوشی‌های میان‌رده‌ی اقتصادی (گلکسی A33) تا بالارده‌ی خود را به سیستم‌عامل جدید آپدیت می‌کند و معمولا هم روند انتشار نسخه‌ی پایدار این آپدیت‌ها یک یا دو ماه بعد از ارائه‌ی نسخه‌ی پایدار سیستم‌عامل توسط گوگل آغاز می‌شود.

کوالکام یا اگزینوس؟

سامسونگ با عملکرد بسیار بد خود در ساخت اسنپدراگون ۸ نسل ۱ که به عنوان قلب تپنده در سری گلکسی S22 بکار رفته، کوالکام را مجاب کرد با TSMC وارد همکاری شود و حالا به لطف فناوری بهینه‌ی این شرکت، اسنپدراگون ۸ نسل ۲ حتی از A16 هم عملکرد بهتری دارد. سامسونگ هم تصمیم گرفت تا سال ۲۰۲۵ تمام پرچم‌داران خود را با تراشه‌های اسنپدراگون راهی بازار کند و این یعنی اگر علاقه‌مند به گوشی‌های سامسونگ بوده‌اید اما به خاطر پردازنده‌های اگزینوس تمایلی به خرید آن‌ها نداشته‌اید، این بازه‌ی زمانی بهترین زمان برای خرید پرچم‌داران این شرکت است.

گوشی‌های میان‌رده‌ی سامسونگ هم گاهی اوقات با تراشه‌های اگزینوس و گاهی اوقات با تراشه‌های اسنپدراگون راهی بازار می‌شوند. مثلا گلکسی A53 و A33 از اگزینوس و گلکسی A73 یا A52 و A52s از اسنپدراگون بهره می‌برند. البته عملکرد این شرکت در ساخت پردازنده‌های اگزینوس در دسته‌ی میان‌رده بسیار بهتر از بالارده‌هاست.

آیا گوشی‌های سامسونگ از جک ۳.۵ میلی‌متری پشتیبانی می‌کنند؟

سامسونگ گوشی‌های پرچم‌دار خود را بدون جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون راهی بازار می‌کند و این شامل تمام گوشی‌های پرچم‌دار سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ هم می‌شود. همچنین برخی از گوشی‌های ارزان‌قیمت‌تر از سری گلکسی A و تمام مدل‌های فن ادیشن هم از این پورت محبوب بهره نمی‌برند که شامل گلکسی A73، گلکسی A53، گلکسی A33، گلکسی S20 و S21 فن ادیشن می‌شوند.

آیا درون جعبه‌ی گوشی‌های سامسونگ شارژر وجود دارد؟

در برخی از گوشی‌های اقتصادی این شرکت شارژر همچنان عرضه می‌شود اما امسال در جعبه‌ی میان‌رده‌ی اقتصادی سامسونگ یعنی گلکسی A33 هم خبری از شارژر نبود و این یعنی به احتمال زیاد از سال ۲۰۲۳ به بعد باید انتظار داشته باشیم شارژر از درون جعبه‌ی تعداد بیشتری از گوشی‌های این شرکت حذف شود.

گوشی‌های سامسونگ از چه شارژری پشتیبانی می‌کنند؟

سریع‌ترین شارژر سامسونگ برای گوشی‌های هوشمند در حال حاضر ۴۵ واتی است که فرقی با نمونه‌ی ۲۵ واتی ندارد. این شرکت کره‌ای تقریبا ۹۰٪ از گوشی‌های میان‌رده تا بالارده‌ی خود را با پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی راهی بازار می‌کند اما از امسال این شارژر تقریبا از جعبه‌ی تمامی آن‌ها برداشته شده و با قیمت نه چندان پایینی در بازار به صورت جداگانه به فروش می‌رسد.

گوشی‌های سامسونگ در چه کشورهایی ساخته می‌شوند؟

غالبا در ویتنام که بزرگ‌ترین شرکت مونتاژ سامسونگ در آنجا واقع شده اما مقر اصلی تولید گوشی این شرکت کره‌ی جنوبی است. البته گوشی‌های تولید شده در کره به بازارهای جهانی عرضه نمی‌شوند. سامسونگ در هندوستان هم تولیدی دارد اما فعلا تعداد محصولات تولید شده در آن بسیار محدود است.

منبع: Android Authority

راهنمای خرید گوشی موبایل