در طرح ملی قرآنی مسطور که با هدف ترویج گفتمان زندگی با آیههای قرآنی اجرا میشود، دورههای آموزشی متعددی در نظر گرفته شده است؛ از دوره مجازی تربیت مربی طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن تا دوره تبیین و حفظ فرازها، دوره عمومی و دوره توجیهی مبلغین. در ادامه به جزئیات این طرحها اشاره کردهایم.
همشهری آنلاین – حسن حسنزاده: داوطلبان در دوره تربیت مربی علاوه بر آشنایی با طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن کریم، با سیره معصومین (ع) بر اساس آیات قرآنی آشنا میشوند. آشنایی با مکتب امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی نیز یکی دیگر ازسرفصلهای آموزشی این دوره است.
آموزشهای دوره تربیت مربی با برگزاری کارگاه عملی روش تدریس طرح کلی قرآن در اسلام تکمیل میشود و داوطلبان با گذراندن این دورههای آموزشی گواهینامه پایان دوره دریافت میکنند. دوره تربیت مربی اهداف متعددی را دنبال میکند؛ از انس بیشتر با قرآن کریم تا آشنایی با روش استنباط قرآنی در عرصههای سیاسی و اجتماعی. داوطلبانی که در دورههای آموزشی این دور شرکت میکنند علاوه بر تسلط بر مبانی قرآنی اندیشه اسلامی در پایان دوره، با نظام فکری امامین انقلاب و ویژگیهای تشکیل تمدن نوین اسلامی آشنا میشوند و با کسب توانمندی تبلیغ و تدریس مبانی فکری اندیشه اسلامی از دیدگاه قرآن آمادگی لازم و کافی برای ترویج گفتمان زندگی با آیهها را به دست میآورند.
با توجه به مباحث و ویژگیهای دوره آموزشی ترییت مربی طرح کلی اندیشههای اسلامی در قرآن، تنها طلاب سطح ۲ حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور میتوانند از تاریخ ۷ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ در این دوره مجازی و حضوری ثبتنام کنند. دوره تربیت مربی تنها یک روز پس از تکمیل ثبتنامها از ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ مقارن با نخستین روز رمضانالمبارک ۱۴۴۵ آغاز و در انتهای خرداد ۱۴۰۳ به پایان میرسد. داوطلبان شرکت در این دوره پس از پایان جلسات آموزشی و کسب نمرات قبولی در آزمونها، علاوه بر دریافت گواهینامه پایاندوره در اعزام از سوی نهادهای متولی اعزام مبلغ در اولویت قرار خواهند گرفت. همچنین فارغالتحصیلان این دوره در پذیرش برای طرحهای دانشافزایی تدبر و مفاهیم قرآن نیز در اولویت قرار خواهند داشت.