خواص روغن هسته انار برای پوست و مو

امروزه بیشتر مردم دنیا از روغن های گیاهی برای زیبایی پوست، مو و همچنین برای سلامتی بدن خود استفاده می کنند زیرا روغن های گیاهی دارای مواد مغذی و بسیار مفید برای بدن ما هستند که اکثرا از مواد خوراکی مانند (روغن بادام، روغن زیتون، روغن هسته انار و…)گرفته می شوند. شاید تا به حال اسم روغن هسته انار را نشنیده باشید اما این روغن گیاهی برای زیبایی پوست و موی شما معجزه می کند. در ادامه این مقاله از مجله مهتاطب با پاسخ دادن به سوال خواص روغن هسته انار چیست، شما را با این روغن گیاهی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

روغن هسته انار چیست؟

روغن هسته انار چیست

دانه های انار آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز دارند.
این روغن، از دانه های زیبا و قرمز انار گرفته شده است. این میوه مدیترانه ای، خواص بی نظیری دارد. اگر بر روی کرم ها و لوسیون های خود نگاه کنید، به احتمال زیاد نام روغن هسته انار به چشمتان خواهد خورد. خواص این میوه آنقدر زیاد است که علاوه بر دانه های آن، از پوست و اسانس آن نیز برای گرفتن آنتی اکسیدان موجود در این میوه استفاده می کنند. نکته جالب این است که دانه های انار آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز دارند، به همین دلیل این روغن دارای خاصیت ترمیم کنندگی و شفاف سازی پوست است.
در ادامه مطلب پاسخ سوال خواص روغن هسته انار چیست، را خواهیم داد تا بتوانید با استفاده از آن، از خواص بی نظیر این روغن گیاهی بهره مند شوید.

1) جلوگیری از پیری زودرس پوست

جلوگیری از پیری پوست با روغن هسته انار

روغن هسته انار باعث کاهش التهاب، چین و چروک های ناشی از افزایش سن و لکه های تیره پوست شما می شود.
با پاسخ به سوال خواص روغن هسته انار چیست، به خاصیت این روغن برای جلوگیری از پیری زودرس پوست پی می بریم. برای جلوگیری از پیر شدن پوست شما، راه های متفاوتی وجود دارد اما یکی از این راه ها، استفاده از روغن هسته انار است. پوست انسان در طول شب، شروع به بازسازی خود می کند به همین دلیل با استفاده از این روغن هنگام شب پوست شما آبرسانی می شود. با انجام این کار می توان شاهد تغییری بی نظیر و زیبا در پوستمان باشیم.
به دلیل خواص آنتی اکسیدانی روغن هسته انار، می توان گفت که این روغن باعث کاهش التهاب، چین و چروک های ناشی از افزایش سن و لکه های تیره پوست شما می شود.

بیشتر بخوانید درمان لک صورت

2) جلوگیری از خشک شدن پوست

برای پاسخ به سوال خواص روغن هسته انار چیست، امکان ندارد که یکی از مهم ترین خواص آن را از یاد ببریم. روغن هسته انار دارای اسید چرب امگا ۵ و پونیسیک اسید است که با استفاده از آن ها، از خشکی پوست جلوگیری می کند. طبق گفته پزشکان، این روغن پوست شما را بدون بستن منافذ آن مرطوب می کند، پوسته های اضافی و خشک را از بین می برد و می تواند پوست خشک شده و دارای ترک های قدیمی را به راحتی درمان کند. در کل، از این روغن به عنوان یک آبرسان برای انواع مختلف پوست می توان یاد کرد. نکته قابل توجه این است که روغن گیاهی هسته انار، پوست شما را بدون ایجاد ذره ای چربی نرم و مرطوب می کند.

مقاله مرتبط: روتین مراقبت از پوست خشک

 

نرمی پوست با روغن هسته انار

روغن هسته انار دارای اسید چرب امگا ۵ و پونیسیک اسید است که با استفاده از آن از خشک شدن پوستت جلوگیری می کند.

3) جلوگیری از التهاب پوست

همانطور که در مطالب بالا به پاسخ سوال خواص روغن هسته انار چیست، پرداختیم یکی دیگر از خواص این روغن وجود آنتی اکسیدان های مفید برای پوست شما است که موجب خنثی کردن رادیکال های آزاد و آسیب زننده به پوست شما می شود. همین عمل موجب کاهش التهاب پوست شما و زیبایی بیشتر آن خواهد شد. همچنین این دانه ها دارای مقدار زیادی ویتامین  Cهستند که مانند آنتی اکسیدان ها، با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و موجب شفافیت و سفتی پوست شما می شوند. ویتامین Cجزو ویتامین های بسیار مهم پوست محسوب می شود پس روغنی که سرشار از ویتامین C باشد، می تواند یک پوست شفاف و زیبا را به شما تحویل دهد.

4) محافظت از پوست در برابر آلودگی و آفتاب سوختگی

با افزایش آلودگی های محیطی، شما به یک لایه مناسب برای مراقبت از پوستتان، در برابر آلودگی ها و اشعه های خطرناک نیاز دارید. آنتی اکسیدان ها دارای فواید بسیاری هستند که یکی از این فواید، مراقبت از پوست شما در مقابل هر گونه آلودگی محیطی، اشعه خطرناک UV ماوراء بنفش است اما توجه داشته باشید که با وجود تمام این خاصیت ها، هنوز هم شما به یک ضد آفتاب خوب نیاز خواهید داشت زیرا این روغن گیاهی جایگزین مناسبی برای کرم ضد آفتاب نیست.

محافظت پوست با روغن هسته انار

 

5) دارای خواص ضد باکتریایی

همانطور که می دانید، یکی از دلایل ایجاد جوش های پوستی باکتری های موجود بر روی سطح پوست هستند. خبر خوب برای کسانی که پوست ملتهب و مستعد جوش دارند، این است که با استفاده از روغن هسته انار، از حمله باکتری های مختلف به پوستتان جلوگیری کنید. با استفاده از روغن هسته انار، چربی پوستتان را کنترل کنید و با التهاب یا جوش های مزاحم، برای همیشه خداحافظی کنید.روغن هسته انار، می تواند لایه مرده پوست شما را از بین ببرد، سپس برای ترمیم پوست اقدام کند تا با اینکار به یکی از قدرتمند ترین روغن های موجود در دنیا تبدیل شود.

مقاله مرتبط : درمان جوش

 

6) دارای مزایای ویژه برای پوست سر و مو

هنگامی که صحبت از پوست می شود، همه مردم فقط پوست صورتشان را مد نظر قرار می دهند. اما به غیر از پوست بدن، سرتان ‌نیز دارای پوست است که سلامتی آن برای رشد موهایتان، بسیار اهمیت دارد. اغلب مردم از روغن های موجود مانند روغن آرگان برای پوست سرشان استفاده می کنند اما با توجه به سوال خواص روغن هسته انار چیست، باید بگوییم که روغن هسته انار نیز برای موهایتان بسیار مناسب است. باعث بهبود گردش خون، برقراری تعادل  PHپوست سرتان و در نتیجه رشد بهتر موهایتان می شود.

مقاله مرتبط : درمان ریزش مو

7) تولید کلاژن پوست

برای پاسخ به سوال خواص روغن هسته انار چیست، باید گفت ‌که استفاده از این روغن گیاهی، موجب کلاژن سازی پوستتان می شود. همچنین باعث بازسازی، ترمیم بافت و ترمیم هرچه سریع تر زخم های قدیمی و جدید پوست شما می شود. همانطور که در مطالب بالا اشاره کردیم، این ماده ویتامین Cفراوانی دارد، با توجه به اینکه ویتامین Cیک ویتامین با اهمیت برای کلاژن سازی است پس استفاده از این روغن گیاهی موجب افزایش انعطاف پوستتان خواهد شد که در نتیجه از چروک شدن پوست شما به مرور زمان جلوگیری خواهد کرد.

کلاژن سازی پوست با روغن هسته انار

 

8) نرم کردن مو های بدون ایجاد چربی

با استفاده از روغن هسته انار، می توانید مو های خودتان را نرم و صاف کنید، طوری که هیچ گونه وزی را بر روی موهایتان شاهد نباشید. این روغن رطوبت لازم را به موهایتان می رساند و به هیچ عنوان آن را چرب نخواهد کرد بلکه موجب زیبایی و براق شدن موهایتان خواهد شد. به جای استفاده از محصولات شیمیایی، تلاش کنید تا نمونه های طبیعی را استفاده کنید.مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد.

9) کاهش شوره سر

با توجه به سوال خواص روغن هسته انار چیست، باید گفت که با استفاده از این روغن، شوره سر شما کمتر می شود و با استفاده مداوم از آن، به طور کامل قطع خواهد شد. توجه داشته باشید که خواص این روغن بر روی پوست سر شما، درست مانند خواص آن بر روی پوست صورتتان می باشد.

مقاله مرتبط: درمان شوره سر

 

10) سفت کردن پوست

با افزایش سن، کلاژن سازی پوست کاهش می یابد و باعث از بین رفتن سفتی پوست می شود. در نتیجه پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست خواهد داد، شاید سوال پیش بیاید که چگونه سرعت کلاژن سازی را بهبود دهیم، با توجه به خواص روغن هسته انار، می توانیم بگوییم که با وجود ویتامین  Cو آنتی اکسیدان موجود در روغن هسته انار، این مورد گزینه مناسبی برای استفاده است. اگر آن را در برنامه روتین زندگیتان قرار دهید، طراوت و تازگی را به پوست خود خواهید بخشید.

چگونه از روغن هسته انار در روتین پوستی خود استفاده کنیم؟

روغن گیاهی هسته انار، امروزه در اکثر مواد آرایشی یافت می شود. با این وجود، جای دادن آن در روتین پوستی شما چندان سخت هم به نظر نمی رسد. تنها کافی است که سرم و کرم هایتان را با توجه به مواد تشکیل دهنده آن خریداری کنید و با خیال راحت برای پوستی زیبا و شفاف تلاش کنید.

برای گرفتن مشاوره در زمینه خرید و استفاده از روغن های گیاهی میتوانید با شماره ی 65389342-021 تماس بگیرید و یا در واتساپ-تلگرام به شماره 8343612-0935 پیامک دهید تا مشاوران و پزشکان داروساز در داروخانه آنلاین مهتاطب شما را راهنمایی کنند.

 

نکات قابل توجه برای استفاده از روغن هسته انار

1) خانم هایی که باردار هستند و یا به کودکان خود شیر می دهند، بهتر است از مصرف این روغن خودداری کنند.
2) این روغن تنها برای مصرف موضعی است. از خوردن آن خودداری کنید.
3) قبل از اینکه روغن هسته انار را برای استفاده انتخاب کنید، مقدار کمی از آن را بر روی قسمتی از پوستتان چک کنید تا به آن حساسیت نداشته باشید.
امیدواریم با خواندن مطالب بالا به پاسخ سوال خواص روغن هسته انار چیست، رسیده باشید. خواصی که در بالا ذکر کردیم، تنها بخش کوچکی از خواص بی شمار این روغن گیاهی است. اگر به دنبال یک جایگزین مناسب بجای مواد شیمیایی مضر آرایشی هستید، روغن هسته انار گزینه بسیار مناسبی است. جهت پاسخ به سوال خواص روغن هسته انار چیست، باید گفت که این محصول به آرامی و به مرور زمان زیبایی را به شما هدیه خواهد داد. فقط کافی است که آن را به روتین آرایشی و مراقبتی روزانه خود اضافه کنید تا از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

مقالات پیشنهادی
فواید بابونه برای مو
درمان شوره سر با سرکه سیب
تاثیر روغن ماهی در درمان ریزش مو 
خواص آووکادو
خواص گلیسیرین
خواص روغن جوجوبا برای پوست و مو
خواص آلوئه ورا
خواص عسل برای پوست
تاثیر آب پیاز در ریزش مو
خواص روغن نارگیل