هانیزاده گفت: متاسفانه جنگ به سمت خشونت بیشتر و حملات هوایی دامنه دار اسرائیل به کشورهای محور مقاومت گسترش پیدا خواهد کرد. تهدیدات این رژیم علیه ایران باید جدی گرفته شود، به نظر میرسد منطقه به سمت یک تقابل جدی پیش رفته و ممکن است پای قدرتهای دیگر مانند چین و روسیه نیز به جنگ منطقهای باز شود.
حسن هانیزاده کارشناس مسائل منطقه در گفتوگو با خبرنگار همشهری آنلاین با اشاره به وضعیت بحرانی رژیم صهیونیستی در جنگ با محور مقاومت، اظهار کرد: با گذشت بیش از یکسال از عملیات طوفان الاقصی، علارغم کشتارهای فجیعی که رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه انجام داده است، این رژیم در تغییر معادله میدانی با ناکامی مواجهه شده و شرایط ناپایدار بیسابقهای در اراضی اشغالی به وجود آمده است.
هانیزاده بیان کرد: جنگ غزه بسیاری از مسائل و امور پشت پرده این رژیم را آشکار کرد، به دنبال آن صف آرایی روشن در جنگ غزه به وجود آمد و محور مقاومت و ایران در کنار مردم غزه و فلسطین قرار گرفتند و با سازکارهایی که در اختیار دارد باعث تغییر در معادله جنگ شدند.
وی ادامه داد: مسائلی که موجب شروع عملیات طوفان الاقصی شد، طرح خاورمیانه جدید بود که از سالها پیش آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال عملیاتی کردن آن بودند. درواقع پس از شکست طرح صلح آبراهام، درحال حاضر فاز خشونت آمیز تجزیه منطقه غرب آسیا آغاز شده و اسرائیل از طریق کشتار مردم غزه و کوچ اجباری آنان به صحرای سینا، قصد داشت غزه را بخشی از حاکمیت مطلق خود در آینده قرار دهد و با حمله به جنوب لبنان، بخشی از آن اراضی را به عنوان کمربند امنیتی خود تعریف کند. به همین منظور با ترورهای هدفمند شخصیتهای تاثیرگذار حزبالله، حمله به زیرساختهای آنان و انبار اسلحهها، به دنبال خلع سلاح کردن حزبالله است.
این کارشناس مسائل منطقه گفت: این طرح ناظر بر این است که رژیم صهیونیستی قصد دارد با توسعه نفوذ جغرافیایی خود منطقه امنی ایجاد کند و محور مقاومت را از صحنه عملیاتی منطقه خاورمیان حذف کند، درحالی که با مقاومت سنگین محور مقاومت با مدیریت جمهوری اسلامی در اجرای هدف خود ناکام مانده و نتیجه معکوس داشته است.
هانیزاده ادامه داد: حزب الله با اطلاعات دقیقی که از داخل اراضی اشغالی دارد مقر نتانیاهو را مورد حمله پهپادی قرار داد که این اقدام هشداری به نخست وزیر و کابینه دولت رژیم صهیونیستی بود. درحال حاضر یک میلیون نفر از ساکنان شهرکهای یهودی نشین در پناهگاهها هستند و موادغذایی برای اولین بار در اراضی اشغالی در طول این ۷۵ سال گذشته، جیرهبندی شده است. بسیاری از ساکنین اراضی اشغالی به دنبال مهاجرت به آمریکا و اروپا هستند، که مجموعه این مسائل نشان میدهد رژیم صهیونیستی و آمریکا در تغییر ساختار خاورمیانه ناکام شده است.
وی افزود: به دنبال این اتفاقات، تهدیدها و فشارها به ایران افزایش یافته است و گاهی هم تهدید نظامی میکنند. همچنین شاهد هستیم سران کشورهای اروپایی و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس بیانیه مشترک درباره جزایر سه گانه ایران صادر میکنند و داوری طنزآمیزی در این باره دارند چراکه سعی میکنند حاکمیت امارات را بر این جزایر اعمال شود. تحریم پرواز هواپیماهای مسافربری به اروپا جزو اقدامات دیگری است که از سوی غرب صورت گرفته و این موضوعات به دلیل عصبانیت آنان از ایران برای مدیریت منطقه است.
این کارشناس مسائل منطقه با اشاره به کشته شدن فرماندهان بلندپایه اسرائیلی، تصریح کرد: کشته شدن فرماندهان اسرائیل، درواقع نشان از تسلط میدانی و اطلاعاتی حزب الله و حماس بر منطقه اراضی اشغالی است. همچنین پرتاب موشکها و پهپادها به صورت هدفمند به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی برخورد میکند. این درحالی است که رژیم با استفاده از هواپیماهای مدرن F۳۵ به مردم بیگناه غزه و لبنان حمله میکند اما اقدامات حزب الله هدفمند بوده و تنها نظامیان تاثیرگذار در ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار میدهند.
هانیزاده با اشاره به آینده جنگ، خاطرنشان کرد: متاسفانه جنگ به سمت خشونت بیشتر و حملات هوایی دامنه دار اسرائیل به کشورهای محور مقاومت گسترش پیدا خواهد کرد و شامل انصارالله و حشد الشعبی هم میشود. تهدیدات این رژیم علیه ایران باید جدی گرفته شود و سازکار برای تقابل با آن تعریف شود. به نظر میرسد منطقه به سمت یک تقابل جدی پیش رفته و ممکن است پای قدرتهای دیگر مانند چین و روسیه نیز به جنگ منطقهای باز شود. همچنین درصورت دخالت ناتو و کشورهای غربی جهان به سمت جنگ غیرقابل کنترل جهانی سوق پیدا خواهد کرد.