بهترین گوشی ها برای تولید محتوا

بهترین گوشی ها برای تولید محتوا

به نقل از دیجیکالا:

اگر به تولید محتوا با گوشی علاقه‌مند هستید و در این زمینه فعالیت می‌کنید با ما همراه باشید تا بهترین گوشی ها برای تولید محتوا و بلاگری را به شما معرفی کنیم.

تولید محتوا با گوشی همانطور که از نامش پیداست، به ایجاد محتوای مختلف ویدیویی، صوتی یا تصویر با استفاده از یک گوشی هوشمند یا تلفن همراه اشاره دارد. از آنجایی که گوشی‌های هوشمند امکانات زیادی دارند، افراد می‌توانند به راحتی انواع محتواها را با استفاده از دوربین و میکروفون آن‌ها تولید کنند. اما برای این منظور، دوربین و میکروفون یک گوشی باید از کیفیت بسیار خوبی برخوردار باشند. به همین دلیل اکثر کسانی که قصد تولید محتوا با گوشی را دارند به دنبال محصولات گران‌قیمت و باکیفیت بازار یعنی پرچم‌دارها می‌روند.

اما دوربین و میکروفون همه‌ی ماجرا نیست. اگرجه تولیدکنندگان محتوای حرفه‌ای معمولا از کامپیوتر یا لپ‌تاپ قدرتمند هم در کنار گوشی برای انجام ویرایش‌های لازم استفاده می‌کنند اما خیلی از افراد با گوشی این کارها را انجام می‌دهند و در نتیجه لازم است یک گوشی از لحاظ قدرت سخت‌افزاری هم در وضعیت خوبی قرار داشته باشد. پس گوشی‌های معرفی شده در این مطلب در کنار دوربین باکیفیت، از لحاظ پردازشی هم بالارده و عالی هستند.


بهترین گوشی ها برای تولید محتوا در دیجی‌کالا


۱. سری آیفون ۱۳؛ گوشی هایی با بهترین کیفیت دوربین برای تولید محتوا

بهترین گوشی برای تولید محتوا

مشخصات فنی (آیفون ۱۳ پرو و پرو مکس)

  • ۶٫۲ – ۶٫۷ اینچی – ۲۰۴ – ۲۴۰ گرم
  • بدنه‌ی شیشه‌ای با فریمی از جنس فولاد ضد زنگ
  • استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
  • نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوق‌العاده باکیفیت
  • پردازنده‌ی قدرتمند A15
  • گرافیک ۵ هسته‌ای
  • حافظه‌ی داخلی از نوع SSD NVMe
  • سه دوربین اصلی، فوق عریض و تله‌فوتو ۱۲ مگاپیکسلی (زوم ۳ برابری اپتیکال)، بهره‌مندی از لرزشگیر قدرتمند سنسور شیفت، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با امکان فیلم‌برداری ۴K@24/25/30/60
  • امکان فیلم‌برداری در وضوح ۴K@24/25/30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/120/240
  • باتری ۳۰۹۵ – ۴۳۵۲ میلی‌آمپر ساعت

گوشی‌های سری آیفون ۱۳ اگرچه جدیدترین گوشی‌های اپل در بازار محسوب نمی‌شوند اما در بازار ایران، دردسر دسترسی به آن‌ها بسیار کمتر از آیفون ۱۴ و ۱۵ است. از آن جایی که دو پرچم‌دار اخیر اپل در بازار ایران به خاطر مسائل رجیستری مشکل دارند، سری آیفون ۱۳ برای انجام کارهای تولید محتوا بهترین گزینه محسوب می‌شوند چرا که هم قدرت سخت‌افزاری بسیار بالایی دارند و هم اینکه از لحاظ رجیستری مشکل خاصی برایتان به وجود نمی‌آورند.

سری آیفون ۱۳ دو سال از عمرشان می‌گذرد اما همچنان تا ۳ سال دیگر توسط اپل از لحاظ نرم‌افزاری آپدیت می‌شوند و از لحاظ کیفیت دوربین هم وضعیت بسیار خوبی دارند به گونه‌ای که می‌توانند بهترین عملکرد را در ضبط ویدیو و ثبت تصاویر مختلف از خود به نمایش بگذارند. این کیفیت سخت‌افزاری مثال‌زدنی به لطف قابلیت‌های جذابی چون حالت سینماتیک، دالبی ویژن HDR و ProRes بیش از پیش کار شما را در امر تولید محتوا آسوده می‌کند و اجازه می‌دهد ویدیوهای ۴K فوق‌العاده باکیفیتی را به ثبت برسانید.

البته لذت بردن از کار ویرایش ویدیوها بیشتر با خرید دو مدل پرو و پرو مکس در اختیارتان قرار خواهد گرفت چون این دو گوشی هم پردازشگر گرافیکی قدرتمندتری دارند و هم اینکه نمایشگر آن‌ها ۱۲۰ هرتزی است و لذت کار کردن با آن‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت. دو مدل استاندارد و مینی هم کیفیت خوبی دارند و برای کسانی که در محدودیت بودجه قرار دارند، گزینه‌ی خوبی برای تولید محتوا به حساب می‌آیند.

گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 CH دو سیم‌ کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت - نات اکتیو
گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 Pro Max A2644 دو سیم‌ کارت ظرفیت 1 ترابایت و رم 6 گیگابایت - اکتیو
گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 Pro CH دو سیم‌ کارت ظرفیت 128 گیگابایت و 6 گیگابایت رم - نات اکتیو

۲. سری گلکسی S23؛ بهترین گوشی های موبایل سامسونگ برای تولید محتوا

بهترین گوشی برای تولید محتوا

  • ۶٫۱ – ۶٫۶ – ۶٫۸ اینچی – ۱۶۸ – ۱۹۶ – ۲۳۴ گرم
  • بدنه‌ی شیشه‌ای با فریم آلومینیومی
  • استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
  • نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوق‌العاده باکیفیت +FHD و +QHD
  • پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ با ۸ هسته
  • پردازشگر گرافیکی آدرنو ۷۴۰
  • حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0 با سرعت خیره‌کننده
  • دوربین اصلی و فوق عریض ۲۰۰ و ۱۲ مگاپیکسلی + دو دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی (زوم ۳ و ۱۰ برابری اپتیکال) برای مدل اولترا و ۵۰ و ۱۲ مگاپیکسلی اصلی و فوق عریض در کنار ۱۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو با زوم ۳ برابری برای مدل استاندارد و پلاس – بهره‌مندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی با امکان فیلم‌برداری ۴K@30/60
  • امکان فیلم‌برداری در وضوح ۸K@24/30 و ۴K@30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/240
  • باتری ۳۹۰۰ – ۴۷۰۰، ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۲۵ و ۴۵ واتی

درست مثل پرچم‌داران سری آیفون ۱۳، نمایندگان جذاب سامسونگ از سری گلکسی S23 هم در تولید محتوا گوشی‌های ارزشمندی به حساب می‌آیند. این گوشی‌ها به رهبری گلکسی S23 اولترا چه از لحاظ کیفیت دوربین و چه از لحاظ قدرت و سرعت پردازشی آنقدر وضعیت خوبی دارند که وضعیت سامسونگ را از لحاظ فروش گوشی پرچم‌دار در مقایسه با سال‌های گذشته به شکل قابل توجهی بهبود بخشیده‌اند. البته سری گلکسی S24 قرار است تا دو روز آینده رسما رونمایی شوند و با رونمایی از این گوشی‌ها با امکانات سخت‌افزاری مختلف و نرم‌افزاری گوناگون از لحاظ هوش مصنوعی، قطعا در تولید محتوا کار راحت‌تری خواهید داشت. اما تا قیمت این گوشی‌ها از حباب خارج شود، سری گلکسی S23 می‌تواند تا ماه‌ها شما را در تولید محتوا همراهی کند.

گلکسی S23 در هر سه مدل خود از پردازنده‌ی قدرتمند و بهینه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد که در کنار ۸ گیگابایت رم برای مدل استاندارد و پلاس و ۱۲ گیگابایت رم برای مدل اولترا و حافظه‌ی سری UFS 4.0 قادرند سنگین‌ترین کارهای پردازشی و گرافیکی را هم در کمترین زمان ممکن برایتان انجام دهند.

اگر به دنبال بهترین گوشی از این سری برای تولید محتوا هستید قاعدتا باید به خرید مدل اولترا فکر کنید چرا که این گوشی از دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با کیفیت عالی در ثبت و ضبط تصویر و ویدیو بهره می‌برد. همچنین وجود دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۳ و ۱۰ برابری اپتیکال هم سبب شده برای تولید محتوا از فواصل دور هم کوچک‌ترین نگرانی نداشته باشید، خصوصا اینکه امکان فیلم‌برداری ۴K هم با این دوربین‌ها فراهم است.

البته به صورت کلی امکان فیلم‌برداری در گوشی‌های سری S23 به ۸K می‌رسد تا کیفیتی خارق‌العاده را از ویدیوهای خود شاهد باشید. علاوه بر این‌ها، گلکسی S23 اولترا از قلم هم پشتیبانی می‌کند که این موضوع می‌تواند برای ویرایش سریع‌تر تصاویر و ویدیوها یا طراحی خیلی کمک‌حالتان باشد.

مدل استاندارد و پلاس هم به لطف دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۳ برابری، کیفیتی استثنائی در ثبت و ضبط تصاویر و ویدیو از خود به نمایش می‌گذارند ولی یک سری محدودیت نظیر نمایشگر +FHD یا رم ۸ گیگابایتی سبب شده تا تولیدکنندگان محتوا با نیازهای محدودتر را به خود جذب کنند. هرچند از لحاظ قدرت پردازشی هیچ تفاوتی بین این گوشی‌ها و مدل اولترا وجود ندارد.

نکته‌ی قابل توجه دیگر در رابطه با سری گلکسی S23 این است که برخلاف سری S22 و گوشی‌های ما قبل آن‌ها، سامسونگ این سری را در تمام بازارها به اسنپدراگون ۸ نسل ۲ مجهز کرده است؛ پردازنده‌ای که TSMC وظیفه‌ی ساخت آن را بر عهده داشته و برای سامسونگ هم نسخه‌ی سفارشی آن را با فرکانس پردازشی بیشتر تولید کرده است.

بدین ترتیب شما با سری گلکسی S23 در انجام کارهای سنگین تولید محتوا قدرت و سرعتی را شاهد خواهید بود که در گوشی‌هایی با پردازنده‌ی مشابه وجود نخواهد داشت.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S23 Ultra دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S23 Plus دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - ویتنام
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S23 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - ویتنام

۳. گلکسی زد فولد ۵؛ بهترین گوشی برای مولتی تسکینگ

بهترین گوشی برای تولید محتوا

مشخصات فنی

  • ۷٫۶ اینچی تاشو و ۶٫۲ اینچی ثانویه – ۲۵۳ گرم
  • بدنه‌ی شیشه‌ای با فریم آلومینیومی
  • استاندارد ضد آب و گرد و غبار IPX8
  • نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوق‌العاده باکیفیت ۱۸۱۲ × ۲۱۷۶
  • پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ با ۸ هسته
  • گرافیک آدرنو ۷۴۰
  • حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0
  • دوربین اصلی و فوق عریض ۵۰ و ۱۲ مگاپیکسلی + دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی (زوم ۳ برابری اپتیکال)، بهره‌مندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۴ و ۱۰ مگاپیکسلی با امکان فیلم‌برداری ۴K@30/60
  • امکان فیلم‌برداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/240
  • باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۲۵ واتی

تولیدکنندگان محتوا در کنار نیاز به دوربین قدرتمند و باکیفیت و توانایی پردازشی بالا، به محصولی نیاز دارند که بتواند در انجام چند کار به صورت همزمان هم آن‌ها را همراهی کند. برای این منظور هم سامسونگ در سبد محصولاتش گلکسی زد فولد ۵ را دارد؛ محصولی با نمایشگر تاشو که مثل یک لپ‌تاپ تا شده و به شما اجازه می‌دهد با سرعت و کیفیت بیشتری به انجام کارهای مختلف خود بپردازید.

گوشی‌های تاشو اگرچه هنوز جا نیفتاده‌اند اما سامسونگ در نسل ۵ از محصولاتش بسیاری از ضعف‌های نسل‌های قبلی را برطرف کرده و حالا با یک گوشی تقریبا ۲۵۰ گرمی طرف هستیم که نمایشگر تاشوی ۷٫۶ اینچی و ثانویه‌ی ۶٫۲ اینچی دارد؛ پنل‌هایی که هر دو ۱۲۰ هرتزی بوده و تجربه‌ی لذت‌بخشی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

گلکسی زد فولد 5

این گوشی از لحاظ دوربین مشابه گلکسی S23 است؛ ۵۰ + ۱۲ + ۱۰ مگاپیکسل با امکان فیلم‌برداری ۸K و دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی روی پنل ثانویه و ۴ مگاپیکسلی در زیر پنل تاشو. در واقع با خرید این گوشی،‌ شما از لحاظ دوربین هیچ کم و کاستی نخواهید داشت.

از لحاظ قدرت پردازشی هم کاملا سخت‌افزار مشابه S23 اولترا را شاهد هستیم؛ اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در کنار ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0. از لحاظ شارژدهی هم وضعیت این گوشی خوب است، نه عالی. اما یک تولیدکننده‌ی محتوا قطعا از بابت شارژدهی تقریبا ۱ روزه‌ی این گوشی خوشحال خواهد شد.

این گوشی به لطف قابلیت خارق‌العاده‌اش در مولتی تسکینگ، مثلا امکان باز گذاشتن ۳ پنجره پین‌شده به صورت همزمان و چندین پنجره‌ی شناور، می‌تواند برای تولیدکنندگان محتوا یک گزینه‌ی فوق‌العاده ارزشمند به حساب بیاید.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Fold5 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام

۴. شیائومی ۱۳ اولترا؛ بهترین گوشی پرچم‌دار شیائومی برای تولید محتوا

بهترین گوشی برای تولید محتوا

مشخصات فنی

  • ۶٫۷۳ اینچی – ۲۲۷ گرم
  • بدنه‌ی چرمی با فریم آلومینیوم
  • استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
  • نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوق‌العاده باکیفیت ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰
  • پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ با ۸ هسته
  • گرافیک آدرنو ۷۴۰
  • حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0
  • دوربین اصلی، فوق عریض و دو تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۳.۲ و ۵ برابری اپتیکال، سنسور مدت پرواز، بهره‌مندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
  • امکان فیلم‌برداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@24/30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/240
  • باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۹۰ واتی درون جعبه

شیائومی ۱۳ اولترا یکی از بهترین گوشی‌های شیائومی در بازار محسوب می‌شود که برای تولید محتوا می‌توانید روی توانایی‌های زیادش حساب ویژه‌ای باز کنید. ابتدا به قدرت سخت‌افزاری این محصول اشاره کنیم که از لحاظ پردازنده، کاملا مشابه سری S23 و زد فولد ۵ است با این تفاوت که برای این گوشی در بهترین مدل در کنار ۱ ترابایت حافظه از ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم هم استفاده شده تا شما بتوانید تا سال‌های سال با بالاترین سرعت ممکن از امکانات و قابلیت‌های این گوشی بهره‌مند شوید.

اما گل سر سبد ماجرا، دوربین‌های قدرتمندی است که شیائومی برای این محصول در نظر گرفته؛ از سنسور اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور ۱ اینچی گرفته که گشودگی دیافراگم متغیر f/1.9 تا f/4.0 را ارائه می‌دهد و لرزشگیر قدرتمندی هم دارد. همچنین دوربین تله‌فوتو هم قادر است با وضوح فوق‌العاده تا ۳.۲ و ۵ برابر روی سوژه‌ها زوم کند.

این گوشی به لطف نمایشگر بزرگ و بسیار باکیفیتی هم که دارد، در نمایش رنگ‌ها هم دقت بالایی داشته و برای کسانی که به دنبال نمایش طبیعی رنگ‌ها هستند، گزینه‌ی فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود. باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژدهی بسیار خوب و شارژر ۹۰ واتی سریع با امکان شارژ گوشی در مدت کمتر از ۴۰ دقیقه، از جمله امکانات جذاب این محسوب به حساب می‌آید.

گوشی موبایل شیائومی مدل 13 Ultra دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 16 گیگابایت - پک چین

۵. شیائومی ۱۳T پرو؛ بهترین گوشی قیمت‌مناسب شیائومی برای تولید محتوا

شیائومی 13T پرو

مشخصات فنی

  • ۶٫۶۷ اینچی – ۲۰۰ گرم
  • بدنه‌ی چرمی با فریم آلومینیوم
  • استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
  • نمایشگر ۱۴۴ هرتزی فوق‌العاده باکیفیت ۱۲۲۰ × ۲۷۱۲
  • پردازنده‌ی قدرتمند دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس با ۸ هسته
  • پردازشگر گرافیکی Immortalis-G715 MC11
  • حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0
  • دوربین اصلی و تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۲ برابری اپتیکال و فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی، بهره‌مندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
  • امکان فیلم‌برداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@24/30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/120/240
  • باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۱۲۰ واتی درون جعبه

در صورت تمایل، می‌توانید روی شیائومی ۱۳T پرو هم به عنوان یک گوشی عالی برای تولید محتوا حساب ویژه‌ای باز کنید. محصولی با نمایشگر ۱۴۴ هرتزی بسیار باکیفیت و پردازنده‌ی دایمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس که قدرتی معادل اسنپدراگون ۸ نسل ۲ دارد و در کنار ۱۲/۱۶ گیگابایت رم و ۲۵۶/۵۱۲/۱۰۲۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0، تجربه‌ی کم‌نظیری را در انجام سنگین‌ترین کارها در اختیارتان قرار خواهد داد.

تفاوت چشمگیر این گوشی با مدل ۱۳ اولترا در بخش دوربین است؛ جایی که در این گوشی شاهد سنسور ۵۰ مگاپیکسلی اصلی کوچک‌تر، تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۲ برابری و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض هستیم. با این حال امکان فیلم‌برداری ۸K در این مدل هم حضور دارد تا بالاترین کیفیت ممکن را در تولید محتوا در اختیار داشته باشید. مزیت این محصول نسبت به مدل اولترا اما در بخش شارژر است؛ جایی که باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی را یک شارژر ۱۲۰ واتی در مدت زمان حدودا ۲۰ دقیقه کاملا شارژ خواهد کرد.

این گوشی در مقایسه با ۱۳ اولترا قیمت کمتر اما قدرت پردازشی برابری دارد. فقط در بخش دوربین کمی ضعیف‌تر ظاهر می‌شود اما تفاوت قیمتی چندین میلیونی سبب شده ارزش خرید بسیار بالایی داشته باشد و به یکی از بهترین گوشی های این لیست برای تولید محتوا تبدیل شود.

گوشی موبایل شیائومی مدل 13T Pro 5G دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

۶. گوشی موبایل آنر مدل Magic 5 پرو؛ بهترین گوشی آنر برای تولید محتوا

آنر مجیک 5 پرو

مشخصات فنی

  • ۶٫۸۱ اینچی – ۲۱۹ گرم
  • بدنه‌ی چرمی یا شیشه‌ای با فریم آلومینیومی
  • استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68
  • نمایشگر ۱۲۰ هرتزی فوق‌العاده باکیفیت ۱۳۱۲ × ۲۸۴۸
  • پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ با ۸ هسته
  • پردازشگر گرافیک آدرنو ۷۴۰
  • حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0
  • دوربین اصلی، فوق عریض و تله‌فوتوی ۵۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۳.۵ برابری اپتیکال، سنسور مدت پرواز، بهره‌مندی از لرزشگیر اپتیکال قدرتمند، دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی در کنار سنسور مدت پرواز با امکان فیلم‌برداری ۴K@30
  • امکان فیلم‌برداری در وضوح ۴K@30/60 و ۱۰۸۰P@30/60
  • باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژر ۶۶ واتی درون جعبه

در نهایت می‌رسیم به گوشی جذاب آنر یعنی مجیک ۵ پرو که مدت‌ها به عنوان بهترین دوربین گوشی در وب‌سایت Dxomark در صدر قرار داشت و این یعنی با محصولی طرف هستیم که از لحاظ کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری کم‌نظیر است و می‌تواند بهترین گزینه برای نیازهای یک تولیدکننده‌ی محتوا باشد.

این گوشی یک مزیت در مقایسه با تمام گوشی‌های این لیست دارد و آن هم این است که از نمایشگر ۶٫۸۱ اینچی بهره می‌برد. بدین ترتیب شما فضای کار بسیار زیادی برای انجام کارهای مختلف خواهید داشت. از لحاظ کیفیت، دقت رنگ و رفرش‌ریت هم با محصولی طرف هستیم که یکی از بهترین‌های ۲۰۲۴ برای تولید محتوا به حساب می‌آید.

این گوشی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ را به عنوان قلب تپنده در اختیار دارد که در کنار ۸/۱۲/۱۶ گیگابایت رم و ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 4.0 قادر است حتی سنگین‌ترین کارها را هم به راحتی برایتان انجام دهد. تا سال‌ها هم از لحاظ امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، چیزی با این گوشی کم و کسر نخواهید داشت.

در نهایت هم باید به باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کنیم که به راحتی تا بیش از ۱ روز دوام دارد و می‌توان با استفاده از شارژر سریع ۶۶ واتی سیمی که درون جعبه هم در دسترس قرار دارد، آن را در مدت زمان کمتر از یک ساعت شارژ کرد.

گوشی موبایل آنر مدل Magic5 Pro دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

سخن پایانی

در این مطلب گوشی‌هایی را به شما معرفی کرده‌ایم که برای تولید محتوا از همه لحاظ عالی هستند. سری آیفون ۱۳ به خاطر دوربین‌های بسیار قدرتمندشان در زمینه‌ی فیلم‌برداری، سری گلکسی S23 به خاطر بهره‌مندی از امکانات و قابلیت‌های فراوان از لحاظ نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و همچنین یک سری امکانات عالی مشترک نظیر نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و قدرت پردازشی و گرافیکی، گلکسی زد فولد ۵ به خاطر عملکرد فوق‌العاده‌اش در زمینه‌ی مولتی تسکینگ، شیائومی ۱۳ اولترا برای کسانی که با پرچم‌داران شیائومی راحت‌تر ارتباط برقرار می‌کنند، شیائومی ۱۳T پرو به عنوان یک گزینه‌ی مقرون به صرفه در بین قدرتمندترین گوشی‌های بازار و در نهایت آنر مجیک ۵ پرو برای کسانی که به دنبال یک گوشی همه چیز تمام از لحاظ دوربین هستند و از طرفی نمایشگر بزرگی را هم برای رسیدگی به کارهای مربوط به تولید محتوا می‌خواهند.

منبع: دیجی‌کالا مگ

سوالات متداول درباره بهترین گوشی برای تولید محتوا
کدام دوربین برای تولید محتوا مهم‌تر است؟
دوربین اصلی و سلفی معمولا مهم‌ترین دوربین‌ها در تولید محتوا هستند چرا که برای عکاسی یا فیلم‌برداری از خود، دوربین سلفی بهترین کیفیت و فاصله‌ی کانونی را ارائه می‌دهد و برای عکاسی و فیلم‌برداری معمولی هم دوربین اصلی بهترین گزینه به حساب می‌آید.
گوشی مناسب تولید محتوا باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟
آیا با گوشی می‌توان کارهای ویرایش محتوا را انجام داد؟
آیا امکان فیلم‌برداری ۸K برای فیلم‌برداری مهم است؟
راهنمای خرید گوشی موبایل