به نقل از دیجیکالا:
بهترین گوشیهای پوکو در دیجیکالا؛ کمترین قیمت، بیشترین کارایی!
پوکو یکی از زیرمجموعههای خوب و شناختهشدهی شیائومی است که به خاطر تولید گوشیهای فوقالعاده باکیفیت اما مقرون به صرفه در بین کاربران شناخته شده است. در نتیجه پوکو اکنون طرفداران زیادی در بین کاربران سراسر جهان به خصوص کشور ما دارد. اگر شما هم به دنبال یک گوشی موبایل خوب و جذاب با سیستمعامل اندروید هستید این مطلب را از دست ندهید تا شما را با بهترین گوشی های پوکو آشنا کنیم؛ گوشیهایی که میتوانند با کمترین قیمت، بیشترین کیفیت و کارایی را در اختیار شما قرار دهند.
بهترین گوشی های شیائومی پوکو در دیجیکالا
۱. گوشی موبایل شیائومی مدل POCO F4 GT
۲. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X5 Pro 5G
۳. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X4 Pro 5G
۴. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X5 5G
۵. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco M5s
۶. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco M5
۷. گوشی موبایل شیائومی مدل POCO C31
۸. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco C40
بهترین گوشی های پوکو؛ سخن پایانی
بهترین گوشی های شیائومی پوکو در دیجیکالا
۱. گوشی موبایل شیائومی مدل POCO F4 GT
بدنه
یکی از بهترین گوشی های پوکو در سال ۲۰۲۲ همین F4 GT است. در ساخت پنل پشتی این گوشی ۲۱۰ گرمی از شیشهی گوریلا گلس ویکتوس استفاده شده و فریم آن هم آلومینیومی است. از آن جایی که این گوشی یک محصول گیمینگ محسوب میشود، یک سری کلیدهای مغناطیسی هم با مکانیزم پاپ آپ (بیرون جهنده) درون آن تعبیه شدهاند تا نقش تریگر را در بازیها ایفا کنند. حسگر اثر انگشت هم روی فریم تعبیه و با کلید پاور ادغام شده است.
نمایشگر
این گوشی نمایشگری ۶٫۶۷ اینچی AMOLED با وضوح ۱۲۰ هرتز دارد که ۸۶٫۲٪ پنل جلو را به خود اختصاص داده است. همچنین وضوح تصویر هم در آن به ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل میرسد. این پنل توسط گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود.
سیستمعامل و سختافزار
در این گوشی اندروید ۱۲ را سوار بر رابط کاربری MIUI 13 شاهد هستیم که البته حالا به اندروید ۱۳ و MIUI 14 هم ارتقا یافته است. به عنوان قلب تپنده اسنپدراگون ۸ نسل ۱ در این گوشی ایفای نقش میکند که به لطف ۱ هسته Cortex-X2 با فرکانس ۳٫۰ گیگاهرتز، ۳ هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز و همچنین گرافیک قدرتمند آدرنو ۷۳۰، در انجام هیچ بازی یا اجرای هیچ اپی خم به ابرو نمیآورد. وجود ۸/۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 3.1 هم مزید بر علت شده تا این محصول بهترین گوشی پوکو برای گیم باشد.
دوربین
این گوشی یک دوربین اصلی ۶۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری در وضوح ۴K@30/60 و ۱۰۸۰P@30/60/120 و ۷۲۰P@960 است که در کنار آن یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی و ماکروی ۲ مگاپیکسلی دیده میشوند. دوربین سلفی هم ۲۰ مگاپیکسلی با امکان فیلمبرداری در وضوح ۱۰۸۰P@30/60 و ۷۲۰P@120 است.
باتری، شارژر و بلندگو
باتری این گوشی موبایل شیائومی ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعتی است که از شارژر ۱۲۰ واتی پشتیبانی میکند؛ شارژری بینظیر که فقط ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا شارژ گوشی را از ۰ به ۱۰۰٪ برساند. این گوشی از ۴ اسپیکر قدرتمند با چینش استریو بهره میبرد که توانسته امتیاز خوبی را از تستهای صورت گرفته کسب کند.
۲. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X5 Pro 5G
بدنه
بهترین گوشی اقتصادی Poco در سال ۲۰۲۳ همین مدل است؛ این گوشی بدنهای ۱۸۱ گرمی با ابعاد ۷٫۹ × ۷۶ × ۱۶۲٫۹ میلیمتر دارد که تماما از پلاستیک ساخته شده و پنل جلو هم توسط گوریلا گلس ۵ محافظت میشود. این گوشی از استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP53 بهره میبرد تا بدین ترتیب ضد پاشش آب و گرد و خاکهای نه چندان شدید باشد.
نمایشگر
نمایشگر پوکو X5 پرو ۵G از نوع AMOLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی است که از پنلی ۶٫۶۷ اینچی با وضوح ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل (+FHD) بهره میبرد. تراکم پیکسلی این نمایشگر به رقم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ میرسد و نسبت پنل به بدنه ۸۶٫۸٪ است به این معنا که حواشی زیادی در اطراف نمایشگر وجود دارد.
سیستمعامل و سختافزار
به عنوان سیستمعامل پیشفرض در این گوشی اندروید ۱۲ سوار بر رابط کاربری MIUI 14 ایفای نقش میکند؛ قلب تپندهی این محصول اسنپدراگون ۷۷۸G است؛ پردازندهای با ۸ هسته که شامل ۱ هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۴، ۳ هسته از همین نوع با فرکانس ۲.۲ و ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۹ گیگاهرتز میشوند. پردازشگر گرافیکی این محصول آدرنو ۶۴۲L است. در کنار این مجموعه از ۶/۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی UFS 2.2 استفاده شده تا بدین ترتیب این مجموعه برای انجام سنگینترین بازیها و اپها مناسب باشد.
دوربین
در بخش دوربین شاهد یک دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و قابلیت فوکوس خودکار هستیم. در کنار این دوربین یک سنسور فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویهی دید ۱۲۰ درجه و ماکروی ۲ مگاپیکسلی دیده میشوند. دوربین سلفی هم ۱۶ مگاپیکسلی است و قادر است در وضوح ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰/۶۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند. دوربین اصلی هم قادر است در وضوح ۴K با سرعت ۳۰ و ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰/۶۰/۱۲۰ فریم بر ثانیه به فیلمبرداری بپردازد.
باتری، شارژر و بلندگو
باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است که از شارژر ۶۷ واتی پشتیبانی میکند؛ شارژری که قادر است در کمتر از ۱ ساعت شارژ آن را از ۰ به ۱۰۰٪ برساند. بلندگوهای استریوی به کار رفته در پوکو X5 پرو ۵G تجربهی شنیداری بسیار لذتبخشی را برای شما رقم میزنند. بهرهمندی از جک هدفون و حسگر اثر انگشت ادغام شده با کلید پاور و پشتیبانی از شارژ معکوس با سرعت ۵ وات و نمایشگر دالبی ویژن قابلیتهای خوب این گوشی هستند.
۳. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X4 Pro 5G
بدنه
پوکو X4 پرو ۵G یک گوشی ۲۰۵ گرمی با پنل پشتی شیشهای و فریم پلاستیکی است که از استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP53 بهره میبرد که یعنی در برابر پاشش آب و گرد و خاک معمولی مقاوم است. این گوشی از حسگر اثر انگشت ادغام شده با کلید پاور بهره میبرد.
نمایشگر
نمایشگر این گوشی ۶٫۶۷ اینچی از نوع Super AMOLED با وضوح +FHD و رفرشریت ۱۲۰ هرتزی است که تراکم پیکسلی در آن به ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ میرسد، توسط گوریلا گلس ۵ محافظت میشود و نسبت آن به بدنه هم ۹۶٪ است تا میزان حواشی اطراف نمایشگر خیلی آزاردهنده نباشد.
سیستمعامل و سختافزار
این گوشی از اندروید ۱۱ و MIUI 13 به عنوان سیستمعامل و رابط پیشفرض بهره میبرد و به عنوان قلب تپنده اسنپدراگون ۶۹۵ در آن ایفای نقش میکند که در بالا توضیحات آن ارائه شده است. ۶/۸ گیگابایت رم و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 2.2 هم مزید بر علت شده تا سرعت کلی گوشی نسبتا بالا باشد.
دوربین
این گوشی در نسخهی جهانی از دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.9 بهره میبرد که در کنار آن یک دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویهی دید ۱۱۸ درجه و ماکروی ۲ مگاپیکسلی هم دیده میشود. دوربین سلفی هم ۱۶ مگاپیکسلی است. همهی دوربینها قادرند در وضوح ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنند.
باتری، شارژر و بلندگو
باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است که میتوان آن را با شارژر ۶۷ واتی درون جعبه در مدت کمتر از ۵۰ دقیقه شارژ کرد. این گوشی از بلندگوی استریو و در نتیجه کیفیت صدای خوب بهره میبرد. جک هدفون هم مجموعهی صوتی این گوشی را تکمیلتر کرده است.
۴. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco X5 5G
بدنه
این گوشی بدنهای پلاستیکی با وزن ۱۸۹ گرمی و ابعاد ۸ × ۷۶٫۲ × ۱۶۵٫۹ میلیمتر دارد و پنل جلو هم توسط گوریلا گلس ۳ محافظت میشود. این گوشی از استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP53 هم بهره میبرد و ضد پاشش آب و گرد و خاکهای نه چندان شدید است.
نمایشگر
نمایشگر پوکو X5 5G با ۶٫۶۷ اینچ اندازه، پنلی Super AMOLED با رفرشریت ۱۲۰ هرتزی دارد که وضوح تصویر در آن به ۱۰۸۰ × ۲۴۰۰ پیکسل میرسد. تراکم پیکسلی این نمایشگر ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ و نسبت پنل به بدنه هم ۸۵٪ است.
سیستمعامل و سختافزار
برخلاف مدل پرو، در این گوشی اندروید ۱۲ را سوار بر رابط MIUI 13 شاهد هستیم. به عنوان قلب تپنده هم اسنپدراگون ۶۹۵ با دو هسته Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۲ و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس ۱٬۷ گیگاهرتز به کار گرفته شده که در کنار گرافیک آدرنو ۶۱۹، ۶/۸ گیگابایت رم و ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 2.2، به خوبی از پس نیازهای معمولی کاربران بر میآید.
دوربین
دوربین اصلی این گوشی ۴۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 است که از فوکوس خودکار پشتیبانی میکند. در کنار آن از یک سنسور ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویهی دید ۱۱۸ درجه و ۲ مگاپیکسلی ماکرو هم استفاده شده است. دوربین سلفی هم ۱۳ مگاپیکسل بزرگی دارد. کیفیت فیلمبرداری در تمام دوربینها به ۱۰۸۰P@30 محدود شده است.
باتری، شارژر و بلندگو
باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است که از شارژر ۳۳ واتی پشتیبانی میکند؛ این شارژر در مدت تقریبا ۱ ساعت گوشی را کاملا شارژ میکند. بلندگوهای استریوی این گوشی کیفیت خوبی دارند و شما را ناامید نخواهند کرد. جک هدفون و حسگر اثر انگشت ادغام شده با کلید پاور، از جمله سایر مشخصات این گوشی هستند.
۵. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco M5s
بدنه
پوکو M5s یک گوشی ۱۷۸٫۸ گرمی است که از پلاستیک ساخته شده و علیرغم اقتصادی بودن، از استاندارد IP53 بهره میبرد تا در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم باشد. کلید پاور این محصول هم روی فریم تعبیه و با کلید پاور ادغام شده است.
نمایشگر
نمایشگر به کار رفته در این محصول از نوع AMOLED با وضوح +FHD است که ۸۳٫۵٪ پنل جلو را به خود اختصاص داده است. این پنل ۶٫۴۳ اینچی توسط پوشش گوریلا گلس ۳ محافظت میشود.
سیستمعامل و سختافزار
پوکو برای این گوشی از اندروید ۱۲ سوار بر رابط کاربری MIUI 13 استفاده کرده و به عنوان قلب تپنده هلیو G95 در آن ایفای نقش میکند. پردازندهای با دو هسته Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۰۵ و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٬۰ گیگاهرتز که در کنار پردازندهی گرافیکی Mali-G76 MC4 و ۴/۶ گیگابایت رم و ۶۴/۱۲۸ گیگابایت حافظهی داخلی از نوع UFS 2.2 قادر است نیازهای معمولی کاربران را پاسخ دهد.
دوربین
یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و قابلیت فوکوس خودکار، فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویهی دید ۱۱۸ درجه و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو، مجموعه دوربینهای پشت این گوشی را تشکیل میدهند. دوربین اصلی این گوشی قادر است در وضوح و رفرشریت ۴K@30 و ۱۰۸۰P@30/60/120 و ۷۲۰@۹۶۰ به فیلمبرداری بپردازد. دوربین سلفی هم سنسوری به بزرگی ۱۳ مگاپیکسل دارد و میتواند در وضوح ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند.
باتری، شارژر و بلندگو
این محصول هم مثل هر گوشی دیگری در این لیست از یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژر ۳۳ واتی بهره میبرد که قادر است گوشی را در مدت تقریبا ۱ ساعت به صورت کامل شارژ کند. بلندگوی این گوشی استریو است و توانسته امتیاز بسیار خوب را از تستهای GSMArena کسب کند. همچنین جک ۳.۵ میلیمتری هم در این محصول به چشم میخورد. M5s یکی از بهترین گوشی های پوکو تا ۱۰ میلیون تومان است.
۶. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco M5
بدنه
این گوشی هم مثل M5s پلاستیکی است ولی وزن آن به ۲۰۱ گرم میرسد و خبری هم از استاندارد ضد آب و گرد و غبار درون آن نیست. هرچند این موضوع برای یک اقتصادی ارزانقیمت چیز عجیبی نیست.
نمایشگر
این گوشی نمایشگری ۶٫۵۸ اینچی با وضوح +FHD دارد که رفرشریت آن به ۹۰ هرتز میرسد. همچنین پنل به کار رفته در آن هم برخلاف مدل M5s از نوع IPS است.
سیستمعامل و سختافزار
در این محصول اندروید ۱۲ و رابط MIUI 13 به عنوان سیستمعامل و رابط پیشفرض دیده میشوند ولی به جای هلیو G95 این بار از هلیو G99 استفاده شده که به مراتب جدیدتر و قدرتمندتر است چرا که از دو هسته Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۲ و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲٬۰ گیگاهرتز بهره میبرد. از طرفی گرافیک آن یعنی Mali-G57 MC2 اندکی از گرافیک هلیو G95 ضعیفتر است. از لحاظ ترکیب حافظه و رم و نوع حافظهی داخلی هم تفاوتی بین این مدل و M5s وجود ندارد.
دوربین
این گوشی سه دوربین روی پنل پشتی خود دارد که شامل ۵۰ مگاپیکسلی اصلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و دو دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو و سنجش عمق میشوند. دوربین اصلی گوشی قادر است در وضوح ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری کند. دوربین سلفی هم ۵ مگاپیکسلی است و در همین وضوح فیلمبرداری میکند.
باتری، شارژر و بلندگو
باتری این گوشی ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است اما شارژر ۱۸ واتی را پشتیبانی میکند که قادر است در مدت تقریبا ۹۰ دقیقه گوشی را شارژ کند. بلندگوهای استریوی این گوشی هم توانستهاند در تستها خوب ظاهر شوند. حسگر اثر انگشت ادغام شده با کلید پاور و جک ۳.۵ میلیمتری، سایر قابلیتهای این محصول را تشکیل میدهند.
۷. گوشی موبایل شیائومی مدل POCO C31
بدنه
بهترین گوشی اقتصادی شیائومی پوکو، پوکو C31 است؛ یک گوشی ۱۹۴ گرمی پلاستیکی با ابعاد ۹ × ۷۷٫۱ × ۱۶۴٫۹ میلیمتر که روی پنل پشتی آن هم حسگر اثر انگشت و روی فریم آن هم جک ۳.۵ میلیمتری به چشم میخورد.
نمایشگر
نمایشگر این گوشی ۶۰ هرتزی از نوع IPS LCD با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۰۰ است که ۸۱٪ از پنل جلو را هم به خود اختصاص داده است. اندازهی این نمایشگر هم به ۶٫۵۳ اینچ میرسد.
سیستمعامل و سختافزار
اندروید ۱۰ سوار بر رابط کاربری MIUI 12 عهدهدار بخش نرمافزاری این محصول هستند و هلیو G35 هم به عنوان قلب تپنده در آن ایفای نقش میکند. پردازندهای با ۴ هسته Cortex-A53 و فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز و ۴ هستهی دیگر از همان نوع با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز که در کنار گرافیک PowerVR GE8320 و ۳/۴ گیگابایت رم و ۳۲/۶۴ گیگابایت حافظه eMMC 5.1 قادر است کارهای بسیار سبک را برایتان انجام دهد.
دوربین
این گوشی از سه دوربین روی پنل پشتی تعبیه شده که شامل ۱۳ مگاپیکسلی اصلی و دو دوربین دو مگاپیکسلی ماکرو میشوند. کیفیت فیلمبرداری دوربین اصلی هم به ۱۰۸۰P@30 محدود است. دوربین سلفی هم سنسوری به بزرگی ۵ مگاپیکسل با امکان فیلمبرداری در وضوح و سرعت مشابه دارد.
باتری، شارژر و بلندگو
این محصول از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی و شارژری ۱۰ واتی بهره میبرد که شارژ گوشی با استفاده از آن خیلی طول خواهد کشید. اما از یک اقتصادی با این قیمت انتظار دیگری هم نداشتیم. بلندگوی این گوشی از نوع مونو (تکی) بوده و کیفیت قابل قبولی دارد.
۸. گوشی موبایل شیائومی مدل Poco C40
بدنه
این گوشی ۲۰۴ گرم وزن داشته و از پلاستیک ساخته شده اما با این حال پوکو آن را در برابر پاش آب و گرد و غبار مقاوم طراحی کرده است.
نمایشگر
نمایشگر ۶٫۷۱ اینچی و بزرگ این گوشی از نوع IPS LCD با وضوح ۷۲۰ × ۱۶۵۰ پیکسل است که توسط گوریلا گلس محافظت میشود. این پنل ۸۲٪ بخش جلویی محصول را هم به خود اختصاص داده است.
سیستمعامل و سختافزار
سیستمعامل این گوشی اندروید ۱۱ سوار بر رابط MIUI 13 است؛ به عنوان قلب تپنده، پردازندهی ۱۱ نانومتری JLQ JR510 را شاهد هستیم که از ۴ هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲ و ۴ هستهی دیگر از همان نوع با فرکانس ۱٫۵ گیگاهرتز بهره میبرد. وجود ۲/۳/۴ گیگابایت رم و ۳۲/۶۴ گیگابایت حافظهی داخلی هم باعث شده تا بتوانید با سیستمعامل اندروید به شکل خیلی ابتدایی تعامل برقرار کنید.
دوربین
این گوشی از یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی اصلی با امکان فیلمبرداری در وضوح ۱۰۸۰P@30 و یک دوربین سنجش عمق ۲ مگاپیکسلی بهره میبرد. همچنین یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با وضوح فیلمبرداری مشابه هم روی پنل جلوی آن تعبیه شده است.
باتری، شارژر و بلندگو
این محصول از یک باتری بزرگ ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرد که میتوانید آن را با شارژر ۱۸ واتی شارژ کنید اما متأسفانه درون جعبه شارژر ۱۰ واتی قرار دارد. کیفیت بلندگو هم در این گوشی بد نیست؛ توصیفی که نمیتوان بهتر از آن را برای یک گوشی با این قیمت به کار برد. لازم به ذکر است این گوشی از جک ۳.۵ میلیمتری و حسگر اثر انگشت روی پنل پشتی هم بهره میبرد. این محصول یکی از بهترین گوشی های پوکو با قیمت پایین به حساب میآید.
بهترین گوشی های پوکو؛ سخن پایانی
پوکو یک برند ثابت شده در کشور ماست که گوشیهای آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و در عین حال، قیمت مناسبی هم دارند. اگر به دنبال این هستید که با پرداخت کمترین هزینه بهترین تجربه را از کار با سیستمعامل اندروید داشته باشید گوشی های پوکو شما گزینهی ایدئالی برای شما خواهند بود.