برای داشتن یک قیمه خوش مزه و جا افتاده بهتر است در انتخاب لپه قیمه تان دقت بیشتری به خرج دهید و بهترین لپه برای خورشت قیمه را بشناسید.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، لپه یکی از انواع حبوبات است که از آن برای تهیه غذاهای مختلف چون قیمه، آش و… استفاده می شود. طعم بی نظیر این غذاها حول محور لپه میچرخد، به همین خاطر خرید لپه مناسب اهمیت زیادی دارد. در این مطلب به شما خواهیم گفت که لپه خوب چه ویژگی هایی دارد و کدام نوع از لپه را تهیه کنید.
تشخیص لپه خوب
در پاسخ این سوال که لپه خوب چگونه باید باشد؟ و… باید بگوییم که لپه خوب:
لپه خوب دارای رنگ روشن و زرد رنگ است.
لپه خوب بدون لک است.
لپه خوب بدون حفره است.
لپه خوب ظاهری یکدست و بدون برجستگی دارد.
لپه خوب زمان پخت کمی داشته و دیرپز نیست.
لپه خوب درشت نبوده و از نوع ریز است.
لپه خوب به صورت ارگانیک و بدون لک و ظاهری یکدست است.
لپه خوب در بسته بندی مناسب عرضه می شود.
لپه درشت خوبه یا ریز؟
لپه ریز برای پخت بهتر از لپه درشت است زیرا دارای رنگی روشن تر و ظاهری یکدست بوده و کیفیت بالایی دارد و می توان از آن برای تهیه قیمه نذری، قیمه مجلسی، قیمه پلو، قیمه نثار، قیمه بادمجان و…استفاده کرد. از لپه درشت برای تهیه فلافل یا کوفته استفاده می شود.
بهترین نوع لپه زودپز
لپه مرغوب دیرپز نیست و خیلی زود پخته می شود. قبل از تهیه غذاهای مختلف با قیمه مقداری از آن را جداگانه بپزید تا دریابید که لپه دیرپز است یا زودپز. برای تهیه غذا با لپه دیرپز نکات زیر را رعایت کنید:
لپه دیرپز را جداگانه بپزید تا اگر که لپه دیرپز است از هدر رفتن مواد غذایی دیگر جلوگیری کنید.
لپه را چند ساعت قبل از تهیه غذا، در آب ولرم خیس کنید و خیس کردن لپه باعث زودپز شدن آن و گرفتن نفخ لپه می شود.
برای تهیه غذا با لپه دیرپز از زودپز برای جوشاندن لپه ها استفاده کنید.
اگر لپه دیرپز است، در زمان تهیه غذا ابتدا نمک را به غذا اضافه نکنید زیرا نمک باعث دیرپز شدن لپه می شود.
بهترین مارک لپه
در پاسخ به سوال بهترین مارک لپه باید گفت، مارک های موجود در بازار چندان تفاوتی با یکدیگر نداشته و شما باید بیشتر به ویژگی های لپه مرغوب چون اندازه یکدست و متناسب آن، رنگ روشن و زرد رنگ، بدون حفره و… آن توجه کنید.