بررسی گوشی گلکسی A34؛ تلفیقی از طراحی پرچم‌دار و عملکرد میان‌رده‌

بررسی گوشی گلکسی A34؛ تلفیقی از طراحی پرچم‌دار و عملکرد میان‌رده‌

به نقل از دیجیکالا:

بررسی گوشی گلکسی A34؛ تلفیقی از طراحی پرچم‌دار و عملکرد میان‌رده‌

سامسونگ پس از رونمایی و عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند پرچم‌دارش یعنی سری گلکسی S23، این بار به سراغ به‌روزرسانی گوشی‌های هوشمند میان‌رده و اقتصادی خود رفته و از چند گوشی هوشمند جدیدش رونمایی کرده که یکی از آن‌ها گلکسی A34 است. این محصول که به‌تازگی در فروشگاه آنلاین دیجی کالا موجود شده، از طراحی کاربرپسند و مشخصات فنی خوبی بهره می‌برد. در این مقاله قصد داریم به نقد و بررسی گوشی گلکسی A34 سامسونگ بپردازیم و ببینیم که آیا با توجه به مشخصات و قابلیت‌هایی که ارائه می‌دهد، خرید آن منطقی است یا نه. با دیجی کالا مگ همراه باشید.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

مشخصات کلی گوشی هوشمند گلکسی A34 سامسونگ در یک نگاه


بررسی a34

سامسونگ اواخر سال ۱۴۰۱ گلکسی A34 را به عنوان جانشین گوشی میان‌رده و بسیار پرفروش‌ گلکسی A33 در اختیار کاربران قرار داد. قبل از اینکه به نقد و بررسی بخش‌های مختلف گوشی هوشمند گلکسی A34 سامسونگ بپردازیم و ببینیم که آیا این گوشی ارزش خرید دارد یا نه، خالی از لطف نیست که نگاهی به جدول مشخصات فنی این گوشی هوشمند میان‌رده داشته باشیم تا ببینیم وضعیت آن روی کاغذ به چه صورت است.

نام گوشی گلکسی  A34 سامسونگ
ابعاد و وزن ۱۶۱.۳ در ۷۸.۱ در ۸.۲ میلی‌متر/ ۱۹۹ گرم
مشخصات نمایشگر Super AMOLED با پشتیبانی از رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز، بیشینه‌ی روشنایی ۱۰۰۰ نیت – اندازه‌ی ۶٫۶ اینچی با تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل بر هر اینچ و وضوح ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ – نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ – نسبت نمایشگر به بدنه حدود ۸۴.۹ درصد – گوریلا گلس کورنینگ ۵ به عنوان محافظ نمایشگر
گواهی ضد آب و ضد گردوغبار IP67: در عمق ۱ متری آب تا ۳۰ دقیقه دوام می‌آورد.
کیفیت ساخت فریم و پنل پشتی از جنس پلاستیک باکیفیت
سیستم‌عامل و پردازنده اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI Core 5 سامسونگ / پردازنده‌ی ۶ نانومتری Dimensity 1080 مدیاتک همراه با پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G68 MC4
ترکیب حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم

۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم 

۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی و ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم

دوربین‌ها  ۴۸ مگاپیکسلی اصلی با فوکوس خودکار، با تشخیص فاز، لرزش‌گیر اپتیکال و با گشودگی دیافراگم f/1.8 – دوربین ۸ مگاپیکسلی اولترا واید با گشودگی دیافراگم f/2.2 و پوشش ۱۲۳ درجه – دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4
دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/2.2 
کیفیت فیلم‌برداری دوربین اصلی ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه – دوربین سلفی ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
باتری و شارژر  باتری غیر قابل تعویض ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – ۲۵ واتی شارژ
سایر مشخصات بلوتوث نسخه‌ی ۵.۳ – حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر – دو سیم‌ کارت – درگاه USB 2.0 – پشتیبانی از نسل پنجم اینترنت همراه (۵G) – اسپیکر – پشتیبانی از OTG – شتاب‌سنج – ژیروسکوپ – قطب‌نما
رنگ‌های قابل عرضه مشکی، نقره‌ای، خاکستری و سبز

بررسی گوشی A34؛ طراحی


بررسی گوشی a34

در نگاه اول، طراحی گوشی هوشمند جدید گلکسی A34 سامسونگ، ساده به نظر می‌رسد و همانند اکثر گوشی‌های میان‌رده‌ی این غول کره‌ای با یک گوشی هوشمند تمام پلاستیکی بزرگ روبرو هستیم که ابعاد آن ۱۶۱.۳ در ۷۸.۱ در ۸.۲ میلی‌متر است و وزن سبک حدود ۲۰۰ گرمی آن به هیچ عنوان در استفاده‌های طولانی‌مدت برای کاربران دردساز نخواهد بود. اما اگر نگاه دقیق‌تری به طراحی این گوشی هوشمند میان‌رده بیندازید، احتمالاً به شباهت‌های آن با طراحی گوشی‌های پرچم‌دار سری گلکسی S23 سامسونگ پی خواهید برد که سنسورهای دوربین در پنل پشتی به صورت جداگانه در کنار یک دیگر قرار گرفته‌اند. این گوشی هوشمند بسیار خوش‌دست است و بسیار گران‌تر از آنچه هست به نظر می‌رسد. اکثر کاربران تصور می‌کنند که شما جدیدترین و بهترین گوشی سامسونگ (سری S23) را خریداری کرده‌اید و این موضوع می‌تواند یکی از نقاط قوت بسیار خوب این گوشی هوشمند میان‌رده محسوب شود.

سامسونگ لبه‌های این گوشی هوشمند جدید خود را مربعی‌شکل همراه با یک انحنای کوچک طراحی کرده است. از آنجا که این گوشی در دسته‌ی گوشی‌های میان‌رده قرار می‌گیرد، حاشیه‌های تقریباً زیادی اطراف نمایشگر آن دیده می‌شود. اما نکته‌ی مثبت اینجاست که ضخامت این حاشیه‌ها نسبت به نسل قبلی بسیار نازک‌تر شده و در همه‌ی فریم‌ها این حاشیه‌ها ضخامت یکسانی دارند. دوربین سلفی نیز درون حفره‌ی نمایشگر قرار گرفته و دقیقاً وسط صفحه‌نمایش این گوشی تعبیه شده است. در فریم سمت راستی این گوشی هوشمند میان‌رده جدید سامسونگ دکمه‌‌ی پاور و دکمه‌های کم و زیاد کردن صدا دیده می‌شوند. در فریم پایینی شاهد قرارگیری یک میکروفون، پورت شارژ USB-C و بلندگو هستیم. در فریم سمت چپ نیز درگاه سیم کارت به چشم می‌خورد.

این گوشی به طور همزمان از دو سیم کارت فعال پشتیبانی می‌کند و همراه با کابل USB-C درون جعبه به کاربران تقدیم می‌شود، البته طبق معمول آداپتور شارژ درون جعبه‌ی آن وجود ندارد. اگر جزو کاربرانی هستید که با یک دست خود از گوشی استفاده می‌کنید، کار کردن با گلکسی A34 حس بسیار خوشایندی را به شما القا می‌کند. یکی از دیگر قابلیت‌های خوب طراحی این گوشی، پشتیبانی از گواهی IP67 است و این موضوع یعنی که شما می‌توانید از این گوشی هوشمند میان‌رده تا ۳۰ دقیقه در عمق یک متری سطح آب بهره ببرید. این ویژگی در نسل قبلی این گوشی نیز وجود دارد. همچنین عدم وجود درگاه ۳.۵ میلی‌متری هدفون، را می‌توان یکی دیگر از جنبه‌های منفی طراحی گلکسی A34 عنوان کرد.

طراحی a34

این گوشی هوشمند از درگاه کارت حافظه‌ی میکرو SD به صورت مشترکی با درگاه سیم کارت دوم بهره می‌برد که در صورت نیاز می‌توانید فضای ذخیره‌سازی این گوشی هوشمند را افزایش دهید. غول فناوری کره‌ای، میان‌رده‌ی جدید خود در رنگ‌های مشکی، نقره‌ای، خاکستری و سبز عرضه کرده که هر کدام از آن‌ها جذابیت‌های خاص خود را دارند. در مجموع برای بررسی طراحی این گوشی می‌توان گفت که گلکسی A34 سامسونگ از لحاظ طراحی، شباهت‌های بسیار زیادی به یک گوشی پرچم‌دار دارد و از این لحاظ بسیار منحصر‌به‌فرد است.


بررسی A34؛ نمایشگر و اسپیکر


گلکسی A34

گلکسی A34 سامسونگ جدا از حاشیه‌های نسبتاً باریک اطراف نمایشگر، با یک صفحه‌نمایش بسیار باکیفیت روانه‌ی بازار شده که برای یک گوشی در این رنج قیمتی، فوق‌العاده است. این گوشی هوشمند از یک نمایشگر بزرگ ۶.۶ اینچی از جنس Super AMOLED بهره می‌برد و قابلیت‌های بسیار خوبی نظیر تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل بر هر اینچ و وضوح ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ را به کاربران ارائه می‌دهد. سامسونگ نرخ رفرش ریت ۹۰ هرتزی گلکسی A33 را در این گوشی به رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی افزایش داده تا نمایشگر این گوشی اسکرول بسیار روان‌تری را در اختیار کاربران قرار دهد. اگر از گوشی هوشمند خود استفاده‌های عادی دارید، شاید تفاوت بین رفرش ریت ۹۰ و ۱۲۰ هرتزی برای شما خیلی محسوس نباشد. اما اگر از کاربران گیمر هستید، این قابلیت برای شما بسیار کاربردی خواهد بود.

به لطف قابلیتی به نام «Vision Booster» که سامسونگ سال گذشته با سری گوشی‌های گلکسی S22 معرفی کرده، روشنایی صفحه‌نمایش این گوشی هوشمند جدید می‌تواند تا ۱۰۰۰ نیت افزایش یابد، بنابراین در زیر نور شدید آفتاب به هیچ عنوان با مشکلی روبرو نخواهید شد و می‌توانید به راحتی از گوشی خود استفاده کنید. گوریلا گلس کورنینگ ۵ که مقاومت بسیار خوبی در برابر آسیب‌های احتمالی و خط‌وخش‌ها دارد، به عنوان محافظ نمایشگر این گوشی مورد استفاده قرار گرفته است. همه‌ی قابلیت‌های خوب پنل‌های AMOLED از نمایش رنگ‌ها به صورت پویا گرفته تا رنگ سیاه عمیق و زوایای دید گسترده، در این نمایشگر به وضوح قابل مشاهده هستند. نمایشگر این گوشی همانند گلکسی A54 می‌تواند حداقل ۶.۵ درصد از انتشار نور آبی را فیلتر کند. اگرچه صفحه‌نمایش این گوشی برخلاف بسیاری از رقبا از قابلیت HDR10+ پشتیبانی نمی‌کند، اما تماشای محتواهای ویدیویی در آن بسیار لذت‌بخش است.

گلکسی A34 از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر بهره می‌برد که سرعت عملکرد بسیار خوبی دارد و اثر انگشت شما را با دقت بالایی تشخیص می‌دهد. پس از بررسی های انجام شده، باید اشاره کنیم که نمایشگر گلکسی A34 را می‌توان یک صفحه‌نمایش پرچم‌دار در یک گوشی میان‌رده در نظر گرفت و مطمئناً از بسیاری از گوشی‌های هوشمند موجود در این بازه‌ی قیمتی عملکرد بهتری دارد. این گوشی همانند گلکسی A33 از یک سیستم صوتی متشکل از دو اسپیکر بهره می‌برد که یکی از آن‌ها در فریم پایینی و دیگری در فریم بالایی قرار دارد. به طور کلی سیستم صوتی این گوشی عملکرد خوبی دارد و صدایی تفکیک شده و شفاف را به گوش کاربران می‌رساند، اما باس چندان قوی ندارد. سامسونگ در این گوشی از قابلیت فوکوس (Voice Focus) بهره برده تا نویز محیط اطراف کاربر را در هنگام برقراری تماس‌ها فیلتر کند، اما این قابلیت موجب شده تا بلندی صدا در حین تماس چندان قابل افزایش نباشد.


بررسی گلکسی A34؛ عملکرد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری


گلکسی A34

سامسونگ که سال گذشته، گلکسی A34 را با پردازنده‌ی اگزینوس ۱۲۸۰ روانه‌ی بازار کرد، امسال اما رویکرد جدیدی را برای این گوشی هوشمند خود در نظر گرفته است. این شرکت کره‌ای، از پردازنده‌ی ۶ نانومتری Dimensity 1080 مدیاتک به عنوان مغز متفکر گلکسی A34 استفاده کرده که عملکرد بسیار خوبی دارد. همچنین باید به پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G68 MC4 نیز اشاره کنیم که در کنار تراشه‌ی مدیاتک به انجام وظیفه می‌پردازد. این تراشه‌ی ۵G جدید مدیاتک به دو هسته‌ی پرقدرت Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز مجهز شده که نسبت به نسل قبلی خود حدود ۲۰ درصد از لحاظ عملکردی بهتر و قدرتمندتر شده است. ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی نیز برای این گوشی هوشمند جدید در نظر گرفته شده که از درگاه کارت حافظه‌ی میکرو SD نیز پشتیبانی می‌کند و کاربران قادر خواهند بود تا فضای ذخیره‌سازی آن را تا حداکثر ۱ ترابایت افزایش دهند.

گلکسی A34 به لطف پردازنده‌ی قدرتمندش اسکرول بسیار روان و بدون لگ‌وباگی را به کاربران ارائه می‌دهد و اپلیکیشن‌ها با سرعت بسیار خوبی اجرا می‌شوند. البته این موضوع به این معنی نیست که در این گوشی به هیچ عنوان با لگ‌وباگ مواجه نمی‌شوید. گاهی اوقات یک سری لگ‌وباگ دیده می‌شود، اما به سرعت گذرا هستند و به هیچ عنوان در عملکرد کلی گوشی تأثیرگذار نخواهند بود. این گوشی مجهز به قابلیت بسیار کاربردی RAM Plus نیز است که از فضای ذخیره‌سازی گوشی برای افزایش مجازی مقدار حافظه‌ی رم موجود استفاده می‌کند تا اپ‌های بیشتری بتوانند در پس‌زمینه باز بمانند.

بررسی a34

با بررسی A34 می‌توان گفت که میان‌رده‌ی جدید سامسونگ عملکرد گیمینگ بسیار خوبی دارد و جدیدترین بازی‌های روز دنیا را بدون هیچ مشکلی برای شما اجرا می‌کند. البته در صورت استفاده‌ی زیاد از گوشی، شاهد داغ کردن آن خواهید بود، چراکه این گوشی میان‌رده از سیستم خنک‌کننده‌ی قدرتمندی بهره نمی‌برد. به طور کلی، این گوشی برای کاربرانی قصد انجام کارهای سنگین مثل انجام بازی را دارند، انتخاب خوبی محسوب می‌شود. گلکسی A34 از اینترنت نسل پنجم (۵G) نیز پشتیبانی می‌کند و از این لحاظ نیز حائز اهمیت است. سیستم‌عامل اندروید ۱۳ به صورت پیش‌فرض روی این گوشی هوشمند جدید سامسونگ نصب شده و رابط کاربری One UI 5.1 را اجرا می‌کند. سامسونگ وعده چهار سال ارتقای نرم‌افزاری بزرگ اندروید و پنج سال ارائه‌ی پک‌های امنیتی را به این گوشی هوشمند داده و این یعنی گلکسی A34 5G می‌تواند تا اندروید ۱۷ را دریافت کند و تا سال ۲۰۲۷ از حفره‌های امنیتی در امان باشد.


بررسی گوشی A34؛ دوربین


دوربین گوشی گلکسی a34

اگر گلکسی A34 را از لحاظ سیستم دوربین با گوشی نسل قبلی‌اش یعنی گلکسی A33 مقایسه کنیم، حداقل  روی کاغذ تفاوتی بین این دو گوشی هوشمند وجود ندارد. در پنل پشتی میان‌رده جدید سامسونگ ما شاهد قرارگیری سه سنسور دوربین هستیم که سنسور اصلی آن دقتی ۴۸ مگاپیکسلی دارد و در کنار آن سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۵ مگاپیکسلی ماکرو نیز به چشم می‌خورد.

با بررسی دوربین اولترا واید آغاز می‌کنیم. دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی این گوشی در نور روز عکس‌های بسیار خوبی ثبت می‌کند اما عکس‌های ثبت شده‌ی این گوشی در شب، نویز بسیار زیادی دارند. رزولوشن ۸ مگاپیکسلی برای ثبت جزئیات زیاد در عکس‌های فوق عریض به اندازه کافی بالا نیست و هنگام عکاسی در شب باید از حالت شب (Night mode) استفاده کنید. دوربین ماکرو در گوشی‌های میان‌رده معمولاً جنبه‌ی فانتزی دارند و این موضوع در مورد دوربین ماکروی ۵ مگاپیکسلی گلکسی A34 سامسونگ نیز به درستی صدق می‌کند. کیفیت تصاویر این دوربین چندان رضایت‌بخش نیست و به طور کلی خیلی نمی‌توانید روی عملکرد مناسب این سنسور دوربین حساب باز کنید.

نقطه‌ی قوت بزرگ سیستم دوربین این گوشی، سنسور ۴۸ مگاپیکسلی اصلی است که در نور روز تصاویر بسیار باکیفیتی را ثبت می‌کند و و محدوده‌ی دینامیکی خوبی نیز دارد. این سنسور دوربین قابلیت فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را نیز به کاربران ارائه می‌دهد. همچنین باید به لرزش‌گیر اپتیکال این دوربین نیز اشاره کنیم که عملکرد بسیار خوبی دارد. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی در شرایط نوری مناسب، عکس‌های بسیار خوبی می‌گیرد و نویز کمی در تصاویر آن دیده می‌شود. طیف گسترده‌ای از حالت‌های عکاسی و فیلم‌برداری در این گوشی هوشمند در دسترس کاربران قرار دارد. به طور کلی، اگرچه سیستم دوربین این گوشی روی کاغذ فرقی با سیستم دوربین نسل قبلی ندارد، اما از لحاظ نرم‌افزاری با به‌روزرسانی‌های بسیار خوبی همراه شده است.


بررسی گلکسی A34؛ باتری و شارژدهی


بررسی a34 سامسونگ

اکثر گوشی‌های هوشمند میان‌رده و حتی اقتصادی سامسونگ از یک باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی به عنوان منبع تغذیه استفاده می‌کنند و این موضوع در مورد گلکسی A34 نیز به درستی صدق می‌کند. از آنجایی که پردازنده‌ی مدیاتک این گوشی از لحاظ مصرف انرژی بهینه‌سازی شده است و انرژی زیادی مصرف نمی‌کند، با یک بار شارژ کامل این گوشی می‌توانید در حالت عادی تا حداکثر ۲ روز از آن بهره ببرید. اما اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که زیاد از گوشی هوشمند خود استفاده می‌کنید، باتری این گوشی می‌تواند حداکثر تا یک روز شما را در این زمینه همراهی کند. بررسی‌ها نشان داده که این گوشی پس از یک ساعت و نیم بازی کردن، تماشای ویدیو در یوتیوب و سپس ضبط ویدیو به مدت یک ساعت و نیم با دیتای روشن، حدود ۶۰ درصد شارژ داشته و این یعنی مجدداً باز هم می‌توانید از گوشی هوشمند خود در طول روز استفاده کنید.

گلکسی A34 سامسونگ از سرعت شارژ ۲۵ وات پشتیبانی می‌کند و این موضوع برای یک گوشی هوشمند میان‌رده قابل قبول است. این شارژر می‌تواند باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی هوشمند را در نیم ساعت حدود ۴۵ درصد و در یک ساعت حدود ۸۰ درصد شارژ کند. شارژ شدن کامل این باتری نیز به حدود یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد که به نظر کمی طولانی است. اگر از شارژر ۱۵ واتی برای شارژ کردن این گوشی استفاده کنید، باید برای شارژ شدن کامل آن حدود ۲ ساعت منتظر بمانید. وقتی گوشی را به شارژ می‌زنید، تخمینی از مدت زمان فول شارژ شدن باتری را به شما نشان می‌دهد. این گوشی از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند.


جمع‌بندی و سخن پایانی


بررسی گوشی a34

اکنون که به پایان بررسی A34 رسیدیم، باید بگوییم که گلکسی A34، میان‌رده‌ی جدید سامسونگ است که قابلیت‌ها و امکانات پیشرفته‌ای را به کاربران ارائه می‌دهد و در مجموع می‌تواند از پس انجام همه‌ی کارهای سبک و سنگین کاربران به خوبی و بدون مشکل خاصی بر بیاید. این گوشی نمایشگر فوق‌العاده باکیفیتی دارد که از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند. شارژدهی و قدرت پردازشی این محصول نیز بسیار خوب است و دوربین اصلی آن عکس‌های بسیار باکیفیتی را به ثبت می‌رساند. در رنج قیمتی گلکسی A34 می‌توان به رقبای خوبی نظیر شیائومی ۱۱T و گلکسی A73 سامسونگ اشاره کرد که اولی دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد و از سرعت شارژ ۶۷ واتی نیز پشتیبانی می‌کند. گوشی دومی نیز با دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی روانه بازار شده است.

گوشی موبایل شیائومی مدل 11T 21081111RG 5G دو سیم‌ کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A73 5G SM-A736B/DS دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت

مزایای گلکسی A34 سامسونگ

  • نمایشگر Super AMOLED باکیفیت با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی
  • پردازنده‌ی قدرتمند مناسب برای اجرا انواع اپلیکیشن‌ها
  • سیستم دوربین در مجموع باکیفیت

معایب گلکسی A34 سامسونگ

  • نداشتن جک صدا
  • قیمت گران

آیا شما خرید این گوشی جدید سامسونگ را به دیگران توصیه می‌کنید یا نظر دیگری دارید؟ به نظرتان گزینه‌های بهتری هم نسبت به این گوشی هوشمند میان‌رده در بازار هست؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را در این رابطه با ما و سایر کاربران دیجی کالا مگ در بخش کامنت‌ها به اشتراک بگذارید.

منبع: SamMobile

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
سوالات متداول در مورد گلکسی A34 سامسونگ
آیا دوربین گوشی گلکسی A34 سامسونگ از قابلیت فیلم‌برداری ۴K پشتیبانی می‌کند؟
بله. دوربین اصلی این گوشی قابلیت فیلم‌برداری ۴K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را به کاربران ارائه می‌دهد.
آیا گوشی گلکسی A34 سامسونگ برای اجرای اپلیکیشن‌های سنگین و بازی‌ها مناسب است؟
آیا گوشی گلکسی A34 سامسونگ ضد آب است؟
آیا گوشی گلکسی A34 سامسونگ جک ۳.۵ میلی‌متری صدا دارد؟
راهنمای خرید گوشی موبایل