برای خرید انواع فرش شوی خانگی به چه نکاتی باید دقت کنید؟

برای خرید انواع فرش شوی خانگی به چه نکاتی باید دقت کنید؟

به نقل از دیجیکالا:

اگر کف خانه‌ی شما هم همچون اغلب ایرانی‌ها با فرش پوشانده شده است و دیدن رد پاهای فرزندتان روی فرش‌ها که پس از بازی به خانه آمده است برای شما خوشایند نیست، احتمالا خرید یک فرش شوی اختصاصی ممکن است وسیله‌ای عاقلانه برای نظافت محیط باشد. همچنین اگر خانه‌ای کف پارکت یا سرامیک دارید، انتخاب یک سرامیک‌شوی حرفه‌ای می‌تواند محیطی بسیار تمیز را به شما هدیه کند کاری که حتی بهترین جاروبرقی‌ها هم نتوانند انجام دهند. سرامیک شوی‌ها و فرش‌شوی‌ها اگرچه مشخصاتی شبیه به یک جاروبرقی ایستاده دارند، اما این دسته از کالاها چیزی شبیه به جاروبرقی ایستاده‌ی استاندارد نیستند. درواقع دستورالعمل‌های این ماشین‌ها به شما می‌گوید که ابتدا با استفاده از یک جاروبرقی معمولی کف اتاق‌های خود را تمیز کنید، سپس از قالی‌شوی، سرامیک‌شوی یا موکت‌شویی برای تمیز کردن آلودگی‌های جاسازی شده در کف استفاده کنید.

معرفی انواع ماشین‌های تمیزکننده‌ی کف سخت و نرم

راهنمای جامع خرید فرش شوی خانگی

همچون اغلب کالاهای خانگی در بازار شناخت انواع مختلف یک محصول می‌تواند در انتخابی بهتر بسیار تاثیرگذار باشد. به همین دلیل هم در قسمت اول این نوشتار شما را با انواع سرامیک شوی و فرش شوی آشنا و مزایای هر یک را بازگو می‌کنیم.

فرش شوی (Carpet Extractors)

همانطور که از نام این سیستم کاملا مشخص است یک فرش شوی می‌تواند به راحتی سطوح نرمی مانند موکت و فرش را به سرعت و در راحت‌ترین حالت ممکن تمیز کند و عملا شما را از قالیشویی بی‌نیاز کند. به همین خاطر هم فرش‌شوی‌ها با قابلیت‌های قدرتمندی در تمیز کردن سطوح نرم و خشک به بازار عرضه شده‌اند.

جلادهنده‌ها یا براشرها (Burnishers)

همانطور که می‌دانید بسیاری از سطوح سخت به شکلی طراحی شده‌اند که در حالت عادی درخشندگی بالایی داشته باشند. در همین راستا هم وجود جلادهنده‌ها به عنوان نوعی سرامیک‌شوی می‌تواند نقش به‌سزایی در تمیز کاری حرفه‌ای‌تر داشته باشد. در حالت کلی، جلادهنده‌ها معمولا در محیط های داخلی و فقط بر روی سطوح سخت قابل استفاده هستند و از آنجایی که امکاناتی متنوع دارند، قابل خرید در انواع سایزها و مدل‌های متنوع هستند.

جارو سوییپر (Sweepers)

اصولا با وجود یک سوییپر می‌توانید به راحتی، زباله‌ها و گرد و خاک را از سطح هر نوع کف پوشی پاک کنید. البته باید توجه داشته باشید که این نوع از ماشین‌ها تنها شامل کفی‌های سخت نمی‌شوند بلکه کفی‌های نرمی مانند موکت و فرش را هم پشتیبانی می‌کنند. به‌علاوه با استفاده از یک سوییپر می‌توانید به سرعت داخل ماشین و حتی پارکینگ خود را تمیز کنید.

زمین شوی (Scrubbers)

طبیعی است که جارو کردن مکرر محیط با یک سوییپر می‌تواند به جمع‌آوری بهینه‌ی گرد و غبار و زباله ها از محیط به شدت یاری کند، اما خرید یک زمین شوی برای حذف سایر آلودگی‌ها و لکه‌ها، آن هم در مقیاس وسیع، بسیار کاربردی‌تر است. لازم به ذکر است که این نوع از ابزارهای شست‌شوی کف اغلب در داخل خانه و تنها بر روی سطوح سخت قابل استفاده هستند، این در حالی است که مدل‌های کوچک‌تر برای فضاهایی کوچک‌تر مانند داخل حمام و سرویس بهداشتی هم کاربردی است.

جاروبرقی‌ها

تمیز کردن فرش یا کف خانه با جاروبرقی از جمله فعالیت‌هایی است که این روزها همه با آن آشنا هستند. با این حال در کنار مدل‌های نام‌آشنای خانگی جاروبرقی های تجاری جزو گزینه‌هایی هستند که می‌توانند عملکرد و دوام قابل توجهی را نسبت به مدل‌های خانگی به کاربران هدیه کنند. به طور کلی جاروبرقی‌ها در انواع مدل‌ها با توجه به نیازهای شما از نوع عمودی، مخزن‌دار و سبک وزن گرفته تا مدل‌هایی با قابلیت مانور بر روی راه پله‌ها و کفی‌های سخت را شامل می‌شود. انواع جاروبرقی‌ها در نمونه‌های سیم‌دار و شارژی در بازار وجود دارند که در زمان تمیز کردن لابی‌ها یا مکان‌هایی که به پریز برق دسترسی وجود ندارد، کاملا کاربردی‌اند.

۵ نکته‌ی اساسی که قبل از انتخاب و خرید فرش شوی باید بدانید

5 نکته‌ی اساسی که قبل از انتخاب و خرید فرش شوی باید بدانید

در همین ابتدای مقاله باید اشاره کنیم که اگرچه مدل‌هایی از فرش شوی با ظرفیت‌های دوبرابری نسبت به مدل‌های معمول بازار وجود دارد اما این دسته از ماشین‌ها لزوماً دو برابر مدل‌های ساده‌تر تمیزکاری را بهتر انجام نمی‌دهند. در کنار این اصل در نظر گرفتن نکات پیش‌رو هم می‌تواند در انتخاب فرش‌شویی مناسب شما را راهنمایی کند.

۱. اهمیت وزن فرش شوی در زمان انتخاب کالا

به طور کلی ماشین‌های فرش‌شوی وقتی خالی هستند، سنگین‌اند؛ چه برسد به اینکه بعد از پر کردن مخزن با پودر و آب بخواهید آن را جابه‌جا کنید! در چنین حالتی قالی‌شوی به معنی واقعی کلمه سنگین‌تر می‌شود. یک مخزن پر از محلول تمیزکننده حدودا ۳ الی ۷ کیلوگرم بسته به مدل کالا به وزن آن اضافه می‌کند.

به یاد داشته باشید سنگین‌ترین مدل‌های قالی‌شوی خانگی وزنی به اندازه‌ی حدودا ۲۹ کیلوگرم دارند که ممکن است در صورت پر شدن با محلول شست‌وشو حرکت و مانور دادن آن برای یک نفر دشوار باشد. در عین حال سبک‌ترین نمونه‌های این محصول در حالت خالی تنها ۶ کیلوگرم وزن دارد و هنگامی که مخزن پر است، وزن آن به حدودا ۸ کیلوگرم می‌رسد. بنابراین انتخاب فرش‌شوی‌هایی با وزن مناسب، دسته و قابلیت حمل آسان جزو اولین نکات در خرید این نوع ماشین‌ تمیزکاری خانه است.

۲. بررسی تنظیمات و لوازم جانبی ماشین

انتخاب فرش‌شوی‌هایی با وزن مناسب، دسته و قابلیت حمل آسان جزو اولین نکات در خرید این نوع ماشین‌ تمیزکاری خانه است.

در زمان خرید فرش شوی تنظیمات، لوازم جانبی، طول سیم و خرطوم دستگاه را بررسی کنید. برخی از قالی‌شوی‌ها تنها یک مخزن دارند. در حالی که برخی مدل‌های دیگر بازار دارای دو مخزن مجزا، یکی برای آب و دیگری برای محلول تمیز کننده است. توصیه می‌کنید در زمان انتخاب به گزینه‌های دو مخزن بیشتر فکر کنید، چرا که راحت‌تر از سایر مدل‌ها هستند. برخی از قالی‌شوی‌ها می‌توانند به طور خودکار ماده‌ی تمیز کننده را به آب اضافه کنند و شما را از زحمت اندازه‌گیری میزان آب مخزن و بررسی مقدار لازم پاک‌کننده در هر بار استفاده نجات دهند.

برخی از تولیدکنندگان ادعا می‌کنند که فرش‌شوی‌هایی که دارند می‌تواند سطوح سخت مانند چوب، کاشی و همچنین فرش‌ها را تمیز کند. همچنین نمونه‌هایی در بازار وجود دارند که دارای تنظیمات خشک هستند تا بتوانید بعد از تمیز کردن اولیه‌ی محیط آب بیشتری را جمع کند و ممکن است زمان خشک شدن را تسریع کند. در مورد لوازم جانبی، اگرچه یک برس چرخان مستقل تمیز کردن ایدئال سطوح را تضمین نمی‌کند، اما این نوع از برس‌ها نسبت به یک برس ثابت (یا اصلاً بدون برس) در هر حالتی انتخابی بهتر‌ هستند. برخی از فرش‌شوی‌های بازار ابزارهای مختلفی را برای کاربردهای خاص ارائه می‌دهند، که می‌توان به لوازمی همچون تمیزکننده‌ی روکش مبلمان، برس پاک‌سازی لکه‌های کوچک، تمیزکننده‌‌ی پله‌ها، گوشه‌ها و شکاف‌ها اشاره کرد.

وجود یک سیم بلندتر و یک خرطوم بلندتر در ساختار دستگاه می‌تواند کمی از تلاش شما برای تغییر موقعیت صرفه‌جویی کند. گزینه‌هایی با سیم‌هایی به طول ۲۰ تا ۲۲ فوت (۶ الی ۷ متر) جزو معقول‌ترین انتخاب‌ها هستند. با این حال تعداد کمی فرش‌شوی با سیمی به طول بیش از ۸ متر در بازار وجود دارد. به یاد داشته باشید که خرطومی بلند هم به اندازه‌ی سیم برق بااهمیت است. چنین وسیله‌هایی سنگین هستند و احتمالا هیچ‌کس دوست ندارد که دائما آن را برای یک تمیزکاری ساده در پله‌ها بکشد و جابه‌جا کند. اغلب مدل‌های کاربردی بازار خطومی به اندازه‌ی ۲.۵ الی ۳ متر دارند، اگرچه برخی از مدل‌ها، به ویژه پاک کننده‌های صنعتی، با خرطوم‌های بلندتری عرضه می‌شوند.

۳. از محلول استاندارد برای دستگاه استفاده کنید

تولیدکنندگان توصیه می‌کنند که از محلول تمیزکننده اختصاصی ماشین در زمان استفاده از آن استفاده کنید، چراکه در صورت استفاده از سایر پاک‌کننده‌ها و آسیب به دستگاه، مشکل شما شامل گارانتی نمی‌شود.

۴. صدای بلند قالی شوی را در نظر داشته باشید

یک جاروبرقی متوسط می‌تواند تا ۷۰ دسی‌بل صدا تولید کند. با این حال صدای قالی شوی‌ها بسیار بسیار بلندتر از این مقدار است. در حالت کلی میانگین سطح نویز چنین سیستم‌هایی ۸۰ دسی‌بل بود. (در مقیاس دسی‌بل، صدای ۸۰ دسی‌بلی دو برابر بلندتر از ۷۰ است!). به همین علت هم توصیه می‌کنیم که در زمان کار با این ماشین از محافظ شنوایی استفاده کنید، به خصوص اگر برای مدت طولانی از دستگاه استفاده می‌کنید.

۵. نظافت با فرش‌شوی زمان‌بر است

راهنمای جامع خرید فرش شوی خانگی به همراه پرفروش‌ترین مدل‌ها

زمانی که می‌خواهید از یک جاروبرقی استفاده کنید تنها کافیست که آن را از کمد بیرون بیاید. اما در مورد قالی‌شوی چطور؟ داستان به سادگی قبلی نیست. ابتدا باید بخش مدنظر خود را با جاروبرقی تمیز کنید. سپس دستگاه را با محلول تمیز کننده و آب پر کنید. بعد از این کار، آن را مانند جاروبرقی به زمین فشار می‌دهید و می‌کشید. همچنین به منظور خشک کردن قالی، ماشه را رها کنید و همان مراحل را کامل کنید. از طرفی پس از تمیزکاری باید قبل از اینکه شما (یا حیوانات خانگی‌تان) روی آن راه برود باید اجازه دهید که فرش کاملا خشک شود. پس از این کار باید دستگاه را از برق بکشید، مخزن را تمیز کنید، و هر گونه زباله را از برس‌ها به دنبال دستورالعمل‌های دستگاه جدا کنید. به همین دلایل هم تاکید داریم که کار با یک ماشین فرش شوی چندان هم راحت نیست.

نکات کلیدی در انتخاب انواع سرامیک‌شوی

حال که با نکات اساسی در خرید فرش شوی آشنا شدید وقت آن است که نگاهی هم به موارد مهم در خرید سرامیک‌شوی بیاندازید.

سرامیک شوی شارژی یا برقی؟

طی یک نگاه کلی بسته به اینکه چقدر انعطاف‌پذیری و جابه‌جایی دستگاه برای شما مهم است، می توانید گزینه‌های شارژی را در اولویت خود قرار دهید. با این حال، سرامیک‌شوی شارژی ممکن است به مرور زمان دچار مشکلات مربوط به باتری شوند بنابراین قبل از خرید مطمئن شوید که باتری کار شده بر روی دستگاه از نوع لیتیوم یونی است. محصولات سیمی برای فضاهای کوچک انتخابی بهتر هستند و امکان مانور در همه‌ی بخش‌های اتاق را دارند. بننابراین اگر فضای کوچکی دارید سخت‌گیر نباشید.

وجود یک سیم بلندتر و یک خرطوم بلندتر در ساختار دستگاه می‌تواند کمی از تلاش شما برای تغییر موقعیت صرفه‌جویی کند. گزینه‌هایی با سیم‌هایی به طول ۶ الی ۷ متر جزو معقول‌ترین انتخاب‌ها هستند.

مدل‌های چند منظوره را انتخاب کنید

بعضی از سرامیک‌شوی‌ها می توانند با جدا کردن یک ضمیمه، تبدیل به جلادهنده شوند و در کنار تمیز کردن محیط، رنگ و رخی خاص به سرامیک‌ها دهند. در واقع سیستم‌هایی که به راحتی روی هر سطحی قابل استفاده‌اند، هم سرمایه‌گذاری خوبی از لحاظ ارزش خرید دارند و هم در مواردی قابلیت کوچک‌ شدن دارند، که برای خانه‌هایی با مشکل کمبود فضا کاربردی است.

هزینه‌های جاری را در نظر بگیرید

نباید فراموش کنید که دستگاه های سرامیک شوی یا به طور کلی کف شوی به موارد مصرفی‌ای مانند فیلتر، انواع برس و البته مواد شیمیایی پاک‌کنند، احتیاج دارند. با توجه به همین مساله هم در زمان خرید توجه داشته باشید که آیا موارد مصرفی دستگاه به راحتی قابل دسترسی هست یا خیر؟ لازم به ذکر است که این موضوع شامل فرش شوی هم می‌شود.

وزن کم، انعطاف‌پذیری بالا همراه با سری‌های بزرگ

قابلیت مانور آسان و منعطف، عدم فشار به دست در زمان کار با سیستم و وجود کارتریج قابل شارژ مجدد همه و همه ازجمله ویژگی‌های یک محصول باکیفیت است. وجود سری بزرگ همراه با پد یا پدهای میکروفایبر هم از جمله دیگر مواردی است که در زمان خرید سرامیک‌شوی باید به آن توجه کنید.

معرفی پرفروش‌ترین مدل‌های فرش شوی

در این بخش از راهنمای جامع خرید فرش‌شوی خانگی به سراغ معرفی انواع محصولات پرفروش در سایت دیجی‌کالا می‌رویم تا به کمک آن بتوانیم به شما در انتخاب و خرید راحت‌تر فرش شوی کمک کنیم.

فرش شوی و مبل‌شوی درما مدل BY100

وسیله‌ی پیش روی یک دستگاه چندمنظوره (فرش‌شوی و مبل‌شوی) از برند خوش‌نام شیائومی است که به کمک آن می‌توانید به راحتی و به سرعت محیط مدنظر خود را پاک کنید. این مدل فرش‌شوی مجهز به جت قوی، برس پر فشار و عملکردی برجسته است که می‌تواند لکه‌ها را پاک کند. فرش شوی و مبل‌شوی درما مدل BY100 وزنی به اندازه‌ی ۵.۶ کیلوگرم دارد و با وجود مخزن ۱.۶ لیتری، عملکرد مرطوب و خشک و توان مکش ۱۱۵۰۰ پاسکال یکی از محصولات خوش‌قیمت و باکیفیت برای خرید است.

فرش شوی و مبل شوی درما مدل BY100

سرامیک شوی و فرش شوی بیسل مدل hydrowave

اگر از بین بردن لکه‌های قدرتمند از فرش و سطوح برای شما مهم است مسلما سرامیک شوی و فرش شوی بیسل مدل hydrowave یکی از بهترین گزینه‌های پیش روی شماست. این مدل فرش‌شوی وزنی کم (حدودا ۵ کیلوگرم) دارد و از نوع سیمی به شمار می‌رود. طول سیم این نوع کالای خانگی ۶ متر است و به همین دلیل هم آزادی عمل مناسبی را در زمان جابه‌جایی به شما می‌دهد. فرش شوی بیسل مدل hydrowave محصولی دو مخزن با مخزن اصلی‌ای به ظرفیت ۱.۷ لیتر است که علاوه بر سطح صدای نه‌چندان بالا در زمان استفاده کاملا راحت و کاربردی است.

سرامیک شوی و فرش شوی بیسل مدل hydrowave

فرش شوی و مبل شوی وکس مدل CDSW-MPXP

اگر خانه‌ای با متراژ بالا دارید و جزو خانوداه‌های پرجمعیت به حساب می‌آیید، فرش شوی و مبل شوی وکس مدل CDSW-MPXP می‌توان کالایی مناسب برای شما باشد. از جمله ویژگی‌های این محصول می‌توان به وجود دو مخزن در ساختار ماشین، وزن ۴.۵ کیلوگرمی سیستم، ظرفیت مخزن ۱.۱ لیتری آن، حداکثر توان ۴۰۰ وات، طول سیم ۵.۵ متری، شعاع کارکرد ۶.۷۵ متری و پشتیبانی از انواع سطوح در آن اشاره کرد.

فرش شوی و مبل شوی وکس مدل CDSW-MPXP

فرش شوی و مبل شوی مدل کیوواک کد ۶۴۱۲۷۷

فرش شوی و مبل‌شوی مدل کیوواک کد ۶۴۱۲۷۷ یک ماشین همه کاره و ساخت کشور ترکیه است که قابلیت تمیز کردن موکت، فرش، سنگ و سرامیک را دارد. جالب است بدانید که این دستگاه دارای دمنده‌ی هوای گرم است که می‌توان بعد از شست‌وشوی مبل و فرش آن را خشک هم کند. این سیستم دو مخزن (مخزن اصلی به ظرفیت ۸ لیتر و دومی به ظرفیت ۷ لیتر) دارای چرخ‌هایی به منظور راحتی در جابه‌جایی با وجود وزن ۱۲ کیلوگرمی آن است و با وجود پارویی‌ای بسیار مقاوم گزینه‌ای مناسب برای شست‌وشوی انواع فرش‌ها است.

فرش شوی و مبل شوی مدل کیوواک کد 641277

فرش شوی و مبل‌شوی بیسل مدل ۲۸۸۹K

مبل شوی بیسل مدل ۲۸۸۹K گزینه‌ای ایدئال برای خانه‌هایی متوسط و با وزن ۵.۶ کیلوگرمی است که ظرفیت مخزن آب آن به ۲.۴ لیتر می‌رسد. این مدل فرش‌شوی خانگی در دیجی‌کالا توانی ۶۰۰ وات دارد و مخزن دوم آن از ظرفیتی به اندازه‌ی ۱.۷ لیتر پشتیبانی می‌کند.

فرش شوی بیسل مدل 2889K

فرش شوی و مبل‌شوی درما مدل BY200

یکی دیگر از نمونه کارهای برند خوش نام شیائومی فرش شوی و مبل شوی درما مدل BY200 است. از جمله مشخصه‌های این کالای خانگی می‌توان به وزن کم دستگاه (۵ کیلوگرم)، سیم ۵ متری، امکان پشتیبانی از دو قدرت ۹ و ۱۱.۵ کیلوپاسکالی، حداکثر توان ۸۵۰ واتی و دو مخزن (یکی به ظرفیت ۱.۶ لیتر و دیگری ۱.۴ لیتر) اشاره کرد.

فرش شوی و مبل شوی درما مدل BY200

فرش شوی و مبل شوی درما مدل BY100

فرش شوی و مبل شوی درما مدل BY100 گزینه‌ای جمع و جور و چندمنظوره است که با توجه به عملکردهای برجسته‌ای که دارد می‌توان از آن برای شست‌وشوی موکت و فرش‌ها استفاده کرد. این مدل فرش‌شوی دارای عملکرد مرطوب و خشک است و با وجود دو مخزن (مخزن اصلی به ظرفیت ۳ لیتر و دومی ۱.۶ لیتر) در طراحی خود یکی از بهترین نمونه‌های بازار با قیمتی اقتصادی است.

فرش شوی و مبل شوی درما مدل BY100

فرش شوی و مبل شوی مولن مدل ۱۰۳۲

فرش شوی و مبل شوی مولن مدل ۱۰۳۲ آخرین محصول پرفروش‌ در این راهنمای خرید است که مشخصات آن شامل وزن ۴.۵ کیلوگرمی، طول سیم ۱۸۰ سانتی‌متری، توان مصرفی ۱۸۰۰ واتی و مجهز به سیستم هیتر گرمایشی خشک‌کن مبل و فرش می‌شود. این مدل کالای خانگی یکی از گزینه‌های میان‌رده‌ی بازار است که با توجه به مشخصه‌هایی که دارد برای محیط‌هایی با ابعاد متوسط کاربردی است.

فرش شوی و مبل شوی مولن مدل 1032

منبع: CR

پاسخ به سوالات متدوال
قیمت دستگاه فرش شویی خانگی چقدر است؟
شما با مبلغی در حدود ۶ الی ۲۰ میلیون تومان بسته به مدل انتخابی می‌توانید یک فرش‌شوی باکیفیت را از دیجی‌کالا خریداری کنید.
بهترین برند فرش‌شوی چیست؟