این روزها تهیه غذا برای افرادی که اگر ورزشکار هستند یا رژیم خاصی را دنبال میکنند، آنچنان سخت نیست.
همشهری – سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه خورشت کدو حلوایی با عدس را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
خورشت کدو حلوایی و عدس
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد: برای ۴ نفر
مواد لازم:
کدو حلوایی:۳۰۰ گرم
عدس:۳۰۰ گرم
مغز گردو پودر شده: ۳۰۰ گرم
سیر: ۴ حبه
شکر: یک قاشق چایخوری
رب آلوچه یا رب آلبالو: یک قاشق غذاخوری
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
۱: در ابتدا عدسها را بپزید تا نرم شوند. در این مدت، سیرها را رنده کرده و کدو حلواییها را به تکههای مکعبی خرد کنید. گردوها را هم در غذاساز پوره کنید.
۲: سیرها را در قابلمه سرخ کنید. بعد پودر گردوها را به سیر بیفزایید و تفت دهید. سپس رب انار، رب آلوچه یا آلبالو، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به مواد بیفزایید. حالا آب جوش را داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا با حرارت ملایم گردوها روغن بیندازند.
۳: در این فاصله کدو حلواییهای را داخل تابهای تفت دهید تا کمی طلایی شوند. بعد زعفران دم کرده و شکر را روی کدو حلواییها بریزید تا کاراملی شوند.
۴: در انتها کدوحلواییها و عدسهای پخته شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
نکته:
اگر میخواهید گردوی خورشت شما روغن بیشتری پس بدهد، کافی است چند تکه یخ داخل آن بریزید تا به اصطلاح به گردوها شوک وارد کند.