کنگر از آن دست سبزیهای کوهی است که با آن غذاهای پرطرفداری از جمله خورش و آش درست میکنند. این غذاها بهدلیل وجود کنگر، فصلی هستند چون این سبزی در بهار و تا اوایل تابستان برداشت میشود.
همشهری: تا دیر نشده آستینها را بالا بزنید و برای تهیه این آش فصلی خوش طعم دست به کار شوید. در ادامه روش پخت آش کنگر برای ۴ نفر آموزش داده میشود. توجه کنید که زمان پخت این آش خوش طعم حدود ۲ ساعت است؛ البته به شرطی که حبوبات را قبلا در آب خیسانده باشید. از طرفی با توجه به اینکه کنگر طبیعت گرم و خشکی دارد، این آش با ماست تهیه میشود.
مواد لازم:
تخممرغ: یک عدد
آرد: یک قاشق سوپخوری
ماست: یک لیوان
سبزی آش خردشده: یک کیلو
کنگر خرد شده: نیم کیلو
آب قلم:۴ لیوان
گندم و نخود: هر کدام ۱۰۰ گرم
پیاز سرخشده و نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. پیازداغ، نخود و گندم را کمی تفت دهید و همراه آب قلم روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.
۲.کنگر واش سبزی را به مواد آماده شده اضافه کرده و اجازه دهید تا آش کاملا بپزد.
۳. تخممرغ را با آرد و ماست هم بزنید و روی آن کمی آب جوش بریزید.
۴-بعد از اینکه دمای مواد ولرم شد آن را داخل قابلمه مدام هم بزنید تا همراه آش چند دقیقهای جوش بخورد.
۵. آش آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظرتان بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید.
نکته: برای آنکه ماست در آش بهاصطلاح نبرد، آن را خیلی خوب بزنید و وقتی به آش اضافه کردید تا زمان جوش آمدن همزدن را ادامه دهید.