به نقل از دیجیکالا:
اطلاعات جدیدی از خط داستانی فیلم «برزخ» (Limbo) به کارگردانی الخاندرو گونزالس اینیاریتو منتشر شده است.
تقریبا ۶ سال از زمان اکران فیلم تحسین شده «بازگشته» میگذرد و بالاخره اینیاریتو قصد دارد با فیلم جدیدی به سینماها بازگردد. گزارشهای تازه نشان میدهند هفتمین فیلم بلند داستانی این کارگردان برندهی اسکار سویههایی از روند اجتماعی و سیاسی شکلگیری مکزیک مدرن را نشان خواهد داد. بنا بر گزارش یک رسانهی مکزیکی به نام El Universal، داستان فیلم برزخ در اثنای جنگ آمریکا و مکزیک، طی سالهای ۱۸۴۶ تا ۱۸۴۸ رقم میخورد. اینطور که پیداست تیم سازنده قصد دارند یک ماکت دقیق از قلعهی چپولتپک را به منظور تصویرگری اتفاقات جنگ چپولتپک در سال ۱۸۴۷ بسازند. در جنگ چپوتلپک کودکان بسیاری در دفاع از این قلعه جان باختند و به همین دلیل تصاویر آنها با غرور و افتخار سقف ورودی اصلی این کاخ را مزین کرده است.
چندی قبل تصاویری از لباسها و محیطهای برزخ منتشر شده بود که نشان میداد پوشش شخصیتهای این فیلم مدرنتر از مکزیکیهای قرن نوزدهم است، به همین خاطر تصور میکنیم داستان اثر جدید اینیاریتو در دو خط زمانی متفاوت روایت شود.
برزخ دومین فیلم اینیاریتو بوده که در مکزیکوسیتی ساخته میشود. او تا به امروز تنها فیلم «عشق سگی» (Amores Perros) را در پایتخت مکزیک جلوی دوربین برده بود. همچنین برزخ نخستین فیلم غیرانگلیسیزبان اینیاریتو پس از «زیبا» (Biutiful) محصول ۲۰۱۰ به شمار میرود. بازیگر نقش اصلی این فیلم دانیل خیمنس کاچو خواهد بود که بیشتر او را با فیلم «تربیت بد» به کارگردانی پدرو آلمودوار به خاطر میآوریم. خیمنس کاچو سابقهی بازی در فیلمهای دیگری همانند «احساس مالکیت»، «کسی به سرهنگ نامه نمینویسد» و «بیگانه را بگیر» را هم در کارنامه دارد.
اینیاریتو در فیلم برزخ به جای همکاری با امانوئل لوبزکی مکزیکی سراغ داریوش خُنجی، فیلمبردار ایرانی-فرانسوی تبار بهعنوان مدیر فیلمبرداری هفتمین فیلمش رفته است. لوبزکی در سالهای ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ جایزهی اسکار بهترین فیلمبرداری را از آن خود کرد که دوتا از این جوایز به خاطر فیلمهای «مرد پرندهای» و بازگشته به کارگردانی اینیاریتو بود. از آنسو خُنجی سابقهی همکاری با کارگردانهایی همانند رومن پولانسکی، وودی آلن، وونگ کار وای، میشائل هانکه، دیوید فینچر و برادران سَفدی را در کارنامه دارد و از میان آثاری که فیلمبرداری کرده میتوان به «هفت»، «نیمهشب در پاریس»، «عشق» و «الماسهای تراشنخورده» اشاره کرد.
منبع: The Film Stage