فضاپیمای بپیکلمپو یک فضاپیمای عطارد شناس است که برای شناسایی سیاره عطارد به فضا پرتاب شده است. این فضاپیما در مسیر خود برای رسیدن به عطارد از کنار زمین گذشت و توانست عکس های زیبایی را ثبت کند. به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی تکنا، فضاپیمای بپی کلمبو (Bepicolombo) مربوط به آژانس فضایی اروپا و همچنین […]
فضاپیمای بپیکلمپو یک فضاپیمای عطارد شناس است که برای شناسایی سیاره عطارد به فضا پرتاب شده است. این فضاپیما در مسیر خود برای رسیدن به عطارد از کنار زمین گذشت و توانست عکس های زیبایی را ثبت کند.
به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی تکنا، فضاپیمای بپی کلمبو (Bepicolombo) مربوط به آژانس فضایی اروپا و همچنین آژانس هوا فضای ژاپن در مسیر خود برای رسیدن به سیاره عطارد از کنار زمین گذشت و تصاویری از این نزدیکی ثبت کرد. این سیاره روز جمعه از کنار زمین گذشت و اکنون در مدار خود به سمت عطارد در حرکت است. نزدیکی این فضاپیما به کره زمین در نزدیکی اقیانوس اطلس جنوبی بود و تلسکوپ های این منطقه عبور این فضاپیما را ثبت کرده اند.
بپی کلمپو، که نام خود را از دانشمند ایتالیایی به نام جوزپه بپی کلمبو گرفته است، حدود 1 سال و نیم پیش به فضا پرتاب شد و قرار است پس از دوبار گردش به دور زهره و 6 مرتبه گذر از عطارد، به خود سیاره عطارد برسد. در واقع در ماه اکتبر و با گذر از کنار زهره می تواند تصاویری از این سیاره ارسال کند. ماموریت این فضاپیما تا 2025 طول خواهد کشید. این فضا پیما با خود سه دوربین از نوع GoPro حمل می کند. داده های ارسالی این فضاپیما در آینده برای کالیبراسیون ابزارهای علمی همراه با این فضاپیما استفاده خواهد شد. دانشمندان امیدوارند این فضاپیما بتواند مطالعات گسترده ای را در زمینه میدان مغناطیسی، مگنتوسفر و ساختار و سطح داخلی عطارد انجام دهد.