آلبوم جدید همایون شجریان پس از ۷ سال

آلبوم جدید همایون شجریان پس از ۷ سال

همایون شجریان همراه با کیخسرو پورناظری پس از ۷ سال بررسی و با هدف تولید موسیقی اصیل آلبوم «ش م س» را منتشر خواهند کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، آلبوم «ش م س» که ریشه موسیقایی را روایت می‌کند با صدای همایون شجریان و آهنگسازی کیخسرو پورناظری در ۶ قطعه در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

همایون شجریان با اشاره به آلبوم «ش م س» گفت: استاد پورناظری همیشه کارهای خود را با عشق و شبیه مینیاتور می‌سازند و سال‌ها برای این آلبوم زحمت کشیدند و می‌توانم بگویم که موسیقی آلبوم «ش م س» در کارنامه کاری بنده نیز ماندگار خواهد شد.

همچنین کیخسرو پورناظری آهنگساز این آلبوم در ادامه می‌گوید: خوشحالم که با سلاله ادب و چهره به حق آواز ایران، همایون شجریان، کاری مشترک دارم. «ش م س» برگرفته از نام شمس تبریزی است و این نام از این رو انتخاب شده تا بیش از پیش در احوالات و آموزه‌های شمس تبریزی مطالعه شود.

همایون شجریان خواننده، آهنگساز و نوازنده موسیقی سنتی ایرانی فرزند محمدرضا شجریان خواننده موسیقی ایران کنسرت‌های بسیاری را با چهره‌های شناخته شده موسیقی ایرانی اجرا کرده است. نسیم وصل اولین آلبوم همایون است که در سال ۱۳۸۲ منتشر شد؛ قبل از آن در صحنه کنسرت‌ها به هم‌خوانی با پدرش مشغول بود و ساز کمانچه را در زمان هنرستان به عنوان ساز تخصصی خود انتخاب کرد.

کیخسرو پورناظری، موسیقیدان، نوازنده و آهنگساز ایرانی متولد ۷ خرداد ۱۳۲۲ در کرمانشاه می‌باشد. بخشی از شهرت او به دلیل ایجاد گروه شمس (که به گروه تنبور شمس معروف است)، تلاش‌های فراوان جهت ایجاد فضایی متناسب با نگاهی جدید به گروه نوازی تنبور و رشد موسیقی کردی و سنتی است.

از سال ۸۸ تا کنون همایون شجریان و پورناظری‌ها همکاری موسیقایی را با هم آغاز کرده و کنسرت‌های متعددی را در ایران و جهان بر روی صحنه برده‌اند. همکاری‌های همایون شجریان بیشتر با پسران پورناظری «سهراب» و «تهمورس» بوده است.

همکاری های اخیر پورناظری ها و همایون شجریان با توجه به نوآوری های چشمگیر صورت گرفته در زمینه نحوه آهنگسازی، اجرای آواز سنتی، ارکستراسیون و شیوه به کارگیری سازهای سنتی در سطح کلان می تواند برای موسیقی ما ثمرات خوبی در پی داشته باشد. در این مجموعه کنسرت ها برای اولین بار آواز “همایون شجریان” با نوای مقامی ساز تنبور همراه شد که یک تجربه جالب توجه در نوع خود بود. اینکار می تواند به پیوند هرچه بیشتر میان موسیقی سنتی و مقامی ما کمک بسیاری کند.