از امروز مرحله دوم کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا آغاز می شود و برآوردها حاکی از این است که روزانه ۵۰ هزار مجوز کاغذی به مجور الکترونیک تبدیل شود.
به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار، همه مجوزهای کاغذی باید به مجوز الکترونیکی دارای شناسه یکتا تبدیل شوند و طبق اعلام مرکز ملی بهبود فضای کسبوکار وزارت اقتصاد، صاحبان مجوزهای کاغذی تا ۲۵ اردیبهشت برای تبدیل مجوز خود فرصت دارند.
رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسبوکار وزارت اقتصاد با اشاره به این الزام قانونی گفت: طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار که ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ ابلاغ و از امروز ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ لازمالاجرا شده است، همه مجوزها تا ۲ سال بعد از اجرای قانون باید به مجوزها الکترونیکی تبدیل شوند و بعدازآن دیگر ادارات دولتی نباید مجوزهای کاغذی را بپذیرند.
سید امیر سیاح، در گفتوگو با همشهری تأکید کرد: بعد از این مهلت قانونی ارائه همه خدمات دولتی به مجوزهای کاغذی متوقف خواهد شد و بر همین اساس، از کسانی که هنوز مجوز کاغذی خود را تبدیل نکردهاند میخواهیم در مهلت باقیمانده به درگاه ملی مجوزها مراجعه کرده و مجوز خود را بهآسانی به شناسه یکتا تبدیل کنند.
او درباره آخرین وضعیت تبدیل مجوزهای کسبوکار، اظهار کرد: در بهمن و اسفند سال قبل و بعد از آماده شدن زیرساختها، برای تبدیل مجوزها فراخوان دادیم که ۳۰۰ هزار مجوز کاغذی به مجوز الکترونیک تبدیل شد و حدود ۲ میلیون مجوز دیگر باقیمانده که تا ۲۵ اردیبهشت باید تبدیل شود.
رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسبوکار وزارت اقتصاد، اعلام کرد: از امروز (شنبه) دومین مرحله کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوز الکترونیک دارای شناسه یکتا آغاز میشود و برآورد میکنیم بهطور میانگین هر روز ۵۰ هزار مجوز تبدیل شود.
سیاح با تأکید بر اینکه بعد از اتمام مهلت قانونی تبدیل مجوزها، هیچ استثنایی برای ارائه خدمات به مجوزها کاغذی وجود نخواهد داشت، گفت: فرایند تبدیل مجوز بسیار ساده است و ضمن اینکه فایل راهنمای آن در درگاه ملی مجوزها وجود دارد، صاحبان مجوز کاغذی میتوانند فقط با کارت ملی و پروانه کسب و خود در هر ساعتی از شبانهروز وارد درگاه ملی مجوزها شده و مجوز خود را بهآسانی به شناسه یکتا تبدیل کنند.
او با اشاره به اینکه در جریان تبدیل مجوزها، چندین دستگاه و سرور باید همزمان درگیر شوند، به صاحبان مجوز کاغذی توصیه کرد مراجعه خود به درگاه ملی مجوزها را به ساعت پیک کار اداری یعنی از حوالی ۱۰ صبح تا ساعت ۱۴ موکول نکنند و ساعات خلوتتر بهآسانی کار خود را انجام دهند.
رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسبوکار وزارت اقتصاد با اشاره به اینکه برخی دستگاهها هنوز خود را برای مجوزهای الکترونیک آماده نکردهاند، اظهار کرد: از خرداد بهتدریج ارائه خدمات دولتی به مجوزهای کاغذی متوقف میشود و دستگاههایی که هنوز امکان مجوز الکترونیکی و استعلام آن را ایجاد نکردهاند، خودشان در مقابل مردم و اربابرجوع مسئول هستند.