آشنایی با انواع رنگ مو

آشنایی با انواع رنگ مو
اگر قصد دارید رنگ موهای خود را تغییر دهید، باید درمورد انتخاب یک محصول مناسب اطلاعات کافی داشته باشید. همچنین این که می خواهید تنها برای چند روز و به صورت موقت موهای خود را رنگ کنید یا به دنبال تغییر ماندگار تر هستید نیز اهمیت بسیاری دارد. خوشبختانه امروزه انواع مختلف رنگ مو با تناژ های متفاوت در بازار موجود اند که می توانند هر سلیقه ای را پوشش دهند. اگر اطلاعات زیادی درمورد انواع رنگ مو و تفاوت های بین آن ها ندارید، قبل از رفتن به یک فروشگاه آرایشی و بهداشتی پیشنهاد می دهیم که این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

 

داروخانه اینترنتی مهتاطب
تمامی محصولات معرفی شده در مقالات مجله مهتاطب متعلق به سایت داروخانه اینترنتی مهتاطب(داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی)، با برچسب اصالت و سیب سلامت می باشند و شما عزیزان میتوانید کلیه محصولات مورد نیاز خود را از طریق مراجعه به سایت مهتاطب به آدرس www.mahtateb.com  خریداری نمائید.

🌟لطفا برای انتخاب محصول مناسب ابتدا مقاله را کامل و دقیق مطالعه کنید.

خرید محصولات از داروخانه مهتاطب از طریق برنامه واتس اپ-ایتا و روبیکا : 09302007587
خرید تلفنی: 02165389342

 

انواع مختلف رنگ مو

قبل از اینکه به سراغ یک فروشگاه آرایشی و بهداشتی بروید، بهتر است با انواع رنگ مو آشنا شوید.
به طور کلی رنگ موها به این صورت دسته بندی می شوند:
1) رنگ موی موقت
2) رنگ موی نیمه دائمی
3) رنگ موی دائمی
4) کانسیلر ریشه
5) دکلره ها

1) رنگ موی موقت:

مزایا: ریسک کم، بدون مواد شیمیایی، مقرون به صرفه بودن
معایب: برای موهای تیره مناسب نیست. نیاز به استفاده مکرر دارد. ممکن است لباس یا رختخواب را رنگی کند.

همانطور که از نام آن مشخص است، این نوع رنگ مو برای ایجاد تغییر موقت و چند روزه مناسب است و تنها سطح بیرونی ساقه مو را پوشش می دهد. البته شاید یکی از مزیت های رنگ موی موقت این باشد که به عمق مو نفوذ نمی کند. اما در عوض نمی تواند تغییرات طولانی و ماندگار ایجاد کند.
اگر می خواهید یک رنگ مو جدید را امتحان کنید، رنگ مو موقت گزینه ای عالی برای شما است. البته انتظار نداشته باشید که موهای تیره شما را به طور چشمگیری روشن کند یا برای یک یا دو هفته باقی بماند. عمر رنگ موی موقت معمولا تا شست و شوی بعدی است.
در بین انواع رنگ مو، محصولات موقت گزینه ای مقرون به صرفه و سبک برای ایجاد تغییرات هستند. این مدل معمولا بدون آمونیاک است و به موها آسیب چندانی وارد نمی کند. می توانید رنگ مو موقت را به شکل موم یا اسپری در بازار بیابید.

2) رنگ موی نیمه دائمی:

مزایا: ماندگاری برای 4 تا 12 بار شست و شو،  بدون آمونیاک، دارای فرمول ملایم
معایب: موقتی است. موهای تیره را خیلی روشن نمی کند. حداقل پوشش را برای موهای خاکستری دارد.

این محصولات معمولا بیشتر از رنگ موی موقت دوام می آورند و تقریبا بعد از 4 تا 12 بار شست و شو، بسته به سلامت و نوع مو، باقی می مانند. رنگ موهای نیمه دائمی گزینه خوبی برای آزمایش رنگ های طبیعی بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر هستند. آن ها بدون ایجاد تغییرات شیمیایی شدید بر تار موهای شما قرار می گیرند و رنگ آن ها را زیباتر می کنند.
در رنگ موی نیمه دائمی نیز آمونیاک به کار نمی رود و نیازی به پودر دکلره ندارد؛ از این رو برای پوست و موی حساس مناسب است. اگر می خواهید رنگ طبیعی موهای خود را تقویت کنید یا به دنبال پوشاندن موهای خاکستری خود قبل از رنگ اصلی هستید، بهتر است از این گزینه ایمن بهره ببرید.
البته در لیست انواع رنگ موی نیمه دائمی، محصول دیگری نیز هست که ماندگاری بیشتری دارد و تقریبا بین 12 تا 20 بار شست و شو دوام می آورد. این رنگ مو به طور کامل موهای خاکستری شما را پوشش نمی دهد و معمولا به اکسیدان نیاز دارد. تنها مزیت آن این است که برای مدت زمان بیشتری روی موهای شما باقی می ماند.

3) رنگ موی دائمی

مزایا: برای هفته ها و ماه ها ماندگار است. موها را به اندازه ای که می خواهید روشن یا تیره می کند. موهای خاکستری را به طور کامل می پوشاند.
معایب: حاوی آمونیاک است. نیاز به مواد شیمیایی، دکلره و اکسیدان دارد.

یکی از رایج ترین انواع رنگ مو ، رنگ موهای دائمی هستند. اگر می خواهید موهای خود را با محصولی رنگ کنید که بعد از شست و شو از بین نرود و برای هفته ها و حتی ماه ها باقی بماند، می توانید از رنگ های دائمی استفاده کنید.
رنگ دائمی این قابلیت را دارد که موهای بسیار تیره را روشن و موهای سفید و روشن را تیره کند. فرمول این محصول معمولا حاوی درصد بالایی آمونیاک، پراکسید هیدروژن و PPD است؛ به همین دلیل می تواند به لایه های عمیق تر مو نفوذ کند و رنگ آن را برای مدت زمان طولانی تری تغییر دهد.

4) کانسیلر ریشه:

مزایا: راه حل سریعی است. گزینه های مختلفی دارد.
معایب: بیشتر انواع آن موقت است. ممکن است مجبور باشید به طور مکرر از آن استفاده کنید.

اگر فقط می خواهید رنگ ریشه خاکستری موهای خود را تغییر دهید، می توانید از لیست انواع رنگ مو کانسیلر ریشه را انتخاب کنید. با استفاده از این محصول بدون اینکه مجبور باشید کل موهای خود را رنگ کنید، می توانید رنگ ریشه مو را عوض کنید. اپلیکاتور های کانسیلر ریشه معمولا در اشکال مختلفی در دسترس هستند و استفاده از آن ها چندان سخت نیست.
برخی از این کانسیلر ها موقتی هستند و بعد از شستن از بین می روند؛ اما برخی دیگر تا چند هفته یا ماه ماندگاری خود را حفظ می کنند. بهتر است قبل از خرید، مدت دوام محصول را که بر بسته بندی آن نوشته شده است، بررسی کنید و محصولی متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید.

5) دکلره ها:

مزایا: موها را به طور کامل روشن می کند. برای تغییرات بزرگ مانند بلوند کردن مو مناسب است.
معایب: معمولا به مو آسیب می رساند. قیمت بالایی دارد.

اگر می‌ خواهید رنگ های روشن مانند بلوند یا پلاتینیوم را امتحان کنید، باید حتما ابتدا از دکلره استفاده کنید. این محصول در بین انواع رنگ مو یک درمان شیمیایی نسبتا پرخطر است که یک عامل قلیایی به نام پراکسید هیدروژن دارد. پراکسید هیدروژن کوتیکول مو را به طور کامل باز می کند و باعث از بین رفتن ملانین یا همان رنگ طبیعی موهای شما می شود.
هر چه مدت زمان قرار گرفتن دکلره بر موها بیشتر باشد، رنگ آن روشن تر می شود. البته در صورت نداشتن تجربه کافی و قرار دادن طولانی مدت محصول، ممکن است موهای شما به طور کامل بسوزد و از بین برود. بنابراین برای جلوگیری از خشکی و شکننده شدن موها، توصیه می کنیم این کار را حتما به یک متخصص بسپارید و در منزل آن را انجام ندهید.
علاوه بر این بعد از سفید کردن مو از این طریق باید یک روتین مراقبتی متناسب با موهای رنگ شده خود داشته باشید و سعی کنید رطوبت از دست رفته را به موهای خود بازگردانید. برای کاهش میزان آسیب بهتر است از شامپو و ماسک موهای مخصوص استفاده کنید. سفید کردن موها معمولا زمان بر است؛ به خصوص برای افرادی که موهای تیره ای دارند.

چگونه بهترین رنگ مو را انتخاب کنیم؟

حال که با انواع رنگ مو آشنا شدیم، زمان آن رسیده که برای خرید رنگ مورد نظر خود به فروشگاه مراجعه کنیم. اما چطور بهترین محصول را انتخاب کنیم؟ برای اینکه بعد از رنگ کردن موهای خود مجبور نباشید مدت زمان زیادی را به ترمیم آسیب های به وجود آمده اختصاص دهید، باید در انتخاب نوع محصول دقت زیادی داشته باشید.

به این منظور باید چند فاکتور را مد نظر قرار دهید که عبارت اند از:

  • هزینه و روش انجام: قبل از خرید رنگ مو این سوال را از خود بپرسید که آیا می خواهید این کار را در منزل انجام دهید یا به یک سالن آرایشی مراجعه کنید؟ علاوه بر این تا چه اندازه می خواهید برای رنگ موی جدید خود هزینه کنید؟ اگر تنها به دنبال اضافه کردن کمی رنگ طبیعی به موهای خود هستید، می توانید با حداقل هزینه این کار را در منزل انجام دهید. اگر به دنبال یک تغییر اساسی هستید، بهتر است آن را به یک فرد متخصص و حرفه ای بسپارید. مسلما در این صورت هزینه شما کمی بیشتر می شود.

 

  • ترکیبات تشکیل دهنده: امروزه انواع رنگ مو با فرمولاسیون و ترکیبات متفاوتی در فروشگاه ها وجود دارد و شما می توانید با توجه به نوع پوست و موی خود گزینه مناسبی را انتخاب کنید. اگر به مواد شیمیایی حساسیت دارید، محصولی را انتخاب کنید که حاوی ترکیباتی همچون آمونیاک، پراکسید و PPD، نباشد. این مواد می توانند باعث تحریک یا بروز واکنش های آلرژیک شود.

 

  • وضعیت مو: اگر موهای شما قبلا دکلره شده یا تحت هر نوع درمان شیمیایی دیگری قرار گرفته است، بهتر است در انتخاب رنگ موی مناسب برای خود دقت بیشتری کنید؛ زیرا ممکن است موهای شما آسیب پذیر شده باشند. پیشنهاد می کنیم که قبل از خرید با یک متخصص مشورت کرده تا از بروز آسیب بیشتر جلوگیری کنید.

 

  • میزان ماندگاری: نکته دیگری که باید در انتخاب انواع رنگ مو به آن دقت کنید مدت زمانی است که تمایل دارید رنگ جدید را بر روی موهای خود نگه دارید. رنگ های موقت برای ایجاد تغییرات یک یا چند روزه مناسب هستند و رنگ های دائمی برای هفته ها و ماه ها ماندگاری دارند.

 

جمع بندی

هدف اصلی رنگ کردن موها، تغییر رنگ طبیعی آن ها است. برخی از افراد ترجیح می دهند موهای بسیار روشنی داشته باشند و برخی دیگر موهای خیلی تیره را ترجیح می دهند. به هر حال، رنگ کردن موها یکی از بهترین و جذاب ترین تغییراتی است که می توانید در چهره خود ایجاد کنید. انجام این کار بدون داشتن اطلاعات در مورد انواع رنگ مو و نحوه انتخاب بهترین گزینه، نتیجه جالبی در پی نخواهد داشت.
همانطور که در طول مقاله گفته شد برای انتخاب یک رنگ موی مناسب باید به نکات مختلفی توجه کنید. در نظر نگرفتن هر یک از موارد بالا می تواند نتیجه مورد انتظار را تغییر دهد. اگر در این زمینه تخصص ندارید، قبل از هر اقدامی با یک فرد متخصص مشورت کنید.

مقالات مرتبط: