آیا عاشق شیرینیپزی هستید اما به دنبال غذایی سالمتر هستید؟ با وجود آنکه نمیتوان انکار کرد که تخم مرغها بافتی غنی به غذاهای پخته میدهند، کارشناسان آشپزی معتقدند که جایگزینهای تخم مرغ در حالی که بو و کالری تخم مرغ را ندارند میتوانند طعم و بافتی مشابه به غذاهای پخته شده شما ببخشند .
در این مطلب چند جایگزین ساده و بسیار سالم برای تخم مرغ در شیرینیها و کیکها را به اشتراک گذاشتهایم.
سس سیب
سس سیب به شیرینیهای پخته شده شما طعم خوبی میدهد. بهتر است از سس سیب شیرین نشده به عنوان جایگزینی برای تخم مرغ استفاده کنید، برای استفاده از سس سیب به همان نسبت تخم مرغ در غذا، از یک چهارم فنجان سس سیب به ازای هر تخم مرغ استفاده کنید. این میزان سس سیب برای دستور العملهای پخت مافین، براونی و کیک مناسب است.
موز
موز رسیده له شده نیز یک جایگزین عالی برای تخم مرغ در دستور پخت پنکیک، کلوچه و نان شیرین است. اطمینان حاصل کنید که از یک چهارم فنجان موز له شده به ازای هر تخم مرغ استفاده میکنید، موز له شده طعم و بافتی غنی به خوراکیهای شیرین میدهد.
ماست یونانی
ماست یونانی شیرینی رطوبت اضافه میکند و میتواند به خمیری شدن آن کمک کند. برای استفاده از این خوراکی در پخت شیرینی و کیکها به ازای هر تخم مرغ یک چهارم فنجان ماست یونانی ساده مصرف کنید. ماست یونانی مناسب دستور العملهای پخت کیک، کلوچه و نان است.
دانه چیا یا بذر کتان
۱ قاشق غذاخوری دانه چیا یا دانه کتان آسیاب شده را با ۳ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا جایگزین یک تخم مرغ شود. اجازه دهید مخلوط چند دقیقه بماند تا قوامی ژل مانند پیدا کند. این یک جایگزین خوب برای استفاده در دستور العملهای پخت بیسکوئیتها و پنکیک است.
ماست و بکینگ پودر
یکی دیگر از ترکیبات مطمئن برای درست کردن شیرینیهای خوشمزه، مخلوط ۱ قاشق غذاخوری ماست ساده را با ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر است. این ترکیب جایگزینی مناسب برای یک تخم مرغ خواهد بود. این ترکیب در دستور العملهایی که نیاز به خمیر شدن دارند، مانند کیک و کلوچه به خوبی کار میکند.
دوغ
به ازای هر تخم مرغ از یک چهارم فنجان دوغ استفاده کنید. این یک جایگزین عالی برای دستور العملهایی مانند پنکیک و وافل است که برای خشومزه شدن نیاز به طعم دوغ دارند.
سرکه و جوش شیرین
۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب را با ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین مخلوط کنید تا جایگزین یک تخم مرغ شود. این ترکیب در دستور العملهایی مانند پخت کیک به خوبی به عنوان یک عامل خمیر کننده عمل میکند.
پوره کدو تنبل
افزودن پوره کدو تنبل به غذاهای پخته شده میتواند فورا طعم و بافت دسرها، کلوچهها و پایهای شما (مانند پای سیب) را تقویت کند. فقط یک چهارم فنجان پوره کدو تنبل به ازای هر تخم مرغ استفاده کنید.
شیر غلیظ
افزودن حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده شیرین به غذاهای پخته شده میتواند جایگزین بسیار خوشمزهتری برای یک تخم مرغ باشد.
بیشتر بخوانید: