گلکسی تب A7 لایت سامسونگ در مقابل آلکاتل ۳T10؛ کدام را بخریم؟

گلکسی تب A7 لایت سامسونگ در مقابل آلکاتل ۳T10؛ کدام را بخریم؟

به نقل از دیجیکالا:

این روزها که تبلت‌ها در بازار گجت‌های هوشمند افزایش قیمت قابل ملاحظه‌ای را تجربه می‌کنند، خرید تبلت اقتصادی با امکانات کاربردی و قیمت مقرون‌به‌صرفه کار بسیار دشواری به حساب می‌آید؛ با این وجود هنوز هم می‌توان تبلت‌های خوبی را پیدا کرد که قادرند بسیاری از نیاز کاربران را در رنج قیمتی خود پاسخگو باشند. اگر شما هم به دنبال خرید یک تبلت اقتصادی و در عین حال باکیفیت هستید، این مقاله از دست ندهید، چرا که قصد داریم در این مطلب به مقایسه و بررسی بخش‌های مختلف دو تبلت اقتصادی از دو برند متفاوت یعنی گلکسی تب A7 لایت سامسونگ و آلکاتل ۳T10 بپردازیم تا ببینیم کدام یک ارزش خرید بیشتری از دیگری دارد.

تبلت سامسونگ مدل Galaxy Tab A7 Lite - T225 ظرفیت 32 گیگابایت
تبلت آلکاتل مدل 3T10 4G 2020 با ظرفیت 32 گیگابایت و رم 2 گیگابایت

مشخصات کلی گلکسی تب A7 لایت سامسونگ و آلکاتل ۳T10 در یک نگاه


سامسونگ اواسط سال ۲۰۲۱ از گلکسی تب A7 لایت پس از عرضه سری پرچم‌داران گلکسی تب S7 رونمایی کرد و این تبلت با توجه به قابلیت‌های کاربردی که در عین داشتن قیمتی مناسب در اختیار کاربران قرار می‌دهد، محبوبیت بسیار خوبی در بازار تبلت‌های اقتصادی پیدا کرده است. در سوی مقابل، برند فرانسوی کهنه‌کار آلکاتل شاید محبوبیت سامسونگ را در بازار تبلت‌ها نداشته باشد، اما معمولاً محصولات باکیفیتی را نسبت به قیمتی که دارند روانه بازار می‌کند و تبلت اقتصادی مدل ۳T10 4G 2020 نیز، یکی از آن‌هاست. پیش از اینکه به مقایسه و بررسی بخش‌های مختلف این دو تبلت ارزان‌قیمت بپردازیم، خالی از لطف نیست که نگاهی به جدول مشخصات فنی این دو گجت هوشمند اقتصادی داشته باشیم تا ببینیم وضعیت آن‌ها روی کاغذ به چه صورت است.

نام تبلت گلکسی تب A7 لایت سامسونگ آلکاتل ۳T10 4G 2020
تاریخ رونمایی و عرضه ۲۷ می ۲۰۲۱  سه ماهه‌ی چهارم ۲۰۲۰
ابعاد و وزن ۲۱۲.۵ در ۱۲۴.۷ در ۸ میلی‌متر – ۳۶۶ گرم ۲۴۳.۳ در ۱۶۱.۲ در ۹.۳۵ میلی‌متر – ۴۷۵ گرم
جنس بدنه / استاندارد مقاومتی  پنل جلویی شیشه، پنل پشتی فلز، آلومینیوم  پنل جلویی از شیشه و پنل پشتی از پلاستیک
اندازه و نوع نمایشگر  ۸.۷ اینچی از نوع TFT LCD  ۱۰.۱ اینچی از جنس IPS LCD
وضوح، رفرش‌ریت و تراکم پیکسلی ۸۰۰ در پیکسل ۱۳۴۰ با رفرش‌ریت ۶۰ هرتز و تراکم ۱۷۹ پیکسل بر هر اینچ ۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل با رفرش‌ریت ۶۰ هرتز و تراکم ۱۴۹ پیکسل بر هر اینچ
سیستم‌عامل / رابط کاربری  اندروید ۱۱ – قابل ارتقاء به اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.0  اندروید ۱۰
پردازنده و گرافیک  مدیاتک هلیو P22T – هشت هسته، ۴ هسته Cortex-A53 با فرکانس کاری ۲.۳ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A53 با فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتز – گرافیک PowerVR GE8320
MT8766B مدیاتک – چهار هسته با فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتز – گرافیک PowerVR GE8300
رم و حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی / ۲ گیگابایت حافظه‌‌ی رم – ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی / ۳ گیگابایت حافظه‌‌ی رم – ۶۴ گیگابایت حافظه‌ی داخلی / ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی / ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم
دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی با پشتیبانی از فوکوس خودکار  ۵ مگاپیکسلی اصلی بدون فوکوس خودکار
پشتیبانی از کارت حافظه‌ی میکرو SD دارای جایگاه اختصاصی کارت حافظه میکرو SD دارای جایگاه اختصاصی کارت حافظه میکرو SD
کیفیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ۷۲۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
دوربین سلفی ۲ مگاپیکسلی فوق عریض ۵ مگاپیکسلی فوق عریض
کیفیت فیلم‌برداری ۷۲۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه
اسپیکر / جک ۳.۵ میلی‌متری استریو دوگانه – دارد  مونو – دارد
باتری / شارژر ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعت – شارژر ۱۵ واتی از نوع USB-C ۵۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی – درگاه USB-C
شارژر درون جعبه  دارد دارد 
رنگ‌بندی خاکستری و نقره‌ای مشکی

گلکسی تب A7 لایت در مقابل آلکاتل ۳T10؛ طراحی و کیفیت ساخت تبلت‌ها


دو تبلت اگرچه از لحاظ قیمتی نزدیک بهم هستند، اما از لحاظ طراحی و کیفیت ساخت تفاوت‌های نسبتاً زیادی بین آن‌ها وجود دارد. گلکسی تب A7 لایت سامسونگ که در واقع مدل جمع‌وجورتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر گلکسی تب A7 سامسونگ است از پنل جلویی شیشه‌ای، فریم و بدنه‌ی پشتی آلومینیومی تولید شده تا حس یک محصول پریمیوم را به کاربران القا کند. این موضوع یک ویژگی قابل توجه برای تبلت اقتصادی سامسونگ محسوب می‌شود. در سوی مقابل اما، تبلت آلکاتل ۳T10 از پنل جلویی شیشه‌ای، فریم و بدنه‌ای کاملاً پلاستیکی تولید شده که علی‌رغم پلاستیکی بودن، کیفیت خوبی دارد و کاربران با در دست گرفتن آن خیلی حس و حال یک تبلت اقتصادی را نخواهند داشت.

نکته‌ی جالب دیگر در مورد طراحی این تبلت‌ها، مربوط به وزن آن‌هاست. گلکسی A7 لایت سامسونگ با اینکه از پنل و فریم پشتی آلومینیومی تولید شده، اما وزنی ۳۶۶ گرمی دارد که آن را به یکی از سبک‌ترین تبلت‌های موجود در بازار تبدیل می‌کند. ابعاد این محصول نیز معادل ۲۱۲.۵ در ۱۲۴.۷ در ۸ میلی‌متر است و ضخامت تنها ۸ میلی‌متری آن موجب می‌شود تا اگر از تبلت در طولانی‌مدت استفاده کنید، دستان شما خسته نخواهد شد. تبلت آلکاتل ۳T10، با وجود پلاستیکی بودن بدنه‌، حدود ۴۷۵ گرم وزن دارد و ابعاد آن نیز به ۲۴۳.۳ در ۱۶۱.۲ در ۹.۳۵ میلی‌متر می‌رسد. البته بخشی از وزن تقریباً زیاد این تبلت به دلیل بهره‌گیری از نمایشگر با ابعاد بزرگ‌تر است. ضخامت این تبلت نیز ۹.۳۵ میلی‌متر است تا بدین ترتیب از لحاظ خوش‌دست بودن، نماینده‌ی سامسونگ دست بالاتر را داشته باشد.

اگر به پنل پشتی گلکسی تب A7 لایت سامسونگ دقت کنیم، با یک طراحی کاملاً ساده و مینیمالیستی روبرو خواهیم شد که از ساختار ماتی بهره می‌برد و کاربران نگرانی از بابت جای ماندن لکه‌های اثر انگشت و ذرات چربی نخواهند داشت. عدم وجود طراحی بافت‌دار نیز موجب می‌شود تا تبلت در صورت استفاده زیاد و تعرق کردن کف دست کاربران، از روی دست آن‌ها سر بخورد. در مقابل، آلکاتل نیز از یک طراحی ساده همانند اکثر تبلت‌های اقتصادی موجود در بازار برای این محصول خود استفاده کرده که علاوه‌بر داشتن ساختار مات، از طراحی بافت‌دار نیز بهره می‌برد.

تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10

مزیت بهره‌گیری از این نوع طراحی جلوگیری از سر خوردن تبلت از روی دست کاربران است و به آن‌ها کمک می‌کند تا راحت‌تر از تبلت خود استفاده کنند. هر دو تبلت نیز به یک سنسور دوربین در پنل پشتی مجهز هستند. در پنل جلویی هر دو محصول نیز شاهد قرارگیری یک سنسور دوربین سلفی درون حفره‌ی نمایشگر و در حاشیه‌ی بالایی هستیم. در نگاه اول به پنل‌های جلویی دو تبلت، حاشیه‌های بسیار زیاد اطراف نمایشگر تبلت آلکاتل بسیار خودنمایی می‌کند که این موضوع نیز تحت تأثیر نمایشگر بزرگ‌تر این تبلت قرار گرفته است. در مقابل اما حاشیه‌های کمی اطراف نمایشگر تبلت سامسونگ دیده می‌شود تا حس‌ و حال یک تبلت پریمیوم بیشتر به کاربران القا شود.

در فریم بالایی آلکاتل ۳T10 جک ۳.۵ میلی‌متری صدا، درگاه شارژ USB-C و درگاه سیم‌کارت قرار دارد. روی فریم سمت راست آن نیز شاهد قرارگیری دکمه‌های پاور و کم و زیاد کردن صدا و در فریم سمت چپی نیز شاهد قرارگیری یک اسپیکر هستیم. این در حالی است که در تبلت سامسونگ، دکمه‌ی خاموش / روشن کردن و کنترل صدا در فریم سمت راست قرار دارند، یک اسپیکر در فریم بالایی، درگاه سیم‌کارت در فریم سمت چپ، جک ۳.۵ میلی‌متری صدا، درگاه شارژ و اسپیکر دیگر در فریم پایینی تعبیه شده‌اند. به طور کلی در بخش طراحی، به نظر می‌رسد که نماینده سامسونگ امتیاز خوش‌دست‌تر بودن، باکیفیت‌تر بودن و پریمیوم بودن را دریافت می‌کند.


گلکسی تب A7 لایت در مقابل آلکاتل ۳T10؛ نمایشگر و اسپیکر تبلت‌ها


تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10

مهم‌ترین وجه تمایز این دو تبلت اقتصادی در بخش نمایشگر است. اگر از طرفداران تبلت‌های با نمایشگر بزرگ‌تر هستید، باید به سراغ آلکاتل ۳T10 بروید. چرا که این تبلت مجهز به یک نمایشگر بزرگ ۱۰.۱ اینچی از جنس LCD IPS است و محتواهای تصویری را با نسبت تصویر ۱۶:۱۰ و رزولوشن ۸۰۰ در ۱۲۸۰ برای شما به نمایش می‌گذارد. در سوی مقابل، اگر کیفیت نمایشگر را به ابعاد آن ترجیح می‌دهید، بدون شک باید گلکسی تب A7 لایت را برای خود انتخاب کنید. چرا که این محصول با نمایشگر ۸.۷ اینچی از جنس TFT LCD خود قادر است تصاویر را با وضوح رزولوشن ۱۳۴۰ در ۸۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۵:۳ به کاربران نشان دهد. تفاوت دیگر دو تبلت در این بخش به تراکم پیکسلی بر می‌گردد؛ جایی که برای نماینده‌ی سامسونگ این میزان به ۱۷۹ پیکسل بر هر اینچ و برای نماینده‌ی آلکاتل هم به ۱۵۱ پیکسل بر هر اینچ می‌رسد.

نمایشگر تبلت گلکسی تب A7 لایت به یک پوشش ضد بازتاب نور مجهز است که هنگام دیدن محتواهای تصویری و ویدیویی مانع از بازتاب نور روی صفحه می‌شود و از این بابت مشکلی برای کاربران ایجاد نمی‌کند. اما این پوشش در تبلت آلکاتل دیده نمی‌شود و از این نظر شاید برای بسیاری از کاربران آزاردهنده باشد. به غیر از این موضوع، این تبلت نیز برتری‌هایی نسبت به نمایشگر تبلت سامسونگ دارد. اول از همه باید به حداکثر روشنایی نمایشگر این تبلت اشاره کنیم که در این زمینه تبلت آلکاتل با داشتن حداکثر روشنایی ۳۸۶ نیت از نماینده سامسونگ با حداکثر روشنایی ۳۱۵ نیت پیشی می‌گیرد. همچنین آلکاتل ۳T10 قادر است ۸۴ درصد از طیف رنگی sRGB را نمایش دهد که این میزان در گلکسی تب A7 لایت به حدود ۸۱ درصد می‌رسد. با این تفاسیر کاربران تبلت آلکاتل برخلاف کاربران تبلت سامسونگ در زیر نور شدید آفتاب، خیلی راحت‌تر از گجت خود استفاده می‌کنند.

تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10هر دوی این تبلت‌ها فاقد محافظ نمایشگر هستند، بنابراین توصیه می‌شود که پس از خرید، حتما یک گلس محافظ روی آن نصب کنید. این تبلت‌ها همچنین از نرخ رفرش ریت ۶۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کنند که برای محصولات اقتصادی کاملاً طبیعی و قابل انتظار است. همچنین با توجه به LCD بودن نمایشگرها، هر دو تبلت در نمایش جزئیات و یا عمق رنگ مشکی ناتوان هستند.

در بخش صوتی، کفه‌ی ترازوی به سمت نماینده سامسونگ سنگینی می‌کند، چرا که ما با دو اسپیکر استریو در این تبلت مواجه هستیم که یکی در فریم بالایی و دیگری در فریم پایینی تعبیه‌ شده‌اند و کیفیت و حجم صدای بسیار خوبی دارند. در مقابل آلکاتل به استفاده از یک اسپیکر در فریم سمت چپی تبلت خود بسنده کرده که شاید خیلی برای یک محصول ۱۰ اینچی مناسب نباشد، اما کیفیت صدای بدی نیز ندارد.


گلکسی تب A7 لایت در مقابل آلکاتل ۳T10؛ عملکرد سخت‌افزاری تبلت‌ها


تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10

در بخش سخت‌افزار، هر دو تبلت از پردازنده‌ی ساخت شرکت مدیاتک بهره می‌برند، اما پردازنده‌ی تبلت سامسونگ در این زمینه حرف‌های بیشتری برای زدن دارد. سامسونگ در گلکسی تب A7 لایت از تراشه‌ی ۱۲ نانومتری هلیو P22T استفاده کرده که ۴ هسته Cortex-A53 با فرکانس کاری ۲.۳ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A53 با فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتز در آن به همراه پردازنده‌ی گرافیکی PowerVR GE8320 به انجام وظیفه می‌پردازند. در مقابل باید به پردازنده‌ی MT8766B مدیاتک اشاره کنیم که صرفا تنها چهار هسته با فرکانس کاری ۱.۸ گیگاهرتز دارد و از پردازنده گرافیکی PowerVR GE8300 نیز بهره می‌برد. ۲، ۳ و ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم به همراه ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی برای تبلت سامسونگ و ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی برای تبلت آلکاتل در نظر گرفته شده که به کمک کارت حافظه‌ی میکرو SD نیز می‌توان فضای ذخیره‌سازی هر دو تبلت را ارتقاء داد.

تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10

اگرچه انتظار چندانی از پردازنده‌‌های این دو تبلت نمی‌رود، اما گلکسی تب A7 لایت شما را با لگ‌وباگ‌های بسیار کمتری در محیط کاربری مواجه خواهد کرد. در این تبلت اپلیکیشن‌ها سریع‌تر اجرا می‌شوند و در استفاده‌ی عادی با مشکل چندانی مواجه نخواهید شد. این موضوع تا حدی در مورد تبلت آلکاتل ۳T10 نیز صدق می‌کند و با توجه به نمایشگر بزرگ‌ترش، گزینه‌ی بهتری نسبت به سامسونگ برای دیدن فیلم و سریال به شمار می‌رود. اما اگر هدف شما گیمینگ و اجرای بازی‌های سنگین است، تبلت سامسونگ به دلیل داشتن حافظه‌ی رم بیشتر ( ۴ گیگابایتی) عملکرد به مراتب بهتری در این زمینه به شما ارائه می‌دهد. این تبلت بازی‌هایی مانند Asphalt 9 و Call of Duty Mobile را اجرا می‌کند اما به دلیل رفرش ریت پایین نمایشگر و همچنین داشتن لگ‌وباگ فراوان تجربه‌ی خوبی از بازی کردن با این تبلت نخواهید داشت.

به طور کلی، هر دو تبلت برای انجام دادن کارهای روزمره و گشتن در اینترنت مناسب هستند، اما برای انجام کارهای سنگین نماینده‌ی سامسونگ خیلی بهتر از آلکاتل می‌تواند در این زمینه همراه شما باشد.


گلکسی تب A7 لایت در مقابل آلکاتل ۳T10؛ عملکرد دوربین تبلت‌ها


تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10

از لحاظ سیستم دوربین، هر دو تبلت در یک سری جهات برتری‌هایی نسبت به یک دیگر دارند. سامسونگ برای این تبلت اقتصادی خود از یک سنسور ۸ مگاپیگسلی با پشتیبانی از فوکوس خودکار در نظر گرفته و در پنل جلویی نیز یک سنسور ۲ مگاپیکسلی سلفی را قرار داده است. در سمت مقابل، آلکاتل در تبلت خود از دو سنسور ۵ مگاپیکسلی یکی به عنوان دوربین اصلی و دیگری به عنوان دوربین سلفی بهره برده است.

دوربین اصلی گلکسی تب A7 لایت سامسونگ

مقایسه تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی این تبلت‌ها، نشان از برتری نسبی سامسونگ در این زمینه دارد. این دوربین در شرایط نوری مناسب تصاویر با کیفیت متوسطی را به ثبت می‌رساند و اگر شرایط نوری مناسب نباشد، نمی‌توانید تصاویر تیره می‌شوند. همچنین نمایش رنگ‌ها در این تصاویر در حد قابل قبول هستند و نویزهای بسیار زیادی در آن‌ها دیده می‌شود. این دوربین از قابلیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰p با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه نیز پشتیبانی می‌کند که کیفیت آن نیز در حد متوسط است.

دوربین سلفی آلکاتل ۳T10

در بخش دوربین سلفی اما کفه‌ی ترازو به سمت دوربین سلفی آلکاتل ۳T10 سنگینی می‌کند. این سنسور دوربین در شرایط نوری مناسب تصاویر سلفی خوبی را ثبت می‌کند و می‌توانید تا حدی متوجه جزئیات در آن‌ها بشوید، اما تصاویر فاقد جزئیات بسیار دقیق هستند و رنگ‌ها نسبت به زندگی واقعی بسیار اغراق‌آمیز به نظر می‌رسند. این دوربین قابلیت فیلم‌برداری ۷۲۰P با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه را به کاربران ارائه می‌دهد و برای انجام تماس‌های صوتی نسبت به تبلت سامسونگ، گزینه‌ی بهتری محسوب می‌شود.


تب A7 لایت در مقابل آلکاتل ۳T10؛ عملکرد باتری و نرم‌افزاری تبلت‌ها


تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10

در بخش عملکرد باتری، تبلت آلکاتل با توجه به اینکه نمایشگر بزرگ‌تری دارد و طبیعتاً انرژی بسیار بیشتری مصرف می‌کند، باتری پرظرفیت ۵۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی به عنوان منبع انرژی برای آن در نظر گرفته شده که می‌تواند تا حداکثر ۱۶ ساعت استفاده‌ی سنگین به شما شارژدهی ارائه دهد که البته این میزان در استفاده‌های عادی بسیار بیشتر خواهد بود. در سمت مقابل گلکسی تب A7 لایت سامسونگ، مجهز به یک باتری ۵۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است که در استفاده‌های سنگین حدود ۱۰ ساعت دوام می‌آورد و در استفاده‌های معمولی نیز این میزان حتی به چند روز نیز می‌رسد. البته به طور کلی باید اشاره کنیم که میزان شارژدهی هر دو دستگاه بسته به نحوه‌ی استفاده کاربران دارد.

هر دو تبلت از طریق درگاه USB-C شارژ می‌شوند، اما از آنجایی که گلکسی تب A7 لایت از شارژر ۱۵ وات پشتیبانی می‌کند، فول شدن شارژ شدن آن به حدود ۲ ساعت و نیم زمان احتیاج دارد. این در حالی است که باتری آلکاتل ۳T10 به دلیل عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع در عرض حدودا ۴ ساعت به شارژ کامل می‌رسد.

از لحاظ نرم‌افزاری، برتری باز هم با سامسونگ است که از سیستم‌عامل اندروید ۱۱ به صورت پیش‌فرض پشتیبانی می‌کند و اکنون قابل ارتقاء به اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1 با کلی امکانات و قابلیت‌های جذاب است. در سوی مقابل، سیستم‌عامل اندروید ۱۰ به صورت پیش‌فرض روی تبلت آلکاتل نصب شده و نسبت به سامسونگ قابلیت‌های کاربردی کمتری را به کاربران ارائه می‌دهد.

تب A7 لایت در مقابل آلکاتل 3T10


گلکسی تب A7 لایت در مقابل آلکاتل ۳T10؛ جمع‌بندی و سخن پایانی


نکات مثبت گلکسی تب A7 لایت سامسونگ
  • طراحی جذاب و پریمیوم
  • نمایشگر باکیفیت با وضوح تصویر مناسب
  • بلندگوهای استریوی بسیار باکیفیت با پشتیبانی از دالبی اتموس
  • وزن بسیار سبک و جمع‌وجور بودن ابعاد
  • پشتیبانی از شبکه ۴G
  • شارژدهی خوب و پشتیبانی از فناوری شارژ سریع
  • دوربین اصلی با کیفیت معمولی
نکات منفی گلکسی تب A7 لایت سامسونگ
  • دوربین سلفی ضعیف
  • عملکرد ضعیف پردازنده در اجرای روان اپلیکیشن‌ها و بازی‌های سنگین
  • نداشتن نمایشگر AMOLED
نکات مثبت آلکاتل ۳T10
  • نمایشگر بزرگ
  • دوربین سلفی باکیفیت
  • قابلیت نصب سیم کارت و پشتیبانی از نسل چهارم اینترنت همراه (۴G)
  • شارژدهی مناسب
نکات منفی آلکاتل ۳T10
  • وضوح پایین نمایشگر
  • عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع
  • عملکرد ضعیف دوربین اصلی
  • عملکرد ضعیف پردازنده
  • اسپیکر با کیفیت ضعیف

با توجه به مقایسه‌های انجام شده، به نظر می‌رسد به صورت کلی، تبلت گلکسی تب A7 لایت سامسونگ ارزش خرید بیشتری از تبلت آلکاتل ۳T10 داشته باشد خصوصا اینکه قیمت آن‌ها هم با ترکیب حافظه‌ی یکسان، کمی با یکدیگر فرق دارد و نماینده‌ی آلکاتل گران‌تر است. اگر به دنبال تبلت اقتصادی با وزن بسیار سبک، طراحی پریمیوم‌، نمایشگر با وضوح تصویر خوب، شارژر سریع و توان سخت‌افزاری مناسب هستید، نماینده‌ی سامسونگ گزینه‌ی مناسبی خواهد بود. اما اگر به دنبال تبلتی با نمایشگر بزرگ‌تر، دوربین سلفی بهتر و باتری با ظرفیت بیشتر هستید، این آلکاتل ۳T10 است که می‌تواند برای شما گزینه‌ی خرید ایده‌آل‌تری باشد.

نظر شما در مورد این دو محصول مقایسه شده چیست؟ آیا شما تجربه‌ی استفاده از این دو تبلت اقتصادی را دارید؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را در این رابطه با ما و سایر کاربران دیجی کالا مگ در بخش کامنت‌ها به اشتراک بگذارید.

منبع: Versus

تبلت سامسونگ مدل Galaxy Tab A7 Lite - T225 ظرفیت 32 گیگابایت
تبلت آلکاتل مدل 3T10 4G 2020 با ظرفیت 32 گیگابایت و رم 2 گیگابایت
سوالات متداول
کدام تبلت برای گیمینگ مناسب‌تر است، گلکسی تب A7 لایت یا آلکاتل ۳T10؟
هیچ کدام یک از این تبلت‌ها برای گیم طراحی نشده‌اند، اما با توجه به پردازنده بهتر تبلت سامسونگ، گلکسی تب A7 لایت عملکرد بهتری دارد.
کدام تبلت نمایشگر باکیفیت‌تری دارد، گلکسی تب A7 لایت یا آلکاتل ۳T10؟
کدام تبلت شارژدهی بهتری دارد، گلکسی تب A7 لایت یا آلکاتل ۳T10؟
کدام تبلت ضد آب است، گلکسی تب A7 لایت یا آلکاتل ۳T10؟