به نقل از دیجیکالا:
ویندوز یکی از سیستمعاملهایی است که اکثر افراد به علت شخصیسازی راحت و امکانات بالا به سراغ آن میروند. از طرف دیگر تنوع بسیار بالای نرمافزارهای ویندوزی باعث میشود که کاربران ویندوز بتوانند تجربه خوب و جالبی را برای خود رقم بزنند. نرمافزار Wintoys یک ابزاری کاربردی برای شخصیسازی و سفارشیسازی امکانات موجود در ویندوز است که یافتن و استفاده مفیدترین ابزارها را در رایانه برای شما آسانتر از گذشته کند. این برنامه کاملا رایگان است و شما به کمک آن میتوانید از ویژگیهای پنهان رایانهی شخصی خود نیز استفاده کنید. جالب است بدانید که Wintoys حتی به افزایش سرعت رایانهی شما در انجام کارهای مختلف نیز کمک میکند. حال قبل از هر چیز اگر شما هم به فکر خرید یک لپتاپ جدید هستید، دکمهی زیر مختص به شماست.
نرمافزار Wintoys چیست؟
Bogdan Pătrăucean توسعهدهندهی این نرمافزار ادعا میکند که با کمک Wintoys شما هر روز موارد جدیدی را در ویندوز خود تجربه خواهید کرد. این بدان معناست که شما میتوانید بسیاری از موارد را در رایانه بهینه کنید و یا حتی به سراغ رفع ایرادات جزئی سیستم خود بروید. پس در واقع با نصب این برنامهی رایگان ما میتوانیم به سراغ بهبود و شخصیسازی گزینههای زیادی در کامپیوتر برویم.
زمانی که شما به سراغ باز کردن Wintoys روی کامپیوتر خود میروید، این برنامه مهمترین مشخصات مربوط به رایانه از جمله پردازنده، رم، کارت گرافیک، نسخه فعلی ویندوز و تعداد برنامههای نصب شده در سیستم را به صورت کامل و مفصل به شما نشان میدهد. در نتیجه حتی اگر علاقهای به شخصیسازی موارد مختلف روی سیستم خود ندارید، Wintoys باز هم میتواند به شما در جهت مشاهدهی اطلاعات کامل دستگاه کمک کند.
چگونه نرمافزار Wintoys را دریافت کنیم؟
همانطور که در بخشهای قبلی نیز ذکر شد، این برنامه کاملا رایگان است و شما میتوانید با مراجعه به فروشگاه مایکروسافت (همانند تصویر بالا) در کامپیوتر ویندوزی خود آن را دریافت نمایید. در عین حال ما برای راحتی بیشتر شما، لینک دانلود آن را در این مطلب نیز قرار دادهایم. پس روی دکمهی زیر ضربه بزنید تا بتوانید Wintoys را دریافت نمایید.
چگونه از این نرمافزار استفاده کنیم؟
پس از دانلود برنامه به کمک دکمهی بالا به محض این که صفحهی اصلی باز شود، برنامه شروع به تجزیه و تحلیل رایانهی شما میکند. سپس شما مشخصات کامل و دقیق سیستم، پردازنده، حافظه، نسخه ویندوز فعلی، برنامههای موجود و سرویسهای در حال اجرا و بسیاری موارد دیگر را دریافت خواهید کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر باید روی هر یک از آنها کلیک کنید. جالب است بدانید که این نرمافزار در نهایت یک امتیاز کلی نیز از نظر کارایی به سیستم شما خواهد داد.
در حقیقت شما باید به نرمافزار Wintoys مانند کنترل پنل ویندوز خود نگاه کنید و تمام اطلاعات مورد نیاز خود را با یک یا دو کلیک در دسترس قرار دهید و از آنها استفاده نمایید. شما همهی برنامهها را در صفحهی اصلی این نرمافزار پیدا خواهید کرد که حتی به شما امکان میدهد تا برخی از برنامهها که به طور پیشفرض اجازه حذف آنها را ندارید نیز حذف کنید.
شما همچنین میتوانید تمام سرویسهای غیرضروری را نیز از روی سیستم خود پاک کنید. در عین حال با ورود به صفحهی Health میتوانید ویندوز را در شرایط بهینه نگه دارید و حتی اسکن های خاص را برای بررسی و تعمیر رایانه انجام دهید. از طرف دیگر صفحهی Boost دارای ویژگیها و تنظیماتی است که میتوانید از آنها برای بهبود عملکرد دستگاه استفاده نمایید.
نکته جالبتر برنامه در این بخش نمایان میشود که از طریق صفحهی Tweaks میتوانید دسکتاپ و منوها و بسیاری از موارد دیگر را به شکل دلخواه خود شخصیسازی کنید. شما همچنین میتوانید برای کلیدهای سادهی رایانهی خود نیز دستورات مختلفی را تنظیم کنید تا از کار کردن با دستگاه نهایت لذت را ببرید و کارایی آن را به بیشترین حد ممکن برسانید.
جمعبندی
هدف ما در این مطلب کوتاه بررسی صفر تا صدی یکی از نرمافزارهای ویندوز بود که بسیاری از افراد آن را نادیده میگیرند و یا آن را بلااستفاده فرض میکنند. در واقع Wintoys به کمک کاربران ویندوز میآید تا بتوانند دستگاه خود را بهتر کنترل کنند و از تمامی امکانات (حتی امکانات پنهان) رایانهی خود استفاده کنند. از طرف دیگر رایگان بودن این نرمافزار باعث میشود که همهی افراد بتوانند آن را دانلود و تست کنند و اگر Wintoys را دوست داشتند، به صورت دائمی از آن استفاده کنند. حال شما بگویید که تجربهی کار با این اپلیکیشن چطور بود؟ آیا کارآمد بود و یا این که جذابیت خاصی برای استفاده نداشت؟ شما همچنین میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر کاربران دیجیکالا مگ در میان بگذارید.
- چگونه در شب بهترین عکسها را با آیفون بگیریم؟
- ۵ کاور مگ سیف برای کاربران آیفون؛ زیبا، با دوام و کاربردی
- ۱۰ اپلیکیشن برتر برای متحرک کردن عکس در اندروید و آیفون
منبع: MakeUseOf