قبلا در مطلب خواص روغن زردچوبه به بررسی فواید یکی از بهترین انواع روغن های ضروری سلامتی بدن و پوست و مو پرداخته ایم.
در این مقاله نحوه درست کردن روغن زردچوبه با استفاده از پودر زردچوبه و زردچوبه تازه را برای شما ارائه کرده ایم؛ با کوکا همراه باشید.
روش اول : پودر زردچوبه
مواد لازم
- پودر زردچوبه – 1 فنجان
- روغن آووکادو – 10 قاشق غذا خوری
- روغن هسته انگور – 10 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون – 10 قاشق غذا خوری
روش تهیه روغن زردچوبه
در یک بطری شیشه ای تمیز، پودر زردچوبه را با روغن آووکادو، روغن هسته انگور و روغن زیتون ترکیب کنید و بگذارید به مدت دو هفته بماند.
پس از دو هفته محتویات شیشه را از صافی رد کنید تا پودر زردچوبه گرفته شود و سپس در یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و نگهداری کنید.
روغن زردچوبه را که به این روش تهیه می شود، بیشتر به صورت موضعی برای کاهش التهاب بدن و درمان درد مفاصل و عضلات استفاده می کنند.
روش دوم : ریزوم یا ساقه زیر زمینی زردچوبه تازه
مواد لازم
- زردچوبه تازه
- روغن نارگیل یا روغن زیتون
روش ساخت روغن زردچوبه
ریشه زردچوبه را بشویید و خشک کنید و سپس بر روی یک سنگ سفت بسایید تا پوره آن تهیه شود. (شما می توانید با یک چاقوی تیز ریشه تازه زردچوبه را به صورت حلقه حلقه ببرید و در یک آسیاب با سرعت بالا بریزید تا پوره آن به دست آید.)
در یک تابه یک فنجان روغن نارگیل خانگی بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود، حالا پوره زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
روغن زردچوبه آماده است، وقتی که روغن به دمای اتاق رسید، از صافی رد کرده و در یک شیشه خشک و تمیز بریزید.
روغن زردچوبه را که به این روش تهیه می شود بیشتر برای آروماتراپی به کار می برند.
منابع : theindianspot – wellandgood