اگپلنت پارمیجان (Eggplant Parmigiana) یا “اگپلنت پارمسان” (Eggplant Parmesan) یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه و البته ساده است.
این غذا با استفاده از بادمجان (اگپلنت)، پنیر پارمسان، سس گوجهفرنگی و ادویهجات تهیه میشود. از آن جایی که بادمجان حاوی فیبر و مواد مغذی مفیدی مانند ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و آنتیاکسیدانهاست و پنیر هم سرشار کلسیم و پروتئین است، اگپلنت پارمسان غذایی مفید و مغذی است.
در این ویدیو، نحوه درست کردن اگپلنت پارمسان را به آسانترین روش آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه اگپلنت پارمسان
بادمجان
۲ عدد
آرد
یک پیمانه
پنیر پارمسان کالین
یک پیمانه
پنیر موزارلای کالین
دو پیمانه
آویشن
۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک شده
نصف قاشق چایخوری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
نمک
۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل
نصف قاشق غذاخوری
روغن
دو پیمانه
سس مارینارا
دو و نیم پیمانه
ریحان تازه
قاشق غذاخوری
مرحله اول:
اول از همه، بادمجانها را به صورت حلقهای برش میزنیم و دستمال نمدار روی آنها قرار میدهیم.
مرحله دوم:
مقداری نمک روی بادمجانها میریزیم و دستمال حولهای روی آنها قرار میدهیم و یک ظرف سنگین روی آنها میگذاریم و ۳۰ دقیقه صبر میکنیم تا تحت فشار بمانند و تلخی آنها گرفته شود.
بعد از ۳۰ دقیقه، دوباره به سراغ بادمجانها میرویم. با یک دستمال آب بادمجانها را میگیریم و آنها را خشک میکنیم.
مرحله سوم:
آرد را با آویشن، ریحان خشک شده، پودر سیر و فلفل مخلوط میکنیم و بعد بادمجانها را به این ترکیب آغشته میکنیم.
مرحله چهارم:
حالا بادمجانهای آغشته به آرد را در رو ۲ پیمانه روغن با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد سرخ میکنیم.
بعد از این که بادمجانها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال قرار میدهیم تا روغن آنها به خوبی گرفته شود.
مرحله پنجم:
حالا سس مارینارا را در کف ظرف پیرکس میریزیم و پخش میکنیم و بادمجانها را روی آنها قرار میدهیم. دوباره یک لایه سس روی بادمجانها میریزیم. حالا یک لایه پنیر موزارلا (یا همان پنیر پیتزای کالین) را به همراه کمی پنیر پارمزان کالین روی بادمجانها میریزیم.
مرحله ششم:
مرحله قبل را دوباره تکرار میکنیم تا چند طبقه بادمجان و سس و پنیر داشته باشیم.
مرحله هفتم:
در مرحله آخر، ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
اگپلنت پارمسان آمادست! روی آن را با ریحان تزئین کنید و نوش جان کنید.
منبع : calindairy.com
.