از تفاوت های ظاهری این نمونه با رانا معمولی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– تغییر گرافیک چراغ های جلو و عقب
– هم رنگ شده زه ها و دستگیره های درب
– آیینه های راهنما دارد طرح 207i
– طرح جدید قالپاق
– بروز شدن طراحی جلوپنجره
– دستگیر و زه های همرنگ بدنه
– آنتن رادیو
امکانات رانا پلاس
در مجموعه اتاق و کابین نیز تغییراتی صورت گرفته که به شرح زیر است:
– داشبورد جدید
– شکل جدید کنسول میانی بین دو صندلی
– تغییر در مجموعه کلیدهای شیشه بالابر درها و آینه برقی
– طرح جدید پنل داشبورد
– رودری های جدید
– دسته دنده جدید
– صفحه کیلومتر جدید
– رادیو پخش دارای بلوتوث به همراه ۲ توییتر
– صندلی های جدید طرح 207i
– غربیلک جدید فرمان دارای کلید های کنترلی
– نمد کاپوت
– موکت جدید صندوق عقب
– دسته راهنما و برف پاک کن جدید طرح 207i
– کروز کنترل
مشخصات فنی رانا پلاس
یک پیشرانه با حجم 1578 سیسی، 4 سیلندر تنفس طبیعی با 105 اسب بخار قدرت و 142 نیوتن متر گشتاور مشخصه های فنی رانا پلاس هستند. از نظر فنی تغییر چشمگیری در رانا پلاس دیده نمیشود؛ اما در دسته سیم اصلی، و مقاومت فن رادیاتور اصلاحاتی صورت گرفته است. همچنین پیشرانه TU5 رانا پلاس از یورو۴ به یورو۵ ارتقا یافته است. در آخر با اضافه شدن تجهیزات جدید وزن نهایی رانا پلاس ایران خودرو حدود 25 کیلوگرم افزایش پیدا کرده است.
ایرانخودرو برای اولین بار در مرداد ۱۳۹۹ از قرار گرفتن جعبه دنده 6 دنده دستی داخلی و پیشرانه اصلاح شدهی TU5 که با کد EC5 شناخته میشود بر روی خودرو رانا پلاس خبر داد. همچنین امکان انتخاب جعبه دنده اتوماتیک بر روی این خودرو از مواردیست که ایرانخودرو به آن اشاره کرده است. این سدان کوچک ایران خودرو به کروز کنترل مجهز شده است و نسخه سقف شیشه ای آن هم روانه بازار شده است که کابین زیباتر و رضایت بیشتری را برای مصرف کنندگان به ارمغان خواهد آورد.
جمع بندی
درحال حاضر با توجه به شرایط کشور قیمت رانا پلاس در نوسان است و نسبت به همرده های تولید داخل خود قیمت معقولی دارد. قیمت رانا پلاس در بازه ای قرار گرفته است که متقضیان خرید 206 صندوقدار کارکرده را به سمت خود سوق دهد؛ هرچند صاحبان فعلی رانا پلاس، خودرو خود را از از طریق طرح های فروش فوری یا پیش فروش ایران خودرو خریداری کرده اند و برای فروش آن باید 1 سال صبوری کنند تا سند خودرویشان از رهن شرکت خارج شود.